Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za božič me bo zapustil

Za božič me bo zapustil

Vauuu, kakšna tragedija! Verjetno si preveč posesivna in fant potrebuje malo svežega zraka, da lažje zadiha.

Odgovor na objavo uporabnika
Miki Miška329, 15.12.2021 ob 00:14

Moj tip bo božič preživel brez mene, v moški družbi na drugem koncu Evrope. Tako sem togotna, da bi iz kože skočila. Zmenili so da ga grejo žurat sami tipčki, ker so vsi samski, razen mojega. Vse živo se mi mota po glavi. A ni to full neuvidevno? A jaz naj pa z mojimi starimi praznujem al kaj? Prijateljic glih nimam veliko ker večino časa preživim z tipom in njegovo družbo, zdaj pa kar na enkrat nisem več dobra za druženje z njimi. Vem kam grejo, pa sem mislila, če bi šla tudi jaz kar sama, ko bi bila enkrat že tam me pa verjetno ne bi glih iz družbe izločili, a ne? A je možno tudi, da se me je naveličal, da je fouš prijatlom ker so brez punc in lahko delajo kar jim paše? Kaj naj naredim?

Pupa ce imas denar si vplacaj teden dopusta za Bozic na Maldivih. In ko pride nazaj, naj te ne bo doma. In pusti mu sporocilo, da si se sla zabavat na drug konec sveta. Brez njega. Pa kaj se sekiras? Namesto, da bi uzivala brez njega, ti skaces v luft. Verjemi, na stara leta ga bos se fajn sita. Ne razumem zakaj se zenske tako vezete za tipa. Pa sedaj si v letih ko bi morala uzivat. Ne pa letat za tipom.

Odgovor na objavo uporabnika
brihtol, 15.12.2021 ob 14:14

ne morš zraven, ker grejo na prijazne tete, ki za 100€ iz tebe naredijo boga

In zraven dobis se darilo, klamidijo, AIDS, sifilis….. ????

Ne lovi ničesar, če hoče it s kolegi naj gre, naredi še ti karkoli si pač želiš za božič, samo ne ga lovit, če je ta pravi se bo vrnil vesel in srečen da ma tako dobro žensko, ki ga ne drži doma oziroma zase, če pa je res tak kot se ti pletejo scenariji po glavi, bo pa tudi to prišlo na dan in vedela boš da si te ne zasluži in boš šla naprej z lajfom in z boljšim moškim, čist enostavno 🙂

Če naj bi bil božič družinski praznik, saj je vseno, kateri praznik, novo leto, rojstni dan, vseeno, ti to avtorica lahko poda odgovor. Pa četudi nista poročena ali nimata otrok. Nič ni narobe, če se moški ali ženska vzame čas za prijatelje. Tole bi bil zame alarm. Premisli raje, kaj boš z njim drugo leto. Ko bodo prazniki mimo. Še mi zdi, da se mu lušta po samskosti.

#ostanidoma in prezivi bozic z drugim ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close