Začetek veze
spoznala sva se na plesu katerega smo organizirali in njega je pripeljala takratna sočlanica (mal je cilala na to da bi naju skup spravla se nama zdi), Mi je ona rekla da naj ga pelm plesat in jest (pri polni zaveti začuda brez sramu) prletim do njega in rečem a greš plesat in on NEEEEEE, jaz pa tud prav, ga zgrabm za roko in ga vlečem na plesišče na katerem sva potem do jutra skupaj plesala, nato me prosi za Tel. cifro in sem mu jo kr dala(prvič sm to nardila) nato pa popolnoma pozabila na to da sem mu dala cifro in naslednji dan ob pol destih zvečer jest že ležim zaspana k krava v poujstli k navad. telefon zazvoni, rečm bratu pa madona ker norc kliče zdele dej ti si pokonc javi se, no pa je blo zame in ko se oglasim sm pa čist zakuhala . Poklical me je namreč on, moj fant. Nato je sledil teden in dan ko sva se zmenila da se dobiva v kjnižnici kjer sva si ogledovala skupaj knjige in se pogovarjala, nato pa čez par dni je sledil zmenek skupaj z njegovo sestrično in njenim fantom, in ob tem ko me je pospremil domov potem se je zgodilo tisto kar še traja in upam da bo vedno, vroč poljub, poln obojestranske ljubezni, topel objem, in nepozabna skupna doživetja. Zdaj sva skupaj že 4 leta pa še mal. (nama je to že kar nekaj časa glede na to kako hitro se nekateri menjajo midva pa sva še ista in skupaj, malo najinih znancev je takih).
Tudi midva sva se spoznala na netu. Bila sem bolana in doma in sem zato več časa preklepetala z znanci v neki klepetalnici. Vsi so vedeli kako je z mano in eden izmed njih se je javil in dejal jaz pa ti lahko pomagam. In res mi je….. čez kakšen mesec sva se srečala in bila je ljubezen na prvi pogled v živo…. zdaj sva skupaj že eno leto.
Pred tem sem srečala cel kup zares “neuporabnih”…. zato sem se naveličala srečevanj in sem v glavnem le klepetala… no potem pa sem rekla no tale pa se je res izkazal s svojimi nasveti in potem…. mi zares ni bilo žal.
Še ena preko neta, s prijatelji smo se dobivali na chatu, se menili
kdaj in kam gremo na počitnice in obujali lanske in predlanske,…..,
jaz sem imela nick tak kot sedaj in on uleti noter in mi reče da sem
mu ukradla nick, saj že od malih nog govori da bo imel hčerko z imenom
ella(to sem kasneje izvedela da drži, čeprav sem takoj pelala, lahko bi
mi ful nakladal, men je bil tolk simpatičen). Nato sva chatala sama, pa maile
sva si pisala, pa slikce pošiljala in sem šla jaz na dopust. Kaj se zgodi?
Jaz na morju, on mi pa piše, da ima tam blizu prijatelja in da mogoče tudi
on pride tja(jaz si mislim ja valda, sploh glede na to, da ne živi v Sloveniji),
mu je to kar precej od rok. In kaj sledi? Tip uleti na morje, se vidiva, se zaljubiva, preživiva 10 dni skupaj in od takrat sva zaljubljena(vedno bolj), to je bilo pred letom in pol.
Jaz sem pa spoznala nekoga na internetu – dve leti sva klepetala, potem me je pot zanesla čez lužo…in ko sva se srečala…On se je nesmrtno zaljubil vame, mene je pa v trenutku vse minilo. Ni blo iskric, ni preskočilo, pa sem se lahko še tako trudila. To je bilo pred 5 leti. Fant se je preselil v Evropo, da bi bil čim bližje meni, nesmrtno zaljubljen in čaka in čaka…saj se mi smili, ampak če ne gre, ne gre…
No, ena drugačna izkušnja z neta…
Forum je zaprt za komentiranje.