Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imajo revni sploh otroke?

Zakaj imajo revni sploh otroke?

A te trgovke, sobarice, čistilke in delavci za tekočim trakom ne znajo zračunat, da pri svojih plačah ne morejo še novih lačnih ust na svet pošiljat? Zakaj smo jim osnovno šolo plačevali, da še tega ne vejo? Pa skoz pizdijo, kako so nizke plače, da ne morejo preživet z njimi, potem grejo pa še otroke delat. Pa kaj se še množiš, če ne moreš niti sebe z minimalcem nafutrat?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10941, 14.06.2021 ob 13:30

Ali vi to resno…?! Nisem si mislila,da v današnjem času še obstajajo ljudje s tako primitivnim razmišljanjem. Se pravi,da vse čistilke,trgovke,sobarice, delavci za trakom in še bi lahko naštevala…pa tudi ljudje brez služb,invalidi ne bi smeli postati starši. Praktično bi bil previleg tistih z mastnimi plačami. Dajte si eno orng klofuto,da vas malo predrami.

Da bi bilo bolje, da ljudje, ki ne morejo svojih lastnih otrok preživljati, naj nimajo otrok, ni ravno radikalna ideja.

Vsi bi imeli froce, da si osmislite svoj beden nedopolnjen lajf, fukanje je najbolje enostavno. Svet je tako ali tako prenaseljen, res noben ne rabi, da se prav vi razmnožujete. Ljudje so preveč egoistični in mislijo, da so njihovi geni tako pomembni, bljek. Bodite malo razumni!

To, da lahko svoje otroke preživljaš, je BARE MINIMUM. Pa kaj vam ni jasno?

Desperadodajka, 14.06.2021 ob 13:36

A te trgovke, sobarice, čistilke in delavci za tekočim trakom ne znajo zračunat, da pri svojih plačah ne morejo še novih lačnih ust na svet pošiljat? Zakaj smo jim osnovno šolo plačevali, da še tega ne vejo? Pa skoz pizdijo, kako so nizke plače, da ne morejo preživet z njimi, potem grejo pa še otroke delat. Pa kaj se še množiš, če ne moreš niti sebe z minimalcem nafutrat?

Večina teh revnih idiotov se zanaša na to, da bodo njihovi otroci dobili službe z višjimi plačami kot oni in potem zanje skrbeli na stara leta.

Torej, otrok je zgolj sredstvo, orodje za njih. V dostih primerih se izkaže, da ta otrok ne more doseči pričakovanj svojih staršev in potem ga trpinčijo. Kako bo njihov otrok uspel, če so oni propadli po celi črti? In taki se hvalijo z svojimi izjemnimi “geni”. Za bruhat ?

potem pa še mediji kar naprej pihajo na dušo, kako moramo revne idiote podpirat, nam slabo vest nabijajo, ker jim premalo pomagamo. Tista oddaja, ko jim na tuje stroške podrtije prenavljajo. Namesto da bi jim dali orodje v roke, da sodelujejo pri obnovi, da se česa koristnega naučijo v življenju, jih pošljejo na morje, ležat na plaži, potem pa v na novo zgrajeno. In presranci niti hvaležni niso, se nekaj spakujejo tam pred kamerami, vsi kisli, niti pohvalit nič ne znajo. Čez nekaj let bo pa spet vse plesnivo in usrano, kot je bilo prej.

Desperadodajka, 14.06.2021 ob 13:54

potem pa še mediji kar naprej pihajo na dušo, kako moramo revne idiote podpirat, nam slabo vest nabijajo, ker jim premalo pomagamo. Tista oddaja, ko jim na tuje stroške podrtije prenavljajo. Namesto da bi jim dali orodje v roke, da sodelujejo pri obnovi, da se česa koristnega naučijo v življenju, jih pošljejo na morje, ležat na plaži, potem pa v na novo zgrajeno. In presranci niti hvaležni niso, se nekaj spakujejo tam pred kamerami, vsi kisli, niti pohvalit nič ne znajo. Čez nekaj let bo pa spet vse plesnivo in usrano, kot je bilo prej.

udri po sirotinji a? dobro no… i know what u mean… but u go too far.

Zato, da obstajajo ljudje z srcom. Vi vzgajate govna

Ganja kawasakki, 14.06.2021 ob 13:59

Zato, da obstajajo ljudje z srcom. Vi vzgajate govna

ne valja tračat prenosit tuđu bruku itd…

ampak nimaš prav… tlele mam jst ene. boljš da sem skop z besedami. tolk so dobrega srca, tolk jim gre fajn, tolk so srečni in zadovoljni in sploh ne željni vsega da so prav mene začeli hejtat. prav ne prenesejo me. zdej so še malega cca 10 let starega začeli učit da kaj mora narest ko gre mimo tu kjer jaz živim. ok nič ni moje samo to kar poješ in posereš… ampak da me pred lastno hišo ponižuješ. pa halo?

