Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z zaščito al brez

Z zaščito al brez

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 09:25

iDESI ?, 24.08.2025 ob 08:53

Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 08:41

iDESI ?, 24.08.2025 ob 08:33

Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 08:30

iDESI ?, 24.08.2025 ob 08:24

Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 07:44

iDESI ?, 23.08.2025 ob 14:48

Eno izmed življenjskih pravil: spolno občevanje z žensko, s katero nisem pripravljen spočeti otroka, pri meni ne pride v poštev. ?

Velja tudi obratno? Če za ženski okus nisi primeren za očeta njenih otrok, ne bo seksa?

Resno te vprašam. Kako sprejemaš zavrnitev?

Drugo življenjsko vodilo: če ni mokra, da rabim rokavčke, že ko se je dotaknem, je škoda najinega časa. ?

To je vendar jezik, ki se ga ne da potvarjati. Mu je treba prisluhniti.

Hvala za odgovor. Lepo od tebe.
Tudi obratno velja, veš. Če ni trd kot jeklo, ko ga samo pogledam, je škoda časa.

A pa je nujno tudi otroke naredit?

Odgovornost pomeni zavedanje tveganja. Nujno je prevzeti odgovornost za izid.

To je samo po sebi umevno. Pa te ne sprašujem tega.
Sprašujem, ali je nujno imeti otroke, ali pa je lahko po tvoje zveza tudi brez otrok?

Korak dlje: menim, da če so zgolj otroci “lepilo” odnosa med dvema, je to prej recept za katastrofo, kot kaj drugega. ?

Tudi to je jasno vsakemu normalnemu. Otrok ni še nikoli teševal zveze.

Ampak zdaj ne vem, ali ne razumeš mojega vprašanja, ali se namerno izmikaš odgovoru. Pa ste moški baje direktni, ti pa ko mačka okoli kaše…

Torej: ALI JE PO TVOJE SPREJEMLJIVA ZVEZA BREZ NAČRTOVANJA OTROK? Kratek DA  ali NE mi zadostuje.
Lahko?

Da.

iDesi ?, 24.08.2025 ob 09:52

Da.

E, to! Tvoj prvotni zapis je namreč zvenel, kot da mora biti zveza obvezno kronana z naraščajem.
Hvala in pohvaljen! Tokrat prvič nisi nafilozofiral nekih viškov. A postajaš racionalen?

Lloyd lepo. Se pa ne strinjam z večvrednostjo žensk. Ene so pravi satan in poguba družbi. Spol ne določa karakterja. Moški niso zgolj potrošna roba, tako prepričanje mi meji na boleznsko prepričanje, kot je 3469 vržen v drugo smer. Ampak to je zgolj moje mnenje. Res je napake iskat je super najprej pr seb, kar pa men pomeni tut, da mam lastni vrednost razpucano pr seb. In to našelastno dojemanje nas samih, se pogosto preslika k drugim o nas. Redko katero žensko dejansko vzburja nesamozavestn in manj stoičn tip. Torej tip mene tip, ki me nebi znau zresitirat, ko je to potrebno. In bi mi sam kimo. In ne ciljam na fizično nasilno. Še manj na gnus od 3469. Ženska, ki se ceni in ima rada  potrebuje enakopravno protiutež torej osebo, ki se ceni in ima rada.

Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 10:00

E, to! Tvoj prvotni zapis je namreč zvenel, kot da mora biti zveza obvezno kronana z naraščajem.
Hvala in pohvaljen! Tokrat prvič nisi nafilozofiral nekih viškov. A postajaš racionalen?

Morda imaš prav.

Smisel seksa je, da bejbo nabrizgaš. In lulček to ve, tak je njegov instinkt. Če to ne sme, potem rajši sploh ne seksa.

