Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zadnji ples sončnega kralja in prostitutka na dvoru

Zadnji ples sončnega kralja in prostitutka na dvoru

Odgovor na objavo uporabnika
Opravljivke, 02.11.2023 ob 18:05

Kokoši anonimno, 02.11.2023 ob 16:35

anonimno 2572, 02.11.2023 ob 10:09

Janja244, 02.11.2023 ob 09:37

Bemtiš, kakšna smola! Pa bo spet nutrija morala iskat provajderja. Komi se je navadila na stopicanje po rdečih preprogah, pa bo šlo vse v maloro.

Revca bog, pa tolk se je namatrala v svoji “bleščeči karieri”.

Ha, ha, ha, tale zapis pa zmaga! ?????

Me veseli, da sem te nasmejala. Čudno so časi, pa vsaka šala prav pride.

PS: Meni je popolnoma nepojmljivo, kako se je lahko, spustil tako nizko??? Al pa premalo poznam moške.

TIHO BODITA KURBI ZABITI.

Tina Gaber in Urška Klakočar Župančič delata najbolj dostojanstveno delo v tej državi; ZAVZELE STA SE ZA PRAVICE ŽIVALI!

Pa iščite med politiki take, ki bi se tako zavzemali za živali.

Daj bodi heroj, pa napiši v kateri luknji se skrivaš in zmerjaš neznane ženske s kurbami.

Ti pridem OSEBNO povedat in pokazat, kaj se spodobi in kaj ne.

Ajde heroj. Čakam!

Daj zašuti prasica.

Človeku ki pod mojim vzdevkom odpira teme o mrtvih otrocih, tako kot zadnjič o tistemu košarkarju in piše da so pedri lahko napišem karkoli! Pomisli na starše od otrok, da to preberejo, ko vtipkajo imena od svojih mrtvih otrok.

Razumeš?

No no …, 02.11.2023 ob 17:58

se posipam s pepelom, 02.11.2023 ob 07:57

Labodji spev, 01.11.2023 ob 11:21

Vlada pada! Kar naj pada.
Podpora vladi že drug mesec zapovrstjo strmo pada. Priče smo zadnjemu plesu samookronanega sončnega kralja in njegove priležnice. Ponovno se potrjuje rek kdor visoko leta nizko pade. Slovenija bo končno spet lahko zadihala s polnimi pljuči. Amen.

Z Golobom je začelo iti navzdol, ko je predstavil svojo “spremljevalko”, beri bivšo prostitutko, ki se je prodajala v Dubaju.

Od takrat gre njegov rajting strmo navzdol.

Priznam, posipam se s pepelom, da sem ga volila. In res je, tudi zato mi je bil všeč, ker je imel družino, ker je rekel, da gre vsak večer domov na Primorsko. Lažnivec.

Ne verjamem, da bom še kdaj sploh šla na volitve.

… že pred volitvami smo vsi vedeli, da je odšel od žene in, da živi pri “prijatelju”. Tako, da ne se sedaj izgovarjati, kako niste vedeli. Je pa dobro, da si končno spregledala, čeprav prepozno, ker škode, ki so jo ti plesalci naredili, ne more nihče več popraviti, ker Butalcev nič ne izuči in boste na naslednjih volitvah zopet volili “nov obraz”.

Ne, žal nisem vedela, da je gej. Še zdaj se ne ve, samo govori se. Nihče mirodajen še ni tega povedal.

In pred volitvami smo dejansko verjeli, da ima družino, da ima tri otroke, eden od njih naj bi bil prizadet. In meni je bilo to pomembno, priznam.

Na naslednje volitve pa ne grem več. Koga pa naj volim?

Kokoši anonimno, 02.11.2023 ob 18:34

Daj zašuti prasica.

Človeku ki pod mojim vzdevkom odpira teme o mrtvih otrocih, tako kot zadnjič o tistemu košarkarju in piše da so pedri lahko napišem karkoli! Pomisli na starše od otrok, da to preberejo, ko vtipkajo imena od svojih mrtvih otrok.

Razumeš?

Neee nerazumem! Malo si pomešal teme. Nisi direktno odgovoril na moje direktno vprašanje!

Torej v kateri luknji?

Zmešana kokoš je en tak pusič tako, da ti ne bo povedal.

Opravljivke, 02.11.2023 ob 18:50

Neee nerazumem! Malo si pomešal teme. Nisi direktno odgovoril na moje direktno vprašanje!

Torej v kateri luknji?

