Za božič me bo zapustil
Moj tip bo božič preživel brez mene, v moški družbi na drugem koncu Evrope. Tako sem togotna, da bi iz kože skočila. Zmenili so da ga grejo žurat sami tipčki, ker so vsi samski, razen mojega. Vse živo se mi mota po glavi. A ni to full neuvidevno? A jaz naj pa z mojimi starimi praznujem al kaj? Prijateljic glih nimam veliko ker večino časa preživim z tipom in njegovo družbo, zdaj pa kar na enkrat nisem več dobra za druženje z njimi. Vem kam grejo, pa sem mislila, če bi šla tudi jaz kar sama, ko bi bila enkrat že tam me pa verjetno ne bi glih iz družbe izločili, a ne? A je možno tudi, da se me je naveličal, da je fouš prijatlom ker so brez punc in lahko delajo kar jim paše? Kaj naj naredim?
Miki Miška329, 15.12.2021 ob 00:14
Moj tip bo božič preživel brez mene, v moški družbi na drugem koncu Evrope. Tako sem togotna, da bi iz kože skočila. Zmenili so da ga grejo žurat sami tipčki, ker so vsi samski, razen mojega. Vse živo se mi mota po glavi. A ni to full neuvidevno? A jaz naj pa z mojimi starimi praznujem al kaj? Prijateljic glih nimam veliko ker večino časa preživim z tipom in njegovo družbo, zdaj pa kar na enkrat nisem več dobra za druženje z njimi. Vem kam grejo, pa sem mislila, če bi šla tudi jaz kar sama, ko bi bila enkrat že tam me pa verjetno ne bi glih iz družbe izločili, a ne? A je možno tudi, da se me je naveličal, da je fouš prijatlom ker so brez punc in lahko delajo kar jim paše? Kaj naj naredim?
Tip se te je že naveličal, samo ti tega še nisi opazila. Že zdaj rajši hodi z prijatelji, kot pa da je s tabo.
Ja lej. Mi smo enkrat šli na Poljsko, krajši izlet. Naša skupina 5 je takrat bila samska. Druga skupina 10 pa je bila mešana. Samski in v vezi. Samo en je vzel s seboj punco. No in ona je imela kaj videti. Ker ona je bila pa prijateljica od vseh punc, ki so ostale doma. Kako se je končalo ne vem, ampak mislim, da ne dobro vsaj za polovico.
Ta, ki je imel s seboj punco itak ni zdržal v njihovi skupini in je kmalu pristal v naši. In tudi njej je bilo bad.
Vzel te ni zaradi drugih, sploh če gredo res na pijanski pohod. Potem bolje, da gresta sama.
Čudna813, 15.12.2021 ob 01:06
Tako kot punce potrebujemo čas zase in prijateljice, ravno tako ga fantje. Punce klepetamo, kofetkamo in šopingiramo, fantje pa popivajo, ogledujejo druge punce,…, a večina njih je čisto neškodljivih. Jaz se s tem nebi obremenjevala, zaželela bi mu naj se ima lepo in to je to.
S tem se načeloma strinjam, vsak potrebuje čas zase. Ampak mogoče ne ravno na božič.
Meni se ne zdi tako čudno, da bi s starši božič praznovala, veliko ljudi ga.
Ne vem, kaj imajo tu prijateljice veze. Praviš, da jih nimaš. Ampak tudi če bi jih imela, je malo verjetno, da bi imele ravno na božič čas zate, ker je večina ljudi takrat z družino.
Bi pa jaz moža iz kože dala, če bi se odločil, da bo ravno za božič šel na pijanko na drug konec Evrope.
Ja lej… doma bodi lepo na toplem in uživaj ob filmih Sam Doma… že 20-tič. ?
Prosim ne poslušaj teh, ki pravijo, da je to normalno in, da se ne sikiraj.
Lahko ti povem, da moj si mene nebi upal niti vprašat kaj takega.
1. Sami samski, razen tvojega, to ne gre skupaj.
2. Za BOŽIČ (ni šans), to je dan, ki se ga preživi z najdražjimi in predvidevam, da je tvoj med njimi.
Sicer pa ne vem koliko si stara niti koliko časa sta skupaj, ampak vsaki normalni ženski to nebi bilo prav. Bodimo realni.
Če si pametna, zapusti ti njega. Od tega odnosa ne boš imela nič. Očitno si bo vzel kar mu paše in kdaj mu paše. Načeloma pa je za take stvari potreben dogovor, možnost kompromisa, nikakor pa jaz grem. In to za božič. Ne vem sicer kako imata pošlihtane ostale skupne zadeve in vlaganja, ampak jaz bi šla za božič k staršem in ne prišla nazaj. Kdor ni pripravljen na dvojino, naj ostane sam.
Zartrose izven profila, 15.12.2021 ob 10:38
Božič je bolj družinski praznik zato je res čudno da gre trop tipov nekam v tujino praznovat “božič”.. to osladno pocukranost.. bi bilo smiselno, da gredo tja žurat za novo leto…
Dajte si ze enkrat dopovedat, da ne praznujemo vsi bozica in velike noci!
Enim nam je to samo dela prost dan.
hhm, 15.12.2021 ob 10:47
-
vprašanje je kaj je bolje, praznovati s svojimi starimi ali nekim popolnoma odtujenim, nedozorelim, večnim pubertetnikom …
Žal se tako sliši. Sklepamo, da nista 100 let v vezi, zato je kar malo bedno tole, kar se je tip odločil. Pa tudi nima veze, al je božič al novo leto.
Pol pa to: a sem prav razumela, da ti razmišljaš, da bi se kar pojavila tam? Ne lomi ga no.
Pusti naj gre, ce se je tako odlocil, povej mu kako bos ti prezivela bozic z tistimi ki jih imas najraje, v ozjem druzinskem krogu, da ti je zal da ne bosta skupaj, zazeli mu prijetne praznike, med tem mu ne pisi in ne klici ko se vrne ga daj na ignor, ne odpisuj na sporocila, ne odgovarjaj na klice cel teden, ce se slucajno srecata pa mu povej da si potrebovala (in se potrebujes) cas zase in razmislek o svoji prihodnosti in ljudeh v tvojem zivljenju.
Forum je zaprt za komentiranje.