Zadnji ples sončnega kralja in prostitutka na dvoru
Levo in desno same barabe, 15.09.2025 ob 17:31
Labodji spev, 01.11.2023 ob 11:21
Vlada pada! Kar naj pada.
Podpora vladi že drug mesec zapovrstjo strmo pada. Priče smo zadnjemu plesu samookronanega sončnega kralja in njegove priležnice. Ponovno se potrjuje rek kdor visoko leta nizko pade. Slovenija bo končno spet lahko zadihala s polnimi pljuči. Amen.
No, pernatega smo izvolili tisti ki nam je bilo dovolj Janše, zdaj pa bridko obžalujemo, da smo dobili na vrh nesposobnega geja ki ga preiskuje, vsaj upam, KPK, ma sploh se mi ne da več pisat, poln koorac imam svet24 in slovenske norice in Lady bmk kaj je nosila dubajska cipa na poroki, bmk kateri priimek ima, dokler jaz z 8. st. iz. kot nekdo ki je slabo zapisan tako pri jj kot PVju dobivam samo šihte za 4. st Izob in minimalca 900 eur ven na mesec, od tega plačujem še najemnino in stroške ker so bili moji starši neumni, zgradili hišo za 50 jurjev v vukojebini, skratka nič od nič, 3-sobno stanovanje v centru Ljubljane pa vrnili tedanjemu sistemu v času Jazbinška.
Krasno je moje življenje prav res in ob obeh setih lopovov na krmilu države gre moja krivulja bivanja še toliko bolj samo navzdol.
Briga me a so levi ali desni, vsi so zmenjeni in zlizani med sabo.
Ampak Janša vsaj kurtizane s pobeljenim popudranim nosom ni poročil.
A PV ju ni jasno, da ga bomo naslednje leto dokončno STORNIRALI? Sramota!!! Od njihovega razuzdanega obnašanja so trošenja proračuskih sredstev do neizmerne samopašnosti, nepotitma do čistega kretenizma, da kokaina in plesa sploh ne zapišem, sram me. Je imeti to državljanstvo! 100x bolj kot prej pod Janšo.
Seveda da so zlizani , še dobivajo se skupaj na Škrabčevi domačiji in se nam režijo, pa še slike objavljajo potem, kako se skupaj zabavajo
Forum je zaprt za komentiranje.