Zabaval sem se s celim haremom zensk :)
Dater, ohhh, kakšen neverjeten žrebec si, ti si pravi fant od fare, moški osvajalec, ki mu ni para, prava črna gušterščina, kako ne bi bile ženske nore nate, če si pa “neverjeten”! :)))
No, zdaj pa še ženske, pohvalite ga, da mu malo dvignete izjemno krhko moško samozavest in dvome v lastno moškost, ker meni se je že zasmilil, da je tako obupan, da piše skoz iste “sila zanimive” in “razgibane” poste na isto vižo, kakšen neverjeten jebach je, njegov vsak 2. post vpije po potrditvi in priznanju, ko omenja SEBE v družbi žensk in ubija nedolžne forumske bralce z dolgočasnostjo svojih domnevnih ljubezenskih pripovedk. :)))
Mi smo se le zabavali. Nic seksa. 😉
Tako sem bil ze ~5x z enim novim frendom. On pozna sceno, jaz pa ustvarim vzdusje, da se okoli naju zbere en kup punc. Zacnem z eno, ki jo po moznost poznam ze od prej. In ko je vsem jasno, da se nama dogaja, pritegnem druge, “mimoidoce”. Namignem, priklicem, izzovem, lol. In bolj ko se nam dogaja, bolj si punce zelijo biti pri nama. Zacnejo tekmovati za pozornost, katera bo “glavna”. Moja sproscenost se njih sprosca in zavore pocasi padajo. Drugace receno, toleranca na “neumnosti” se pocasi dviguje. V normalnih okoliscinah bi punce tipa, ce jo za rit zagrabi, klofnila. V taksni situaciji, pa se zna zgoditi, da je se srecna, ce jo zagrabim. Namrec, pomeni, da je opazena, zazeljena. Ha… lol. Potem pa je treba samo po obcutku orkestru dirigirat. Ne uspe vedno. Dosti punc je prevec “zapetih”, da bi se sprostile. Ampak zadnjic je laufalo kot se nikoli. Sem se cisto spozabil, da smo nekje zunaj. Pili smo pa sokec. Namrec, ugotovil sem, da so poljubi ob soku najbolj sladki. Dobesedno. 🙂
Meni je popolnoma vseeno kaj si počel s haremom. Se zabaval, jih nataknil na tiča, ali igral šah z njimi!”
Menim, da so te zgodbe namenjene le pumpanju osebnega ega in vzbujanje fovšije tistih, mi si česa podobnega ne morejo (upajo) privoščiti.
In kaj točno je pri tem narobe ? Če mu je uspelo vzbudit fovšijo pri nekomu še toliko bolje, mogoče se bo ta oseba lahko malo zamislila nad svojim življenjem. Hvala bogu, da so tu gor takšni, kot je Dater, lahko bi vam bili za zgled. Njim se vsaj nekaj dogaja čez dan, kaj pa vi internetniki počnete, razen tega, da tolčete po gumbih ?
Meni osebno se ta njegova “zgodba” ne zdi nič posebnega. Tudi sam imam takšnih podobnih prigod na pretek, pa mi še na misel ne pride jih delit z vami, glede na to kakšni neandertalci ste. Napišeš, da si ravnokar dobil sms, od punce, ki ti piše, da je vsa potrebna, in že vsi skočite v zrak. Haha, nevoščljivci 😀
Nihče ni fouš, samo človek se včasih sprašuje, kakšne indice oz. notranje vzgibe ima nekdo, da piše o stvareh, pri katerih izpade kot “en kmet”. Tovrstno pisanje mi prej da vedeti, kako je človek tolk na dnu, da mu že ena sapica vlije energijo, da deli svojo zgodbo s celim svetom. A misli da bo na tak način bolj spoštovan al kaj?:))
Ko je Sadni nedolgo nazaj pisal o erotičnih sms-ih, se mi je poba zasmilil. Prav hudo mi je postalo in želela sem mu kar sama pisati sms (če bi mela njegovo cifro), ker je kričal iz obupa:)).
Ampak vsak po svoje…saj nekdo se bo pa obesil na moje besede in bo krog sklenjen:).
Stvar je čist psihološka. Nezanimivi samci postanejo cinični in/ali popadljivo-zajebantski, ko preberejo, da je nekomu uspelo že prvi dan z žensko početi, kar njim ne bo nikoli, ali pa morajo dati skozi 10 zmenkov, da do tega pridejo.
Napisal sem že, če si ženski dovolj všeč, jo lahko tudi po riti šlataš že na prvem zmenku, če hočeš. To ne pomeni, da je lahka, to ne pomeni, da pusti vsakemu x tipu, da jo šlata po riti, to pomeni, da tebi pusti, ker je dovolj kemije in ker si ji všeč.
Bolj si ženski všeč, večjo seksualno atrakcijo čuti do tebe, prej se bosta dol dala, če boš hotel.
Analitičnim/nezanimivim tipom, ki pretežno čepijo doma, se seveda take stvari ne dogajajo. takšen tip se mora z žensko skoraj poročiti, da lahko z njo počne kaj seksualnega. In takšni tipi zato postanejo cinično-nejevoljni, ko preberejo, da pa pri kom drugem poces poteka hitreje.
Point je, da t.i. “analitičnim” tipom ni potrebno iskati tovrstnih žensk oz. zmenkov oz. dogodkov, ker imajo drugačne vrednote ter jim vaše opisovanje plehkih podvigov pove le to, da se zadovoljite z drobtinicami. A je problem hodit ven, ga žurat, se ga napit, šlatat bejbe, se dol dajat?? Ni. Problem pa je, najti primerno partnerko, če si sam neustrezen. In ko berem komentarje nekaterih moških tu gor, mi je jasno, da nikoli ne bodo dosegli cilja, ker so magnet za muhe enodnevnice.
Forum je zaprt za komentiranje.