Zgrožena si bila, ker sem odprl temo o umrlemu košarkarju, 15 letnemu fantu in napisal, da je bil peder, poleg njegovega imenna in priimka.

V resnici je bila kraja vzdevka.

Že to je napredek, da ste skužili, da madame Tina ni nobena ljubezen, s katero se deli mizo in posteljo, ampak je plačana spremljevalka za protokolarne namene. Zato pa je tudi bila tista drama okrog njegovega osebnega varovanja, kateri varnostniki so “vredni njegovega zaupanja”.

TO VSI VEJO. Ampak vam bebčkom, ki vsak dan gledate TV poročila slovenskih televizij – RTV trobilo, POP TV Greznica, Delo, Dnevnik in ostala tovrstna nategunska po propagandi plačana trobila – le ti vam tega ne bodo povedali. Samo BEBCI verjamejo tem naštetim. 

Argeta, 02.11.2023 ob 18:55

Zmešana kokoš je en tak pusič tako, da ti ne bo povedal.

Tipičen strahopetec. Laja, žali, zmerja kar vse povprek iz varne luknje.

In se boji svoje sence.

Golob bi moral biti v zaporu saj zaradi njega MaročaNI POSILJUJEJO ŽENSKE PO LJUBLJANI.

Lepo, da se kdo zavzema za tvoje pravice, kura.

Opravljivke, 02.11.2023 ob 19:33

Tipičen strahopetec. Laja, žali, zmerja kar vse povprek iz varne luknje.

In se boji svoje sence.

In kaj si ti?

HOMOFOBIČNA prasica a ne. Ki si zadnjič pisala ogabno o umorjenem človeku(Gašperju Tiču).

Ti ni jasno, da ga je ta, ki ga je ubil TUDI SAM GEJ(ali biseks), ker če ti bi bilo to jasno bi bila tiho.

Tako pa si zmerjala umorjenega, ker si mislila, da je izrabil normalnega hetero fanta.

Ker zate so pravilno usmerjeni fantje(ki imajo radi ženske) sprejemljivi, homoseksualci pa bolniki.

Kokoši anonimno, 02.11.2023 ob 19:42

In kaj si ti?

HOMOFOBIČNA prasica a ne. Ki si zadnjič pisala ogabno o umorjenem človeku(Gašperju Tiču).

Ti ni jasno, da ga je ta, ki ga je ubil TUDI SAM GEJ(ali biseks), ker če ti bi bilo to jasno bi bila tiho.

Tako pa si zmerjala umorjenega, ker si mislila, da je izrabil normalnega hetero fanta.

Ker zate so pravilno usmerjeni fantje(ki imajo radi ženske) sprejemljivi, homoseksualci pa bolniki.

Ne pomeni NE, tudi če je bil istospolno usmerjen nima toliko starejši moški (več kot 20 let) pravice do spolnosti z mladim fantom če on tega noče. Rezultat znan, poleg pokojnih še uničena družina. Zamisli se kokošnjaček ki tako rad fantazira o seksu z mladimi fanti, maročani ali pa slovenci s poudarek na fantazira ker padlega borca nima smisla matrat. Od tod tudi tvoja pikrost. Lep večer drkadžija.

To, da je plačana spremljevalka kar verjamem. Ampak mi ni jasno, da so mu dali tako znucano (prostitutko), ko pa bi zlahka našli eno luštno in simpatično punco.

Pa vseeno, ali ga je kdo videl, da ima dejansko raje fantke?! Saj je bil ja poročen ohoho let. Kaj pa njegova žena? Koliko so ji plačali, da je tiho.

Ker če je res pe der, potem ga lahko izsiljujejo tako levi kot desni.

Argeta, 02.11.2023 ob 19:58

Ne pomeni NE, tudi če je bil istospolno usmerjen nima toliko starejši moški (več kot 20 let) pravice do spolnosti z mladim fantom če on tega noče. Rezultat znan, poleg pokojnih še uničena družina. Zamisli se kokošnjaček ki tako rad fantazira o seksu z mladimi fanti, maročani ali pa slovenci s poudarek na fantazira ker padlega borca nima smisla matrat. Od tod tudi tvoja pikrost. Lep večer drkadžija.

NE SPREJEMAM TVOJIH PREDSODKOV!

Nobenega nima kaj brigati, če jaz seksam z fanti, ki so 20 ali več let mlajši od mene!

Glede drog in alkohola, pa je jasno, da to konzumira več ali manj vsa mladina, ko se gre zabavati. Fantje morajo kaj spiti že zato, da se upajo k puncam pristopiti, jasno da rabijo tudi kaj spiti, da se sploh v kaj spustijo z moškim.

