Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

Zakaj imate moški najraje suhe in drobne ženske?

No, jaz pa sem napisal tako, da bodo razumele tudi komplicirane. Ne vem, zakaj te je to zmotilo. Ali kompliciranim ne privoščiš, da razumejo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja saj leporečijo, to je tudi en način da se prikrivajo napake in slabosti njihove slabosti in slabosti drugih.

Jej, Marko, ti pa si zakompliciranec :9.
Dejstvo je povsem jasno. Moški pač ne maramo debelih žensk in pika, ker so grde. 90kg? Ni šans.

Ali pa si ti tako zelo nekompliciran, da se ti jaz zdim kompliciran. Na koncu je pomembno, da se razumemo in da smo razumljeni. Verjamem pa, da se nekomplicirani ljudje med sabo pogosto ne razumejo v svoji preprostosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene od vedno privlačijo vitka dekleta! Pa kaj naj! S tem ni nič narobe! Vsak ima svoj okus! Ne razumem zakaj se razburjate, kaj sem jaz kriv če me ženske, ki so debele ali pa prekomerno težke ne privlačijo!

šeen, saj se nihče ne razburja nad tem. Jaz vem,da je tako. Motijo pa me celofančkarji, ki leporečijo in leporečijo, v resnici pa je njihovo mnenje ravno tako kot tvoje ali pubčevo ali svetilnikovo. Samo vi trije imate jajca, da direkt poveste.

debelinka, najbolj zanimivo je gledati te celofančkarje ko tako zagovarjajo svoja mnenja..in potem jih vidiš na cesti ko buljijo na cestah ravno tiste ženske, ki imajo res fasado na obrazu torej, ki res iztopajo in so še oblečene ko cipe. Skratka priznajte si vsi smo krvavi pod kožo.

Ampak stvar je v tem, da ti posplošuješ. In trdiš ,da smo vsi moški isti.
Že moja soseda je izjema. Ima sigurno 25 kil preveč..Pred časom se je ločila, je pa pred kratkim že dobila novega moškega. Pa čeprav ima 25 kil preveč ji je uspelo dobiti tipa in živita sedaj skupaj.
On pa niti ni debel.

Robi, tvoja soseda je izjema,ne njen partner je izjema. Ampak ti pa nisi izjema, ti pa si se izjasnil, da te 90kg ženska ne bi zanimala. Torej sosedin partner je izjema, ti pa padeš v posploševanje :).

Ja, taki zapisi moških prizadanejo. Več kot jasno je, da debele ženske niso všeč moškim in da jih imate za neurejene, čudne, nemarne, razpuščene in podobno.
Jaz sem okusila to na lastni koži. Zaradi težav s ščitnico sem se močno in na hitro zredila, na 95kg. Ob jemanju zdravil se je stvar znormalizirala.
In ja opazila sem točno to, kar se tu gor piše. Moški se zgražajo nad debelimi ženskami. Koliko žaljivk sem slišala, da sem požrešna, brez volje, lena, zavaljena, gnusna, ogabna.

Če si enkrat suha, potem pa se zrediš ti pade samozavest. In to je tisto kar privlači nasproten spol. Ko pa spet shujšaš, si srečna in se v svoji koži dobro počutiš in potem moški spet okoli tebe letajo. Mislim, da je to problem in ne kile. Pol pa čist odvisen kakšen tip človeka te privlači. Res pa je, da je gotovo več takih moških, ki jih privlačijo normalno rejene, kot pretirano rejene (pa ne mislim tebe). Si pa tudi sama rekla, da tebe privlačijo postavni moški, tko da je to pokazatelj, da si si bila sama všeč, ko si bila suha, sedaj pa ne. In če si nisi všeč, tudi drugim ne boš. Res, da je treba za to da si suh in vitalen spremeniti način življenja-ne samo hrano. Če pa tega ne moreš se pa sprijazni, da si taka kot si in se imej rada, pa te bodo tudi drugi drugače gledali. Moškega ti ni treba iskati samo po netu, kjer naredi vtis samo slika. Če imaš dobro osebnost se mi zdi, da boš marsikaterega očarala.

