Zabaval sem se s celim haremom zensk :)
Ma kaki frajerček. Seveda nisem in sploh ne mislim tega. Hočem ti samo pokazat, da stvari, ki jih sam počneš, druge imenuješ za imbecile.[/quote]
Moje sozalje na low IQ, da ne zmores videti razlike. Se enkrat ne bi imelo smisla razlagati.[/quote]
Hvala enako. 🙂
Zakaj? Zato, ker ti tega ne vidiš. Tega je precej. In to počnejo takšni tvoje sorte, ki jim je vsakdanje življenje dolgočasno.
Zakaj? Zato, ker ti tega ne vidiš. Tega je precej. In to počnejo takšni tvoje sorte, ki jim je vsakdanje življenje dolgočasno.[/quote]
Vsi imamo vsakdanje zivljenje. Le da se nas vsakdan razlikuje. Kaj je ljudem zanimivo pa lahko vsak vidi v kino dvoranah. Le te polnijo prav ljudje tvoje sorte. Vas je dosti vec kot ljudi moje sorte. 😉
Jaz vam tega ne bi nikoli nabijal na nos, ce bi bili korektni do moje drugacnosti. Tako pa si ne zasluzite drugega, kot da vam direkt povem, da ste mali zeleni simpletoni.
Meni je vseeno, kaj mi nabijaš. :)[/quote]
če bi ti blo vseeno nebi odpisoval 🙂
Ko je meni vseeno enostavno spregledam in ignoriram 🙂
Tebi pa je tvoj internet imidž tak pomemben da skoz odpišeš in tudi mene boš citiral kot vedno.
Meni je vseeno, kaj mi nabijaš. :)[/quote]
če bi ti blo vseeno nebi odpisoval 🙂
Ko je meni vseeno enostavno spregledam in ignoriram 🙂
Tebi pa je tvoj internet imidž tak pomemben da skoz odpišeš in tudi mene boš citiral kot vedno.[/quote]
Pa ne, da je tebe to prizadelo, ker mi je vseeno? :)) Vseeno ti ziher ni bilo, sicer ne bi odpisal. 🙂
kot sem predvidel… skoz odpisuješ…. razlika med mano in tabo je da ti nimaš lajfa ker si top 10 piscev mona…. torej mogoče je mene prizadelo ti pa si pridevnik ki se tvori iz besede prizadelo :)))))
Saj bo …. nekoč boš uspel prit ven iz vasi in dlje od zavoda za nezaposlovanje 😀
Recimo, da je to, da je prijatelj izkusil kar je pac izkusil, tebi bedno. Prav. Nic takega. Pac to napises.
Meni je recimo bedno staticno zivljenje, kjer je vrhunec zivljenja, da si polizal sladoled, skidal sneg, opral okna, itd. Razumem pa, da smo ljudje razlicni.
Ampak sele komentar tipa “kaj se hvalis”, “kaj pa mislis da si, ce…”, “to ni mozno/res”, itd sele pokaze, kaj gre dezurnim kritikom vsega kar presega njihovo priklikavo zivljenje po glavi.
Kako prikladno je potem reci “bednik pise, da je dobil vroc sms”, “bednik pise, da se je zabaval”, “bednik se hvali…”. Zakaj nihce tako ne reagira na teme, ki so vecini bolj vsakdanje? Nisem edini, ki zna 1+1. ;)[/quote]
–Meni je recimo bedno staticno zivljenje, kjer je vrhunec zivljenja, da si polizal sladoled, skidal sneg, opral okna, itd. Razumem pa, da smo ljudje razlicni.-
….če bi to enostavnost razumel, ne bi tukaj toliko palamudi in se počutil ogroženega.
Recimo, da je to, da je prijatelj izkusil kar je pac izkusil, tebi bedno. Prav. Nic takega. Pac to napises.
Meni je recimo bedno staticno zivljenje, kjer je vrhunec zivljenja, da si polizal sladoled, skidal sneg, opral okna, itd. Razumem pa, da smo ljudje razlicni.
Ampak sele komentar tipa “kaj se hvalis”, “kaj pa mislis da si, ce…”, “to ni mozno/res”, itd sele pokaze, kaj gre dezurnim kritikom vsega kar presega njihovo priklikavo zivljenje po glavi.