Saj živimo v časih, ko imajo moški prepreke v svojih glavah do tega, da se spustijo v seksualno intimnost z istim spolom. Alkohol verjetno te ovire malo poruši. Saj ne seksam z ljudmi, ki so tako pijani, da se ne zavedajo svojega početja in odločitev.

In tudi jaz nisem kriv, če je komu pozneje zoprno, da je bil seksualno intimen z mano. Naj premaga, predsodke s katerimi ga je zastrupila družba. Jaz mu lahko pomagam s pogovorom.

In me nima nihče pravice gledati po strani, če si iščem za spolne partnerje mlajše fante.

Ampak vi hinavci, bi lažje sprejemali moškega, ki ima rad mlajše ženske. Ko pa se gre za homoseksualnost pa imate predsodke.

Pa je veliko manj hudo, če imam jaz kot moški srednjih let rad mlajše fante, kot pa če ima moški rajši mlajše ženske.

In kot gej sem tudi veliko bolj upravičen do tega početja, saj mi je tako kot mnogo drugim gej/biseks moškim ta prokleta družba preprečila, da bi lahko užival mladost tako kot heteroseksualni ljudje.

Zato si lahko mladost vzamem še za nazaj!

Biseks in tudi gej moškim je ta prokleta družba preprečila, da bi lahko užival mladost tako kot heteroseksualni ljudje.

Zato si lahko mladost vzamem še za nazaj!

In tisti, ki pišete tukaj sovražne komentarje in imate morda sinove, ki so že mladi fantje, ste lahko samo tiho, v primeru, če imajo kaj seksualnega z mano.

Okrog Robija je bilo vse zlagano in tu so se slovenski mediji zgodovinsko osramotili, da niso naredili background checka, ampak so njegove nebuloze jemali za suho zlato:

– kao družinski človek, dejansko homič, ki je živel pri “frendu” na kavču in odjemalec storitev odsluženih drolj iz Dubaja

– kao ful sposoben menedžer, dveh ministrov lastne vlade ne zna skoordinirat in eno leto po referendumu, ker je hotel največjo vlado v zgodovini, zdaj hoče najmanjšo vlado vseh časov

– kao uspešen menedžer, takoj po nastopu vlade smo morali za €800 milijoni reševati Gen I, a ekskluzivno je prodajal štrom iz NEK-a, otrok bi delal profit, on je naredil bulo od milijarde eurov

– kao pošten, izkazalo se je, da so iz Gen I pokradli vse, kar ni bilo prišraufano

– kao bo vladal drugače, politika se bo kao umaknila iz policije in medijev, gledamo lov na čarovnice, v podsistemih je več politike in političnega kadrovanja kot kdajkoli

– kao bo demokratičen in prijazen, tip meče folk iz stranke, ne da bi ljudje sploh imeli možnost zagovora

– kao bo drugače komuniciral, tip spizdi z lastne tiskovke, napizdeva novinarje, v Tarčo odkar je PV sploh še ni upal, pošilja tja svoje potrčkote, da ga morajo braniti, pička

To ne moreš verjet, njegovi volilci morajo biti na smrt razočarani, obljubljal je gore in nebesa, dobavil pa še veliko slabšo robo kot Janša. Predvsem pa tip laže, tega doslej v slovenski politiki nismo videli, da bi predsednik vlade gledal ljudi v oči in jim lagal. Bratuška in Šarec sta bila tudi nesposobna, ampak nista pa ljudem lagala v obraz, Robi pa nima nobenih moralnih zadržkov.

Mi itak nimamo neke sreče s temi predsedniki vlad, ampak česa tako nesposobnega in pokvarjenega slovenska demokracija še ni naplavila, to je res dno dna. Ne samo, da nihče več ne pleše, v SD in Levici se jim tresejo hlače, kaj vse bo še prišlo ven, kakšne pizdarije bo Robi še naredil, ampak Robija boli patka, on ima v Romuniji in na Kosovu vštekane milijarde, spizdil bo, SD in Levica nimajo pa kam pobegniti in oni bojo krivi za vse, ker so ga ustvarili in ohranjali pri življenju, ko je bilo že povsem jasno, da je tip nočna mora.

Anonimno 9433, 02.11.2023 ob 09:48

Popaj, tebi pa res privoščim, da ti temnikarji parkrat posilijo hčer, partnerko, sestro, nečakinjo… eden jo drži dol, drugi se po vrsti izživljajo na njej. Aja, ne morejo, ti si suha veja.