Hm, koliko enih besed o debelih, všečnosti, kilah….

Sama sem vitka, visoka imam lepo postavo…po duši estet, …in, ja sem bila zaljubljena v debelinka. In ne morem verjet sama sebi, …in ja še zdaj me privlači, ko ga srečam. Preprosto nekaj je na njem, energija, obraz…
Se pa bolj, ko ne zgražam nad debelimi (zanemarjenimi) ženskami. Ampak, zanimivo,da me še najbolj motijo ravno tiste z 10-15 kg viška, ker se mi zdi, da ostale imajo zadaj nek večji problem in jih po svoje razumem.

Poznam pa vse varjante, dokaj privačen moški z ‘raztelešeno’ žensko, ki ni samo debela ampak ne veš kje ima kaj. Prikupno dekle z povprečnim debelim ‘zdravim kmečkim fantom’…..

Pa, da ne pozabim, moj bivši po standardih normalen, je že eno leto poročen z mojo najboljšo prijateljico, ki je zelooo debela !!! Zdaj vem zakaj me ni ravno maral.

No toliko….od mene

Mene je moj fant zapustil, ko sem se zredila. Ko sem s pomočjo tablet stanje uredila in so šle kile kar same spet dol. Se je želel vrnit pa jaz nisem bila več zainteresirana.
Veš Tanya, ko se zgražaš nad takimi ženskami, pomisli, da je mogoče zadaj kaj drugega kot lenoba, požrešnost.

Dejstvo je da po videzu in standardih ki veljajo za naš svet lahko dobiš takega kot si sam. Nekdo ki ni debel je pa povprečnega videza bo težko dobil neko high class lepotico/lepotca, model tipa. Tako je isti z istimi, in tudi tako kot sam izgledaš taki te običajno tudi privlačijo, ker ljudje iščemo podobno gensko zasnovo. Tudi recimo če je nek debel človek skupaj s suhim je ta suha oseba še vedno povprečnega izgleda tako da v bistvu pašeta skupaj.

No s hormoni je pa tko – jest imam z njimi probleme že 5 let in šele sedaj sem dobila potrjene rezultate. Hočem povedat, da ker sem v tem času pazila kaj dam v usta in veliko več začela telovaditi, sem se zaradi hormonov zredila 7kg, kar je še vedno v sredini normalnega indeksa telesne teže. Mi pa ni blo jasno zakaj mi teža stoji oz. zakaj mi je šla gor, če res zdravo jem in se veliko gibam. Lahko rečem, da so hormoni izgovor, da se res prekomerno zrediš. Tud men paše mikla, ampak željo po sladkem potešim s koščkom črne čokolade in pika. Tko, da je to bolj izgovor, ja se zrediš ampak hormoni pa še nikoli niso bli krivi, da bi se za 20 ali več kil zredil!

Ne vem…:)
Zgleda, da ni moj primer izjema.

Necla, od kar jemljem tablete, nimam več težav s težo. In ja, lahko se zrediš zaradi ščitnice 20 ali več kg in to dokaj na hitro.
Bodi vesela, da si se zredila le 7kg.
S tableti so mi seveda izginile tudi ostale težave povezane s ščitnico, ne le teža.

Meni se pa zdi, da v resničnem življenju ni tako hudo, kot pišete tukaj. Če to koga kaj tolaži …

ja, ferbčna, men se tud zdi da ne:)))… ker če bi bilo bilo res kot se piše v tej in še nekaterih drugih temam, bi partnerje imeli le ljudje z idealno težo, lepe postave in lepega obraza s pravo barvo las, lepo kožo, lepimi zobmi, z bujnimi lasmi, brez očal, brez mozoljev, depilirani, dišeči in seveda vedno uštimani s kravatami, visokimi petami… zraven pa še hudo pametni in bogati:)))… ja, drugo pa sploh ne šteje:)…

najbolj smešno pri vsem tem pa je, da je veliko ljudi, ki imajo visoka merila glede tega kakšen naj bi bil drug, daleč od tega, da bi bili tudi sami takšni…

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Dragi vsi, sem se slučajno znašla na vaši temi potem ko sem iskala čisto druge teme na tej spletni strani.