Kako prikladno je potem reci “bednik pise, da je dobil vroc sms”, “bednik pise, da se je zabaval”, “bednik se hvali…”. Zakaj nihce tako ne reagira na teme, ki so vecini bolj vsakdanje? Nisem edini, ki zna 1+1. ;)[/quote]
–Meni je recimo bedno staticno zivljenje, kjer je vrhunec zivljenja, da si polizal sladoled, skidal sneg, opral okna, itd. Razumem pa, da smo ljudje razlicni.-
….če bi to enostavnost razumel, ne bi tukaj toliko palamudi in se počutil ogroženega.[/quote]
Če bi ostali razumeli da smo različni ne bi pisali da to kar je dater napisal ni možno 🙂
Kdo je pa napisal, da ni možno?[/quote]
polno je takih replyev ki mejijo in potihem ali v pasivnem tonu dajejo vedet da ”to ni MOŽNO”
Recimo tale je prvi:
Češ da to ni mogoče da bi mu ženska plačala (prijatlu) in je to nateg v resnici si je privoščo prostitutko za 20$….. seveda boš ti spet zrelativiziral da to ni res ampak je samo hec….
saj pravim poglej si. 5 strani je za prebrat.
Kdo je pa napisal, da ni možno?[/quote]
polno je takih replyev ki mejijo in potihem ali v pasivnem tonu dajejo vedet da ”to ni MOŽNO”
Recimo tale je prvi:
Češ da to ni mogoče da bi mu ženska plačala (prijatlu) in je to nateg v resnici si je privoščo prostitutko za 20$….. seveda boš ti spet zrelativiziral da to ni res ampak je samo hec….
saj pravim poglej si. 5 strani je za prebrat.[/quote]
Saj mu ni plačala ona, ampak njen zvodnik… 🙂
To pa je poslovna taktika – ne samo, da je prvič zastonj, še plačajo ti… 🙂
(malo prehitro sem oddala prejšnje sporočilo)
Zanimivo je, kako ti bereš napisano. Preseneča me pa ne, glede na tvoje konstantno obrambno napadalne odzive.
Jaz berem povsem drugače in sicer tako, da za Matjažka taka izkušnja ne predstavlja nekaj, kar bi mu napolnilo življenje, da bi imel občutek, da ga zajema s polno žlico.
Sicer pa je bilo tako, da Dater pričakoval malo drugačne odzive, kot jih je dobil, zato pa razočaranje. Njegove izkušnje mu pa vseeno nihče ni vzel in če njemu to toliko pomeni, je bolje da to deli z bližnjimi, namesto z neznanci.
….če bi to enostavnost razumel, ne bi tukaj toliko palamudi in se počutil ogroženega.[/quote]
Ker razumem tudi to, da si enostavno prebutast, da bi karkoli dojel, ti ne bolj razlagal, kak nesmisel je, da bi se ob tebi cutil ogrozenega, lol.
Zanimivo je, kako ti bereš napisano. Preseneča me pa ne, glede na tvoje konstantno obrambno napadalne odzive.
Jaz berem povsem drugače in sicer tako, da za Matjažka taka izkušnja ne predstavlja nekaj, kar bi mu napolnilo življenje, da bi imel občutek, da ga zajema s polno žlico.
Sicer pa je bilo tako, da Dater pričakoval malo drugačne odzive, kot jih je dobil, zato pa razočaranje. Njegove izkušnje mu pa vseeno nihče ni vzel in če njemu to toliko pomeni, je bolje da to deli z bližnjimi, namesto z neznanci.[/quote]
Kaj mene briga kak ti bereš…. mene zanima kak berem jaz…. če pa že hočeš vedet pa jaz točno vem kaj ti delaš z svojim forumskim obnašanjem oziroma kaj ”špilaš” to je nenazadnje bila tudi moja naloga samo da sem jaz to počel v PODJETJU kjer sem v zahvalu temu delal DODANO VREDNOST če sploh veš kaj to pomeni
imenuje se ”The Devil’s Advocat”
http://en.wikipedia.org/wiki/Devil’s_advocate
Samo da si ga ti čist zjebal in pobral ven samo del 🙂
Zato pa sem te po parih postih spregledal in tvoj blef in vse.
Forum je zaprt za komentiranje.