št. 9433

čeprav sem napisal, da je treba sranje skenslat…, sem prišel vseeno pogledat zakaj je ta  kletna tema  še vedno na prvi strani…

pa vidim tvoj zapis ti qurbin sin..

a to misliš ti janšist smrdljiv tako kot to počne vaš šef…, da sorodnicam ž. spola stopi na vrat z  nogo in jih pritiska nemočne ob tla v ležečem položaju….

model/ka verjam, da bi doživel/a orng mokro vejo, če te bi dobil v roke.. in to brez nasilja, da se razumemo, jst si ga ne želim……, če si ga pa ti želiš, zdej večinoma zarad toliko dežja mokro vejo, ki jo lahko damo v sušilnico sušit v kakšnem lesnem obratu pa z veseljem.., čitaš me redno, pa se mi javi.. pravi užitek ..  vas bi bilo videti v živo, ko ste tak korajžni skriti v luknji..

Popay npr, 03.11.2023 ob 08:44

št. 9433

čeprav sem napisal, da je treba sranje skenslat…, sem prišel vseeno pogledat zakaj je ta  kletna tema  še vedno na prvi strani…

pa vidim tvoj zapis ti qurbin sin..

a to misliš ti janšist smrdljiv tako kot to počne vaš šef…, da sorodnicam ž. spola stopi na vrat z  nogo in jih pritiska nemočne ob tla v ležečem položaju….

model/ka verjam, da bi doživel/a orng mokro vejo, če te bi dobil v roke.. in to brez nasilja, da se razumemo, jst si ga ne želim……, če si ga pa ti želiš, zdej večinoma zarad toliko dežja mokro vejo, ki jo lahko damo v sušilnico sušit v kakšnem lesnem obratu pa z veseljem.., čitaš me redno, pa se mi javi.. pravi užitek ..  vas bi bilo videti v živo, ko ste tak korajžni skriti v luknji..

Ne domišljaj si da si kaj več. Navaden pezde si. Brezjajčni junak v stilu povojnih rdečih gobezdačev. Se ti kar jokca ko vidiš zaton svojih vzornikov Putina, Jong una in ostalih bebcev. Ti si še vejice ne moreš odlomit si premal špinačke popapcal.

Anonimno 8409, 02.11.2023 ob 23:10

Okrog Robija je bilo vse zlagano in tu so se slovenski mediji zgodovinsko osramotili, da niso naredili background checka, ampak so njegove nebuloze jemali za suho zlato:

– kao družinski človek, dejansko homič, ki je živel pri “frendu” na kavču in odjemalec storitev odsluženih drolj iz Dubaja

– kao ful sposoben menedžer, dveh ministrov lastne vlade ne zna skoordinirat in eno leto po referendumu, ker je hotel največjo vlado v zgodovini, zdaj hoče najmanjšo vlado vseh časov

– kao uspešen menedžer, takoj po nastopu vlade smo morali za €800 milijoni reševati Gen I, a ekskluzivno je prodajal štrom iz NEK-a, otrok bi delal profit, on je naredil bulo od milijarde eurov

– kao pošten, izkazalo se je, da so iz Gen I pokradli vse, kar ni bilo prišraufano

– kao bo vladal drugače, politika se bo kao umaknila iz policije in medijev, gledamo lov na čarovnice, v podsistemih je več politike in političnega kadrovanja kot kdajkoli

– kao bo demokratičen in prijazen, tip meče folk iz stranke, ne da bi ljudje sploh imeli možnost zagovora

– kao bo drugače komuniciral, tip spizdi z lastne tiskovke, napizdeva novinarje, v Tarčo odkar je PV sploh še ni upal, pošilja tja svoje potrčkote, da ga morajo braniti, pička

To ne moreš verjet, njegovi volilci morajo biti na smrt razočarani, obljubljal je gore in nebesa, dobavil pa še veliko slabšo robo kot Janša. Predvsem pa tip laže, tega doslej v slovenski politiki nismo videli, da bi predsednik vlade gledal ljudi v oči in jim lagal. Bratuška in Šarec sta bila tudi nesposobna, ampak nista pa ljudem lagala v obraz, Robi pa nima nobenih moralnih zadržkov.