Če smem podati svojo skromno mnenje o svojih lastnih izkušnjah s preveč in manj kilogrami. Ob vstopu v srednjo šolo sem se močno zredila, malo zaradi pretiranega prehranjevanja malo zaradi hormončkov. In postala že v tistih časih popolnoma neprivlačna za ves moški živež. No ob koncu srednje šole sem se odločila, da bom temu naredila konec in pridno shujšala tistih nabranih 13 kil preveč. In čudežno so vsi tisti ki me prej niso niti povohali postali moji oboževalci.

Z žalostjo ugotavljam, da po dvajsetih letih je zadeva identična. Saj če vzdržuješ lepo postavo te marsikdo pogleda na cesti, tudi 15 let mlajši. Sem pa prepričana da temu ne bi bilo tako če bi pridobila, kot vas je precej reklo, več kot deset kil.

In lahko vsi moški tega sveta rečejo da je pomembna duševnost, karakter in ne vem še kaj. Dejstvo pa je da pogledajo za vsako krasotico, ki gre mimo njih. In sama priznam da delam pač isto v primeru moškega spola, kljub temu da imam partnerja ki ima malček preveč kil. Taka je pač narava.Pri tem pa moram osebno seveda priznat, da meni moški s premalo kilami niso všeč.

Mi je pa hudo za tiste posameznike ki ne morejo shujšati zaradi hormonski razlogov, jih poznam kar nekaj takih ki ne jedo skoraj nič pa so precej obilni.In tu se res ne morem strinjat z izjavami da so sami krivi da so debeli. Je pa res da jih poznam dosti ki se dobesedno nažirajo in tu lahko tudi jaz mirnega srca rečem, da če jih moti da so taki naj poskrbijo da ne bodo več. Sploh pa zato, ker menim da je to vzrok marsikatere bolezni v kasnejših letih.

In še za konec, ko že tolko nalagam. Preobilnost je lahko posledica duševnih motenj, saj glasno ali tiho zavračanje okolice privede do manjvrednostnega kompleksa osebe, kar lahko resnično privede v krog anoreksije ali bulimije oz.prenažiranja. Zato bi jaz v primeru ljudi bila zelo previdna z izjavami ala ˝se smeje ker je debela potem pa pride domov in se nažira˝. Dajmo se imet tudi radi. Tako malo je tega na tem svetu.

In kar je še najhuje, vedno več odraslih se obnaša huje kot otroci v vrtcu in v šoli ko špikajo tiste ki so drugačni.In v večini primerov zato, ker so sami tolko labilni da potrebujejo zmerjat šibkejšega ali ˝slabšega˝ od sebe da si dajo neko vrednost. Brezveze.

Lepo dan vam želim.

Bravo natalijapia, sem vesela da še obstajajo ljudje ki niso bleferji in povedo tako kot resnično zadeve stojijo:)

Če pogledam za lepotico, še ne pomeni, da me je kako drugače očarala. Lepo telo je pač lepo pogledat. To pa še ne pomeni, da je kar vsaka taka primerna za kaj več, kot za pogledat. Če ti je cilj le to, da te ljudje gledajo in ti zavidajo, potem se vprašaj, zakaj ta občutek oboževanja potrebuješ.

Jaz pa priznam, da včasih pogledam tudi za ekstremno debelo ali grdo ali celulitično osebo … mogoče celo večkrat kot za lepoto (ko smo že pri slinjenju, sploh ne pomnim, kdaj sem nazadnje videla res fejst tipa).

Natalijap, lepo napisano in seveda realno. Brez celofana.

Robi, samo ti še vedno spadaš med posploševanje in tanja tudi. Oba sta pisala o nekih drugih ljudeh, sama pa lepo spadata med tisto kar jaz posplošujem :). Ja, sosedov Francelj si je dobil debelo žensko, samo jaz je pa vseeno ne maram, a ne :).
Marko, ti še ni zmanjkalo celofana?

Sploh ga ne uporabljam… zmanjkalo ga bo pa takrat, ko boš ti odprla oči in ko se boš nehala pomilovat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close