Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zabaval sem se s celim haremom zensk :)

Zabaval sem se s celim haremom zensk :)

Češ da to ni mogoče da bi mu ženska plačala (prijatlu) in je to nateg v resnici si je privoščo prostitutko za 20$….. seveda boš ti spet zrelativiziral da to ni res ampak je samo hec….

saj pravim poglej si. 5 strani je za prebrat.[/quote]
Zanimivo je, kako ti bereš napisano. Preseneča me pa ne, glede na tvoje konstantno obrambno napadalne odzive.
Jaz berem povsem drugače in sicer tako, da za Matjažka taka izkušnja ne predstavlja nekaj, kar bi mu napolnilo življenje, da bi imel občutek, da ga zajema s polno žlico.
Sicer pa je bilo tako, da Dater pričakoval malo drugačne odzive, kot jih je dobil, zato pa razočaranje. Njegove izkušnje mu pa vseeno nihče ni vzel in če njemu to toliko pomeni, je bolje da to deli z bližnjimi, namesto z neznanci.[/quote]
Zal nisi dovolj inteligenten, da bi znal razlikovati med replikami. Slaboumnez, ki odpre, precita in komentira temo, ki ga kao ne zanima s “Tema me ne zanima” ni nic vecji slaboumnez kot ti, ki to dejanje enacis z branjem komentarjev na svoji temi.

Matjazko se ve ne kaj je “zajemanje zivljenja s polno zlico”, lol.

Se strinjam sicer je pa vprašanje kdaj to veš….. ker meni se to že skoz zdi (ajde zadnjih 5 – 6 let)

Težko je to sicer določit ker je subjektivno kajne?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če že misliš oddat negativen komentar, potem napiši, da se ti njegova zgodba ne zdi nič posebnega, ne pa da se z njo hvali, ker je plitek, ničvreden, obupan človek ipd. Tako se obnašajo opice.[/quote]
In kdo mu je to napisal? In si drzneš napisati ravno ti, ki si že meni in drugim pisal o obupu, dolgočasnem življenju itd itd. Upoštevaj malo te svoje nasvete (ki sploh niso slabi), namesto, da vedno to pričakuješ od drugih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, pa vseeno sem ti povedal, zato da ti malo razširim tvoja ozka obzorja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zanimivo je, kako ti bereš napisano. Preseneča me pa ne, glede na tvoje konstantno obrambno napadalne odzive.
Jaz berem povsem drugače in sicer tako, da za Matjažka taka izkušnja ne predstavlja nekaj, kar bi mu napolnilo življenje, da bi imel občutek, da ga zajema s polno žlico.
Sicer pa je bilo tako, da Dater pričakoval malo drugačne odzive, kot jih je dobil, zato pa razočaranje. Njegove izkušnje mu pa vseeno nihče ni vzel in če njemu to toliko pomeni, je bolje da to deli z bližnjimi, namesto z neznanci.[/quote]
Zal nisi dovolj inteligenten, da bi znal razlikovati med replikami. Slaboumnez, ki odpre, precita in komentira temo, ki ga kao ne zanima s “Tema me ne zanima” ni nic vecji slaboumnez kot ti, ki to dejanje enacis z branjem komentarjev na svoji temi.[/quote]
Saj smo razumeli, prizadelo te je in zdaj bi rad, da trpijo vsi, ki so sodelovali pri tem, z drugimi besedami vsi, ki se niso klanjali tvoji zgodbi.

No, pa vseeno sem ti povedal, zato da ti malo razširim tvoja ozka obzorja. :)[/quote]

Ti si zadnji tu ki bi smel govorit o OBZORJIH drugih ljudi….. na žalost pa še kar ne uvidiš…. da si omejen tako fejst da vidiš vse kot omejene ki ne gredo po tvoje …. v stilu RKCja

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, pa vseeno sem ti povedal, zato da ti malo razširim tvoja ozka obzorja. :)[/quote]

Ti si zadnji tu ki bi smel govorit o OBZORJIH drugih ljudi….. na žalost pa še kar ne uvidiš…. da si omejen tako fejst da vidiš vse kot omejene ki ne gredo po tvoje …. v stilu RKCja[/quote]
Ne bodi jezen, glej. Povedal sem ti še en vidik razumevanja poleg tvojega. V vsakem primeru si zvedel nekaj novega. Če je moje obzorje ozko, je po logiki tvoje še bolj ali pa vsaj enako. Če se že hočeš it na tak način.

