Zakaj bi bil moški pri 40 na konju, ženska pa napsu
Prosim obriši si tisto mleko, ki ti je ostalo okoli ust in vprašaj kakšnega moškega v katerih letih je ženska najbolj v razcvetu. :)))
Prosim obriši si tisto mleko, ki ti je ostalo okoli ust in vprašaj kakšnega moškega v katerih letih je ženska najbolj v razcvetu. :)))[/quote]
LOL
To lahko ti “drugi moski” kvecjemu mene vprasajo. In 40-letnice se way pass their prime…[/quote]
Hehe, kaj hitro si pokazal povsem drugačen ”obraz”, kot si ga orisal v svojem prvem postu na tem forumu. Toliko o tvoji drugačnosti in predvsem superiornosti. 🙂 Pajki je pravi profesor zate.
In ti, ki samega Njega držiš za cojones, boš čez čas uvidel dejansko sliko življenja. Ampak ti kar, saj si dovolj odprte glave (ali pa tudi ne), da se boš na svojih napakah največ naučil. Čeprav, pametni tudi poslušajo in ne trobijo kar naprej v isti rog kako so najboljši. 🙂 Tistim tega res ni treba.
LOL
To lahko ti “drugi moski” kvecjemu mene vprasajo. In 40-letnice se way pass their prime…[/quote]
Hehe, kaj hitro si pokazal povsem drugačen ”obraz”, kot si ga orisal v svojem prvem postu na tem forumu. Toliko o tvoji drugačnosti in predvsem superiornosti. 🙂 Pajki je pravi profesor zate.
In ti, ki samega Njega držiš za cojones, boš čez čas uvidel dejansko sliko življenja. Ampak ti kar, saj si dovolj odprte glave (ali pa tudi ne), da se boš na svojih napakah največ naučil. Čeprav, pametni tudi poslušajo in ne trobijo kar naprej v isti rog kako so najboljši. 🙂 Tistim tega res ni treba.[/quote]
Ne, ljubica, jaz se se vedno isti. Zivim kot zivim in nobenemu ne pametujem kako mora ziveti. Vecina si vas pa domislja, da ste profesorji. Zakaj ze? Those that can’t do teach those that do. Pathetic…
Res mi nikoli ni bilo jasno kako so nekateri moški sposobni takole, na siloin oplodit žensko. In celo večkrat. Si kar predstavljam trpljenje takih žensk, oplojenih večinoma proti njihovi volji. Njih pa popolnoma nič ne gane. Ne jok, ne prošnje, niti bolečine, tako fizične kot psihične, ki jih jim povzroča ob samem dejanju.
Res mi nikoli ni bilo jasno kako so nekateri moški sposobni takole, na siloin oplodit žensko. In celo večkrat. Si kar predstavljam trpljenje takih žensk, oplojenih večinoma proti njihovi volji. Njih pa popolnoma nič ne gane. Ne jok, ne prošnje, niti bolečine, tako fizične kot psihične, ki jih jim povzroča ob samem dejanju.[/quote]Mogoče jim pa to uspe naredit iz zasede, ona še opazi ne…… :))))
Res mi nikoli ni bilo jasno kako so nekateri moški sposobni takole, na siloin oplodit žensko. In celo večkrat. Si kar predstavljam trpljenje takih žensk, oplojenih večinoma proti njihovi volji. Njih pa popolnoma nič ne gane. Ne jok, ne prošnje, niti bolečine, tako fizične kot psihične, ki jih jim povzroča ob samem dejanju.[/quote]Mogoče jim pa to uspe naredit iz zasede, ona še opazi ne…… :))))[/quote]
Morda so pa kdaj tudi kakšni nadangeli Gabrieli na delu. :-))))
Mogoče jim pa to uspe naredit iz zasede, ona še opazi ne…… :))))[/quote]
Morda so pa kdaj tudi kakšni nadangeli Gabrieli na delu. :-))))[/quote]Samo z njim pa one ne trpijo in si celo želijo, da jih večkrat obišče, menda…. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.