Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z zaščito al brez

Z zaščito al brez

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI ?, 23.08.2025 ob 14:48

Eno izmed življenjskih pravil: spolno občevanje z žensko, s katero nisem pripravljen spočeti otroka, pri meni ne pride v poštev. ?

Velja tudi obratno? Če za ženski okus nisi primeren za očeta njenih otrok, ne bo seksa?

Resno te vprašam. Kako sprejemaš zavrnitev?

Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 07:44

Velja tudi obratno? Če za ženski okus nisi primeren za očeta njenih otrok, ne bo seksa?

Resno te vprašam. Kako sprejemaš zavrnitev?

E vidiš zdaj si pa tam 😀 Če bi bil samo backup te tega ne bi nikoli vprašali 😀

Problemi alfa samcev …

Lloyd js pa mislim, da neb smelo bit tk deljeno. Ti delujes v teh temah “podložn, mali slinav” so ne učili, sm pridn, drugi ma prav js ne.  Za odnos sta potrebna 2, za spočetje 2, noben ni večvredn, spoštovanje mora bit od obeh, sporazumevanje, prilagajanje. Recmo mojmu kolegu se je pa nredlo, da ni jedla KT kot mu je trdila in je zanosla-on lh pa plačuje. Vaše orodje naše telo -enakopravni smo!

Drugo življenjsko vodilo: če ni mokra, da rabim rokavčke, že ko se je dotaknem, je škoda najinega časa. ?

To je vendar jezik, ki se ga ne da potvarjati. Mu je treba prisluhniti.

iDESI ?, 24.08.2025 ob 08:24

Drugo življenjsko vodilo: če ni mokra, da rabim rokavčke, že ko se je dotaknem, je škoda najinega časa. ?

To je vendar jezik, ki se ga ne da potvarjati. Mu je treba prisluhniti.

Sklic na: Kaj pa obratno? 24.08.2025 ob 07:44

Hvala za odgovor. Lepo od tebe.
Tudi obratno velja, veš. Če ni trd kot jeklo, ko ga samo pogledam, je škoda časa.

A pa je nujno tudi otroke naredit?

lloyd, 24.08.2025 ob 07:10

Ce te prav, 23.08.2025 ob 17:04

Desi Emo govori, drugo počne. In ostali tipi mu kimate? Torej vam je ok, da je spočel več otrok in mrknil?

Ne vem kaj imata z Desijem, ne me vlečt v vajine zadeve. Ne poznam niti njegove zgodbe, vem da je pisal na monu o tem, ampak mi je prehudo brat, Lepooke sploh ne poznam njene zgodbe , ne morem sodit. Glede mene osebno… vedno mi je bil cilj imet družino, cilj… smisel. Vedno sem iskal v tej smeri. Avanture mi niso zanimale. Tudi zaradi tega, oz še posebej zaradi tega, ker mi nikoli ni uspelo imet družine, lahko samo rečem, da se mi zdi razpad družine ena najhujših stvari, ki se človeku lahko zgodi.  Ne morem brcat človeka ki se mu je to zgodilo.  Zato pa- kot me je naučil oče- vedno sem imel odnose samo z žensko, s katero sem si zlahka predstavljal prihodnost. In ja, s kondomom, razen, če je bila brez njena želja.

Dedci, če kdo tole bere, zelo mi je žal ampak njeno telo, njena izbira ima smisel. Za posledice se odgovarja. Jaz dam ženskam  prav. Sicer ne vem koliko ima teže beseda starega prdca, pa jebiga.  Se mi zdi da je  občutek po seksu bolj važen, kot pa med seksom. Kljub vsemu dlje traja.

Loyd, kaj pa, če si v resnici ti tele in ne jaz ?

Glede na to, da se svojimi prepričanji nisi imel uspeha. Ne pri ženskah in ne pri družini.

Da imaš resno partnerko in z njo seksaš preko plastike, je debilno prepričanje.

Ženska pa prav tako ne rabi jemati kemije.

Vse se da zmeniti na normalen način, če sta v odnosu oba normalna.

In sta oba zadovoljna.

Vse te fuknjene babnice, s svojimi bolanimi frustracijami so zato z razlogom večno nesrečno samske in imajo stika le z luzerji, ker normalnega niso vredne.

Fuknjene zlobne babnice, katere se še s palico ne bi dotaknil, kaj šele s kondomom.

Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 08:30

Hvala za odgovor. Lepo od tebe.
Tudi obratno velja, veš. Če ni trd kot jeklo, ko ga samo pogledam, je škoda časa.

A pa je nujno tudi otroke naredit?