Če že misliš oddat negativen komentar, potem napiši, da se ti njegova zgodba ne zdi nič posebnega, ne pa da se z njo hvali, ker je plitek, ničvreden, obupan človek ipd. Tako se obnašajo opice.[/quote]
In kdo mu je to napisal?[/quote]
Pa kaj imaš ti kakšne zdravstvene težave slučajno ? Na prejšnji strani sem skopiral post tvojega prijatelja Oneta. To je on napisal.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zal nisi dovolj inteligenten, da bi znal razlikovati med replikami. Slaboumnez, ki odpre, precita in komentira temo, ki ga kao ne zanima s “Tema me ne zanima” ni nic vecji slaboumnez kot ti, ki to dejanje enacis z branjem komentarjev na svoji temi.[/quote]
Saj smo razumeli, prizadelo te je in zdaj bi rad, da trpijo vsi, ki so sodelovali pri tem, z drugimi besedami vsi, ki se niso klanjali tvoji zgodbi.[/quote]
Tvoji posti ne prizadenejo nikogar, to se samo v tvoji glava dogaja Marko. Zanimivo, da ti še po 10ih letih ( odkar si tu ) ni uspelo tega pogruntat lol

Saj smo razumeli, prizadelo te je in zdaj bi rad, da trpijo vsi, ki so sodelovali pri tem, z drugimi besedami vsi, ki se niso klanjali tvoji zgodbi.[/quote]
Noben imbecil ne ve, da je imbecil. Ti pa niti tega niti uspel dojeti, da zgodba sploh ni bila o meni. S svojimi imbecilnimi komentarji si me res zelo hudo prizadel, lol.

Ti si zadnji tu ki bi smel govorit o OBZORJIH drugih ljudi….. na žalost pa še kar ne uvidiš…. da si omejen tako fejst da vidiš vse kot omejene ki ne gredo po tvoje …. v stilu RKCja[/quote]
Ne bodi jezen, glej. Povedal sem ti še en vidik razumevanja poleg tvojega. V vsakem primeru si zvedel nekaj novega. Če je moje obzorje ozko, je po logiki tvoje še bolj ali pa vsaj enako. Če se že hočeš it na tak način.[/quote]

Ne ni…. tvoje je najbolj ozko to je dejstvo zraven matjazkotovega ki je največji teoretik zraven tebe…… Ti veš VSE samo s papirja (pa še to ”vse”)

Ti govoriš o obzorju in ozkosti? Žensko si fasal prek spleta in govoriš v temah kjer se pogovarjamo o REAL LIFE zapeljevanju…. ko itak nimaš pojma in je tvoje obzorje 0 oziroma je samo ena pot…. portal ona-on (in podobni) to je samo primer da se neboš spet obesil zdaj na njega in ga seciral ker je bv itak te vsi poznamo tu in vemo da si teoretik brez obzorja ker obzorja še vido nisi….

jaz si ne domišljam da sem boljši od Daterja in verjamem da je on dal več od mene skozi…. ampak taka kot sta vidva z matjazkotom pa je žalost na kvadrat ampak saj ok tudi taki morte bit ker zraven vas zgledam kot diamant….. in to je dobro za mene 🙂

Kaj ti ne vidiš in še ne veš, da je zajemalka in vsebina v njej relativna ocena?

Kaj ti ne vidiš in še ne veš, da je zajemalka in vsebina v njej relativna ocena?[/quote]

jaz se s tem absolutno strinjam ampak če nekdo misli da je pojedo vse knjige na svetu in je cele dneve doma in misli da zajema lajf s polno žlico potem pa naj bo tako samo neka merila so….

ko mi ženska reče da je pomembna TEHNIKA ne VELIKOS pri kurcu ji rečem kak bi ji blo s 3 centimetre dolgim za seksat?

Vse je relativno samo nekje so meje logike 🙂

Dater, moram te podpreti.

Tvoj način življenja je sicer precej drugačen od mojega. Meni nikoli ni bila zabava podreti čimveč žensk, čeprav nekateri forumaši natolcujejo tako. Nikoli nisem v enem tednu spal z ne vem kolk ženskami.

Meni seks pomeni sprostitev. Številke mi v tem kontekstu niso pomembne.

Upam si napisati, da nisem prizadel nobene ženske, s katero sem seksal. Še vsaka je dobila od mene tudi čustveno podporo, če jo je pač potrebovala.

Simpatičen pa si mi, ker si zvest samemu sebi in se tega ne sramuješ tudi povedati, na tem forumu zapečkarjev.

Zavedaj se, da tvoje izdelke tukaj ocenjujejo taki, ki so žensko spoznali na dejt straneh, en najglasnejših kritikov pa je možicelj, ki mu cele travme povzroča že misel, da ženske seksajo izven zveze.

Meni se z njimi prerekati več ne da, ker je metanje tenis žogice v steno bolj produktivno.

Ne obstaja pravi ali nepravi način življenja, vendar osebno nekako dvomim v zadovoljstvo tistih, ki se cinično posmehujejo prav vsakomur, ki napiše kaj, kar je njim tuje, drugačno.

Jaz sem svojo življenjsko pot izbral in me neke instant kritike več niti ne zanimajo.

Seks je tako kot hrana. Če jo imaš, je zadovoljstvo. Kdor je brez, pa kaže s prstom na site in kriči, da so požeruhi.

Ljudje se ne zavedajo, da s svojimi stališči o svetu povedo o sebi več, kot bi si želeli.