Padežnik, 24.08.2025 ob 10:53

Smisel seksa je, da bejbo nabrizgaš. In lulček to ve, tak je njegov instinkt. Če to ne sme, potem rajši sploh ne seksa.

smo ljudje ,ne živali …

zeloodvisno02, 24.08.2025 ob 10:55

smo ljudje ,ne živali …

Prepogosto se kažemo kot zveri

crazyfrog, 24.08.2025 ob 10:20

Lloyd lepo. Se pa ne strinjam z večvrednostjo žensk. Ene so pravi satan in poguba družbi. Spol ne določa karakterja. Moški niso zgolj potrošna roba, tako prepričanje mi meji na boleznsko prepričanje, kot je 3469 vržen v drugo smer. Ampak to je zgolj moje mnenje. Res je napake iskat je super najprej pr seb, kar pa men pomeni tut, da mam lastni vrednost razpucano pr seb. In to našelastno dojemanje nas samih, se pogosto preslika k drugim o nas. Redko katero žensko dejansko vzburja nesamozavestn in manj stoičn tip. Torej tip mene tip, ki me nebi znau zresitirat, ko je to potrebno. In bi mi sam kimo. In ne ciljam na fizično nasilno. Še manj na gnus od 3469. Ženska, ki se ceni in ima rada  potrebuje enakopravno protiutež torej osebo, ki se ceni in ima rada.

Ja, pa ne. Stanje v družbi mi pritrjuje. Z dedci ženske delajo kot s potrošno robo. Osebno… mislim da v povprečju ni nobene razlike. Poznam ženske ki me visoko presegajo, ene fizično, druge, mentalno, in poznam take, ki so precej revce, tako ali drugače. So tudi take, ki se imajo za precej več, kot so. So pa tudi utelešeno zlo. Isto kot dedci. Drugače pa… gre za razmišljanja, nič drugega. Pa mal nejasno mi je al pišemo o izkušnjah, o svojih razmerjih ali nasplošno, pa je vse skupaj ena godlja. Ne da se mi pisat kot piše desi. Popolno, da ga vsi narobe razumejo. Na kratko, za svojo sem bil vedno pripravljen naredit vse.  Do ene meje.

😀

lloyd, 24.08.2025 ob 11:00

Ja, pa ne. Stanje v družbi mi pritrjuje. Z dedci ženske delajo kot s potrošno robo. Osebno… mislim da v povprečju ni nobene razlike. Poznam ženske ki me visoko presegajo, ene fizično, druge, mentalno, in poznam take, ki so precej revce, tako ali drugače. So tudi take, ki se imajo za precej več, kot so. So pa tudi utelešeno zlo. Isto kot dedci. Drugače pa… gre za razmišljanja, nič drugega. Pa mal nejasno mi je al pišemo o izkušnjah, o svojih razmerjih ali nasplošno, pa je vse skupaj ena godlja. Ne da se mi pisat kot piše desi. Popolno, da ga vsi narobe razumejo. Na kratko, za svojo sem bil vedno pripravljen naredit vse.  Do ene meje.

😀

Aha.. pol pa Povej tak pa je to to?  lep dan, js grem kuhat za svoje drage in zase?

Eh, ti si pravi dec! S kurcom mislit in bit za en kurac…

A ti veš, da bogomolke takoj po oploditvi samca požrejo?
To ne pomeni, da si za požret dober ?, ampak samo, da za nobeno drugo rabo nisi ??

Aja, … bogomolka je žuželka, cirka toliko velika, kot kobilica, veš. Pa možgan ima točno toliko, kot ti. To je NIČ.
Idiot!

Brez kondoma, 24.08.2025 ob 09:13

bosanc39, 23.08.2025 ob 14:28

Ženske kaj vam bolj paše, z kondomom al brez, seveda zdravje je No1 in ce treba pazit, samo mnenje

Brez kondoma. Ko mi kaki omeni kondom ga odjebem.

KAj pa zdravje, je treba in na to mislit, ugoden seveda ni to priznam ni pravi občutek sam se treba tud pazit

Ko ti je lulček gazda, 24.08.2025 ob 12:13

Eh, ti si pravi dec! S kurcom mislit in bit za en kurac…

A ti veš, da bogomolke takoj po oploditvi samca požrejo?
To ne pomeni, da si za požret dober ?, ampak samo, da za nobeno drugo rabo nisi ??

Aja, … bogomolka je žuželka, cirka toliko velika, kot kobilica, veš. Pa možgan ima točno toliko, kot ti. To je NIČ.
Idiot!

za Padežnika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close