Primitivna si ti, ker misliš, da otrok lahko živi od “ljubezni”. Ni samo to, da jih štepajo zaradi socialnih transferjev, ampak ti otroci živijo v pomanjkanju, ker so nohtki in frizure pa čiki bolj pomembni, kot hrana. Lenoba potisne vse otroke v brezplačni vrtec in šolo, sama pa doma z Leno ritjo  guli kavč. To je primitivnost. In to otroci zrastejo v iste namerjake, ker drugega ne poznajo. V šolah slabe ocene, srednjo komaj pregurajo, delajo na črno dokler se jim da in cele dneve žulijo flaše pira za šankom. Eni so revni…nič krivi, eni se pa delajo revne (eni živijo od paketa rdečega križa, eni ga vržejo v smeti za prvim vogalom). In če bi znala seštet 2+2 bi to tudi razumela.

In potem vidimo razne prispevke, s prošnjami za pomoč. Mati samohranilka…5 otrok…pijandura se med snemanjem skriva v gostilni, ona glumi, stene plesnive,nimajo kaj za jest a ves denar zagonita za alkohol in čike. In ti boš meni trdila, da so takšni sposobni imet svoje otroke radi? Kje si te ti padla na glavo?

Poglej samo te delovne akcije. Nemarneži nemarni. Toliko zdravih rok pri bajti, pa vse umazano, nametano, plesnivo. In to podpiramo. Ne pravih revežev. Ti niti ne znajo uporabljat interneta, da bi lahko jamrali ali se delali uboge. Do teh pomoč nikoli ne pride.

stari glej. za jebeeno rožo rabiš ambijent. za jebeeno rožo.

rabiš zemljo, lonček, gnojilo, vodo. se ne moreš spomnit aha rože bom imel… rabiš neke stvari ambijent itd… veš kaj ti hočem povedat?

Nekdo mi tukaj očita “da udaram po sirotinji”.

Ampak v resnici je sirotinja glupa sebi v največjo škodo. Zakaj študirani ljudje na nivoju ne pridelajo po petnajst otrok. Zato, ker racionalno izračunajo, koliko jih bosta dva otroka koštala, da ju opremijo za življenje na nivoju. NA NIVOJU! Kaj pa socialci razmišljajo? Nič! Boli njih za otroke, našibajo jih, kolikor gre, potem naj se pa sami znajdejo. Sirotinjo nikoli ni brigalo, kako bo njihova sirotinjska deca preživela. Oni ne razmišljajo tako daleč. Država mora to rešit. Družba mora reševat njihove posledice.

Desperadodajka, 14.06.2021 ob 14:33

Nekdo mi tukaj očita “da udaram po sirotinji”.

Ampak v resnici je sirotinja glupa sebi v največjo škodo. Zakaj študirani ljudje na nivoju ne pridelajo po petnajst otrok. Zato, ker racionalno izračunajo, koliko jih bosta dva otroka koštala, da ju opremijo za življenje na nivoju. NA NIVOJU! Kaj pa socialci razmišljajo? Nič! Boli njih za otroke, našibajo jih, kolikor gre, potem naj se pa sami znajdejo. Sirotinjo nikoli ni brigalo, kako bo njihova sirotinjska deca preživela. Oni ne razmišljajo tako daleč. Država mora to rešit. Družba mora reševat njihove posledice.

vem kako stvari stojijo. sej je družbeni problem.

jst sm tud socialkar. spihaj se no.

Nekateri ne morejo niti dvema otrokoma omogočiti normalno življenje…ampak ne ustavijo se pri dveh. Dajmo še kakšnega ali dva, tri…potem pa bo že socialna pomoč reševala. Ne sprašujejo se kako bo otrokom, pomembno je da si oni izpolnjujejo želje koliko otrok imeti… Potem pa seveda jok in stok da ne zmorejo…itak že pri dveh je bilo jasno, da je to meja kjer še nekako šlo. Jaz pravim, če si lahko privoščiš dva imej največ dva. Če si lahko privoščiš pet imej največ pet. Sicer pa kapitalizem potrebuje reveže, da ima delovno silo za drobiž in tako se nadaljuje iz generacije v generacijo… Večina, ki ima denar oz. prihaja iz družine kjer ni pomanjkanja denarja ne bo delal za minimalca. Kdor prihaja iz revnega okolja oz. težke socialne situacije, nima veliko izbire.