Uživaj Dater, na svoji poti…Pa če je to nabiranje lepotičk…naj bo..Meni seks pride bolj usput…trenutno se ukvarjam z eko drugo rečjo, ki zahteva dost časa in energije, ampak če uspe..Bom sčasoma bogat kot lord.

čau

Se strinjam sicer je pa vprašanje kdaj to veš….. ker meni se to že skoz zdi (ajde zadnjih 5 – 6 let)

Težko je to sicer določit ker je subjektivno kajne?[/quote]
To veš, ko si zadovoljen s sabo in imaš občutek, da si uresničil svoje sanje in pričakovanja.
Kar pomeni, da je merilo popolnoma subjektivno.

To samo pomeni, da s tem, ko si lastiš neko orodje, še to ne pomeni, da ga znaš uporabljati. 🙂

Ampak če nimaš pričakovanj in sanj in si zadovoljen pa eni rečejo da si preskromen? kontradikt!

nekaj takega mi je namreč Marko očital ko sem dejal da rabim zelo malo da sem zadovoljen/srečen.

A lahko razumeš bolj narobe?

kaj ti bo vsa tehnika če imaš 3cm dolgega (na primer!)

kaj ti bo vsa TEHNIKA če ti ga odrežejo?

Nič 🙂

zato je pač dolžina tudi pomembna sicer pa je tole offtopic primer!

Samo tule pa sem se prav od srca nasmejal 😀

Ravno to je tisto kar zna bit problem. Če si recimo že pri 25ih uresničil svoje sanje in pričakovanja, potem zakaj sploh še živeti naprej ?

Kaj ti ne vidiš in še ne veš, da je zajemalka in vsebina v njej relativna ocena?[/quote]
Imbecilko, da si kar si, si mi ze dokazal, tako da… skoda da se trudis. Toliko bolj, ker z vsaki naslednjim postom to le se potrjujes.

Meni je hudicevo jasno, da matjazkoti tega sveta imajo drugacne potrebe kot jaz. Pa tudi sicer smo si ljudje se kako razlicni.

Ampak, a ti kaj pomaga, ce spomnim, da je komentar replika Markotu, ki v istem stavku omenja matjazka in “zajemanje zivljenja s polno zlico”, an oxymoron, if there was one.

Ta Polde od matjazka mi ne rabi prav nic povedat iz svojega zivljenja, ker vse pove s svojimi replikami. Tako kot Marko. Ko pomislim na neskoncne luknje v njehovem teoretiziranju, dvomim, da bi s polno zlico mleka nasel svoja usta. Lahko pa da se je rec priprical, da je Jack. Ni ne prvi na zadnji delusional Polde.

Ravno to je tisto kar zna bit problem. Če si recimo že pri 25ih uresničil svoje sanje in pričakovanja, potem zakaj sploh še živeti naprej ?[/quote]Kdor uresniči že pri 25ih vse svoje sanje je zelo zelo omejen pri svojem razmišljanju in sanjanju. Žal.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda je kontradiktorno, ker imajo drugi drugačna merila. A če si sam zadovoljen, te drugi komentarji ne motijo.

Če že daješ ekstreme, potem je res že problem v samem orodju. 🙂
Če nimaš primernih klešč, ti tudi sama tehnika kaj dosti ne pomaga. Včasih pa lahko pomaga, če ne gremo v ekstreme, ki pa jih je zelo malo.

Če si res uresničil, potem delaš le na tem, da ohranjaš svoje skromno zadovoljstvo in pogoje.
V življenju se znova in znova soočamo z izzivi, ki nam lahko vzamejo še tisto, kar imamo.

Ne, obstajajo tudi ljudje, ki se potrudijo za to, da jo dobijo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hvala na podpori. Pri meni sicer ne gre za nabiranje crtic. In tudi seks zgubi na pomenu, ko ga je v izobilju. Bi pa rad izpostavil boldana stavka.

Ravno to je tisto kar zna bit problem. Če si recimo že pri 25ih uresničil svoje sanje in pričakovanja, potem zakaj sploh še živeti naprej ?[/quote]Kdor uresniči že pri 25ih vse svoje sanje je zelo zelo omejen pri svojem razmišljanju in sanjanju. Žal.[/quote]
Po svetu hodi se pa se ljudi, ki so v rani mladosti dosegli dosti vec, ko bos ti na stara leta v stanju sanjati. A bovs se kaj o omejenem razmisljanju povedal?

Pa je se zadnji zupnik svoje talente pokazal… lol

A la Marko…

Tudi za nasega zadnjega zupnika je Butalec, ki odpre, precita in z neumesnim komentarjam nasmeti temo, ki ga kao ne zanima, okay. Replika odpiratelja teme, ki ukaze na nelogicnost taksnega pocetja, pa je odraz njegovega nezadovoljstva s samim sabo.
Mislim, pa ce imate vi vse pike v glavi. In to je moderator. Kralji… lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close