Mi itak nimamo neke sreče s temi predsedniki vlad, ampak česa tako nesposobnega in pokvarjenega slovenska demokracija še ni naplavila, to je res dno dna. Ne samo, da nihče več ne pleše, v SD in Levici se jim tresejo hlače, kaj vse bo še prišlo ven, kakšne pizdarije bo Robi še naredil, ampak Robija boli patka, on ima v Romuniji in na Kosovu vštekane milijarde, spizdil bo, SD in Levica nimajo pa kam pobegniti in oni bojo krivi za vse, ker so ga ustvarili in ohranjali pri življenju, ko je bilo že povsem jasno, da je tip nočna mora.

Top napisano. Golob je eno največjih razočaranj

Brevnb, 04.11.2023 ob 16:23

Top napisano. Golob je eno največjih razočaranj

Biti levičar (še) ni kaznjivo , ni pa lepo, po sodbi našega sodišča je levičar osebek v stanju zmanjšane prištevnosti kateri paše v norišnico.

Žal je Robi res razočaral. Brezsramno je lagal in še laže.

A res ni mogoče v tej državi imeti enega normalnega PV. Se mi zdi, da je bil edini normalen in sposoben Janez Drnovšek.

A vidš Tinca kaj si Sloveniji nardila kurba ena..rajš bi na insta ostala pa kremce prodajala..pa bi mela mir.. ti niti enga normalnega tipa nisi furala..to velik pove o teb pa o Dubaju..pa nehi se nam že enkrat nastavljat ker si bruh od ženske..nikamor lepa kakšna lepotica dej no lepo vas prosim. Tko kot je ena že omenila zgledaš kot ena znucana prostitutka iz Dubaja fucking RESNO. ODSTRANI SE kapiraš! Smo te dojeli…

Zelo sistematično povedano. Precej verjetno bo tudi razplet tak.

No, pernatega smo izvolili tisti ki nam je bilo dovolj Janše, zdaj pa bridko obžalujemo, da smo dobili na vrh nesposobnega geja ki ga preiskuje, vsaj upam, KPK, ma sploh se mi ne da več pisat, poln koorac imam svet24 in slovenske norice in Lady bmk kaj je nosila dubajska cipa na poroki, bmk kateri priimek ima, dokler jaz z 8. st. iz. kot nekdo ki je slabo zapisan tako pri jj kot PVju dobivam samo šihte za 4. st Izob in minimalca 900 eur ven na mesec, od tega plačujem še najemnino in stroške ker so bili moji starši neumni, zgradili hišo za 50 jurjev v vukojebini, skratka nič od nič, 3-sobno stanovanje v centru Ljubljane pa vrnili tedanjemu sistemu v času Jazbinška.

Krasno je moje življenje prav res in ob obeh setih lopovov na krmilu države gre moja krivulja bivanja še toliko bolj samo navzdol.

Briga me a so levi ali desni, vsi so zmenjeni in zlizani med sabo.

Ampak Janša vsaj kurtizane s pobeljenim popudranim nosom ni poročil.

A PV ju ni jasno, da ga bomo naslednje leto dokončno STORNIRALI? Sramota!!! Od njihovega razuzdanega obnašanja so trošenja proračuskih sredstev do neizmerne samopašnosti, nepotitma do čistega kretenizma, da kokaina in plesa sploh ne zapišem, sram me. Je imeti to državljanstvo! 100x bolj kot prej pod Janšo.

Ples sončnega kralja bo zaključen čez pol leta. Takrat bo spet pozival plesalce na veselo plesanje.

Joj zdaj se nekaj jezite nanjga, jezite se nase za pomanjkanje inteligence, vsakemu je bilo jasno, da so njega nastavili, še stranke ni imel, pa se je kar pojavljal po vseh medijih, zdaj tudi vidite kaksno vlogo imajo mediji, kako so diktirani, pa tudi clanke bi si lahko prebrali, ko se je pisalo, da je njihov cilj da se gen i sprivatizira , ceprav so si ze tako sprivatizirali elektriko iz Krskega ki je bila last vseh.

upam da ni res, 02.11.2023 ob 20:04

To, da je plačana spremljevalka kar verjamem. Ampak mi ni jasno, da so mu dali tako znucano (prostitutko), ko pa bi zlahka našli eno luštno in simpatično punco.

Pa vseeno, ali ga je kdo videl, da ima dejansko raje fantke?! Saj je bil ja poročen ohoho let. Kaj pa njegova žena? Koliko so ji plačali, da je tiho.

Ker če je res pe der, potem ga lahko izsiljujejo tako levi kot desni.

Geji imajo velikokrat  žene za krinko. Živijo dvojno življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close