Odgovornost pomeni zavedanje tveganja. Nujno je prevzeti odgovornost za izid.

crazyfrog, 24.08.2025 ob 08:14

Lloyd js pa mislim, da neb smelo bit tk deljeno. Ti delujes v teh temah “podložn, mali slinav” so ne učili, sm pridn, drugi ma prav js ne.  Za odnos sta potrebna 2, za spočetje 2, noben ni večvredn, spoštovanje mora bit od obeh, sporazumevanje, prilagajanje. Recmo mojmu kolegu se je pa nredlo, da ni jedla KT kot mu je trdila in je zanosla-on lh pa plačuje. Vaše orodje naše telo -enakopravni smo!

lej zakoni se sprejemajo na podlagi kriminala, se pravi preteklih dogodkov. S tem- moje telo, moja izbira je isto. Dedci smo… vraga smo, takrat me še ni niti bilo, so si jemali pravico delat z žensko kot z živino. To je treba popravit. Čeprav glede na to kar se dogaja, good luck. V glavnem, ženska ima pravico do odločitve, vse kar se pa v paru dogaja je pa odgovornost obeh. V psihologijo se ne bi vtikal, ker nisem specialc za to.  Podložnost pa slinavost, pa ne vem… Glede na to da ste sami stručkoti tu gor, se mi ne zdi da se lahko ravno ven mečem. Dejstvo je da sem naredil par bedarij in se skušam kaj naučit iz njih. Popravit, kar se še da…

zdaj pa idite prebrat te komentarje. in naj mi nikoli več nobena ne očita, ko rečem da ste fse ženske prasice in kurbe. ker ste.  ena poročena tukaj , ima takegal uzerja ki si je šel jajca odrezat?  hahahaha kakšen luzer ej.  ampak ona fsaj baje verjetno fukasamo znjim. baje. ostale prasicep a poglejte.

tukaj bi moralo glede na to kak ose prikazujete , pisat popolnoma drugo. ampak to se vidi lepo taz bloda teh 40+ letnic babic ki menijo, da os 18. hahahaah   pol je spet nekje moški kriv. da nima trdega, ne ti si kriva kuzla stara. tisi idi raje gledat simpotme zakaj si debela in ugabna in imaš suho pizdo. no mokraj je od inkontinece babje.  hahaahha

kaki drek ste babe ej.   poročene bi morale bit. svije ene.  ko najstnice ugabnice stare.  ojojojoj

lloyd, 24.08.2025 ob 08:36

lej zakoni se sprejemajo na podlagi kriminala, se pravi preteklih dogodkov. S tem- moje telo, moja izbira je isto. Dedci smo… vraga smo, takrat me še ni niti bilo, so si jemali pravico delat z žensko kot z živino. To je treba popravit. Čeprav glede na to kar se dogaja, good luck. V glavnem, ženska ima pravico do odločitve, vse kar se pa v paru dogaja je pa odgovornost obeh. V psihologijo se ne bi vtikal, ker nisem specialc za to.  Podložnost pa slinavost, pa ne vem… Glede na to da ste sami stručkoti tu gor, se mi ne zdi da se lahko ravno ven mečem. Dejstvo je da sem naredil par bedarij in se skušam kaj naučit iz njih. Popravit, kar se še da…

Pamen se sam bere tk. Posipavanje s pepelom. Manjvrednostno prikazovanje. To men ni sprejemanje odgovornosti, ampak skor posvajanje ideje o žrtvi. Daleč od tega, da bi bli tu štručkoti. Sam vseeno pa menim, da nkol ni sam črno belo in da se za preteklost ne da popravit, sploh pa ne tk, da se pol premalo kritično deluje. Včasih so tut črnci bolj trpeli, viničarji in ostali hlapci.. pa pač. Ne gre zdaj zato v sedanjosti jim avtomatizirano dt rdečo preprogo. Ne gre to tk.

iDESI ?, 24.08.2025 ob 08:33

Odgovornost pomeni zavedanje tveganja. Nujno je prevzeti odgovornost za izid.

To je samo po sebi umevno. Pa te ne sprašujem tega.
Sprašujem, ali je nujno imeti otroke, ali pa je lahko po tvoje zveza tudi brez otrok?

Ej, lojd, če podpiraš Desija, pomeni, da si podoben.

Desi je pisal kako je eni ženski, kar tako mimogrede naredil otroka. Nikoli ni bil z njo v vezi. Zdaj pa bi se lepega delal. Ni bil razpad družine, če družine sploh ni bilo. Seveda je potem tudi neki drugi ženski naredil otroke in jo blatil mesece in mesece po monu. Ona skrbela za otroke, on jo javno blatil po monu in se z drugimi ženskami okrog gonil. Goni se kot star bicikl, za njegovo potomstvo pa ženske same skrbijo. To ima on v mislih,  ti pa se mu dobrikas, da ima prav. Hm.