Vprašaj kateregakoli socialca, zakaj otroke dela v revščino, pa te bo s tistim praznim pogledom zijal ko vol v vrata. Vprašaj socialca, če ima kakšen načrt za otroke, pa bo spet samo zijal ko bik. Idiotu je samo v betici, da “utroc morja bit”, kaj bo z njimi, ga pa ne zanima.

Revni imajo otroke zaradi naravne selekcije,da tabogati butli izpadejo

Naravna selekcija dela za minimalca za bogate. Ne vem, kdo potem butelj izpade.

anonimno 3253331, 13.06.2021 ob 20:58

To vprašanje bi morala zastavit na katerem drugem kontinentu ne v Evropi, saj rodnost imajo najvišjo v Afriki in Aziji. In res je, družine po 8 otrok, pa starši nimajo za kos obleke. In potem tiščijo v Evropo kot “begunci” so pa ekonomski migranti.

v omenjenih državah, ker otroci tam še pred polnoletnostjo od lakote, bolezni. Dočakana starost prebivalstva je nižja zaradi slabših življenskih razmer.

Katera duha veja debilno smrad spet hudo trpi, da je odprlo tako temo? Naj se vpraša, čemu se ploh je samo rojeno?

Trpijo tiste suhe veje, ki so jim poštarji otroke delali. Ta bolečina je tukaj že dolgo prisotna.

Jaz pa bi omejil rojstvo otrok glede na intelekt staršev. Vidim da negativna selekcija favorizira ambiciozne brez kakršnekoli širine in razumevanja problemov. Da bi ob tem 9menil se empatijo, pa je itak odveč.

Materialno premoženje je postalo merilo intelekta. Js kot samo izdelani milijonar nimam ravno stika z realnostjo, vendar se mi zdi zabavno razmišljanje ljudi, ki imajo denar za malo bolj luksuzni avto in se imajo elito. Js se ne počutim elita, pa sem lastnik nekaj relativno uspešnih firm. Kaj je avtor/ica te teme sploh želela? Pokazat svojo zaplankanost, ki je skrita v bolestno ambicioznost?

Živi in pusti živeti. Vsak si zasluži srečo, nekateri smo deloholiki in nas družina obremenjuje, nekateri pa so rojeni družinski ljudje in se jim nas vrednota (kapital) gnusi.

Kaj je prava pot, naj si izbere vsak sam.

Bravo

Se strinjam z avtorico. Socializma pravijo je konec. Zakaj torej revezi stepajo otroke. Zato ker so neizobrszeni zaostali primitivni znajo pa racunati koliko jim bo dala drzava za otroke doklade socialne brezplacne pomoci vrtce malce subvencije a se ta spisek kje konca. In to niso mali evri to so milijarde. Zakaj moram jaz brez otrom preko davkov placvat sex nekoga drugega da vtika oneta v vagino. Zakaj. Zakaj mislite je bencin 1 20 evra ja zato k gredo ti davki k takimle stepavcem. Drzava bi morala potegnt crto i. Ce si reven al ne bos mel otrok ce jih bos pa mel se jim pa jasno pove, da denarja za njih ne bos dobil. Zakaj bi moral jaz tvoje otrike futrat pol pa se ti men davke za hiso placvej. Revnih je ze tak prevec na svetu.

“Živi in pusti živeti” reče mesožerec, ki se vsak dan baše z zrezki.

VEDOŽELJNA

Ti si navadna egoistka, ki gleda samo na svojo debelo grdo rit. Sam izhajam iz zelo revne družine oče je bil alkoholik mati naredila samomor in po tvoje nebi smela imeti mene, ki imam sedaj 2krasna otroka super službo in otroka že več ali maj priskrbljena , in po tvoje teh otrok nebi bilo če mene nebi bilo, takšni kot ste vi se ne zavedate človeštva in vam teško darovati 5e za nekoga ki se je rosil reven in ni sam kriv. Zavedaj se da lahko glih reven otrok ustvari uspešno podjetje ki bo nudil dobro službo tvojim razvajenim mulcem. Pišeš nekaj kot nek otrok v razvoju 5let. Žalostno tem forumu da sploh dovoli takšne objave.

LP

Reven

Točno to ja! Ti otrok ne moreš imeti, ker bo šel ves denar za migrante, Nemčija bo zaradi tega bankrotirala, potem bo pa vojno in bodo EU poštupali z biokilom in jo spremenili v puščavo.

Zakaj, ker ste zabiti v dno svoje pokvarjene duše, pa še žleht. Ne vsi, ampak preveč. Če ni pameti in odgovornosti, tudi civilizacije ni.

Slovenija bi morala zagnati kampanjo proti nataliteti. Klošarji se nam množijo, sposobni pa v tujino bežijo. Ta omejen prostor ne prenese več kot pol milijona ljudi. Še to je preveč. Dva milijona prebivalcev pomenijo ekološko grožnjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close