Vedno brez, ker nisem peder, oz deviantna oseba, da bi širila HIV in ga vtikala tja kamor ne spada.

robi9, 24.08.2025 ob 08:33

Loyd, kaj pa, če si v resnici ti tele in ne jaz ?

Glede na to, da se svojimi prepričanji nisi imel uspeha. Ne pri ženskah in ne pri družini.

Da imaš resno partnerko in z njo seksaš preko plastike, je debilno prepričanje.

Ženska pa prav tako ne rabi jemati kemije.

Vse se da zmeniti na normalen način, če sta v odnosu oba normalna.

In sta oba zadovoljna.

Vse te fuknjene babnice, s svojimi bolanimi frustracijami so zato z razlogom večno nesrečno samske in imajo stika le z luzerji, ker normalnega niso vredne.

Fuknjene zlobne babnice, katere se še s palico ne bi dotaknil, kaj šele s kondomom.

Moje prepričanje je da upoštevam njene želje. Če hoče plastiko, pa ok. Če ga ona hoče, meni je pa popolnoma vseeno, ga bom pa ja nataknil, ne vidim nobenega problema. Pa poskušat ustrečt človeku, ki ga imaš rad se mi zdi popolnoma normalno. Če ga nimaš, zakaj bi silil vanj, oz imel karkoli z njim. Oz v mojem primeru, z njo.  Kar ti opisuješ s fuknjenimi babnicami… nimam nobenih izkušenj z njimi, oz jih ne poznam. Kolikor imam stika z ženskami so normalne, imajo vsaka svoje težave, ampak do mene se obnašajo čisto ok. Kar se teleta tiče… sem pa že bolj vol.

Berete Robija? Se še komu zdi čudno, da je samski? Žena ga je v rit sunila, zdaj pa že leta nori po monu. Tuli, zmerja, grozi, a nobena ženska ga niti povedat noče.

Dvoličnost pa je njegova značilnost: znani antivaksar. A hkrati pa ekstra proti kondomom. On bi si jajca praznil, a ženska naj sama skrbi za zaščito, ker carinik že ne bo uporabljal kondoma. Naj ona žre kemijo.

Pa itak ni panike, carinik Robi ne bo imel več ženske pa naj grozi in zmerja v nedogled.

Kaj pa obratno?, 24.08.2025 ob 08:41

To je samo po sebi umevno. Pa te ne sprašujem tega.
Sprašujem, ali je nujno imeti otroke, ali pa je lahko po tvoje zveza tudi brez otrok?

Korak dlje: menim, da če so zgolj otroci “lepilo” odnosa med dvema, je to prej recept za katastrofo, kot kaj drugega. ?

Robi je ločenec , otrok pa nima. Kondoma pa ne rabi, ker za rokomet pač ni potreben.

crazyfrog, 24.08.2025 ob 08:40

Pamen se sam bere tk. Posipavanje s pepelom. Manjvrednostno prikazovanje. To men ni sprejemanje odgovornosti, ampak skor posvajanje ideje o žrtvi. Daleč od tega, da bi bli tu štručkoti. Sam vseeno pa menim, da nkol ni sam črno belo in da se za preteklost ne da popravit, sploh pa ne tk, da se pol premalo kritično deluje. Včasih so tut črnci bolj trpeli, viničarji in ostali hlapci.. pa pač. Ne gre zdaj zato v sedanjosti jim avtomatizirano dt rdečo preprogo. Ne gre to tk.

Iskreno… imaš v osnovi več ali manj dve vrsti ljudi, tisti, ki za probleme krivijo druge in tiste, ki iščejo napake pri sebi. Jaz jih vedno začnem iskat pri sebi, pol pa vidim, kam me pripelje. Pridem do nekega zaključka po katerem se ravnam ko pridem do naslednjega problema, izziva, what have you in vidim da mi nič ne nuca, ker so čisto novi pogoji. V prihodnost greš pač z znanjem iz preteklosti, če se znaš prilagodit, ok, sicer te pohodijo. Kar se manjvrednosti tiče… ženska je več vredna od moškega, vedno je bila in vedno bo, dedci smo potrošna roba. Avtobus, eden gre, pa drugi pride. Za žensko se je pa treba borit, nobena iz lufta ne pade. In večina dedcev nas je popolnoma nevidnih. To so dejstva, ampak večina žensk to dojema kot jamranje. Zato smo pa tiho, pa se poberemo, pa gremo spet v borbo.

Ejga, Desi, kaj pa tvoje prevzemanje odgovornosti? Kako si že naredil hčerko? Pijan na enem žuru? Aja, odgovornost je zate, da je pač ženska kriva, zakaj je pa zanosila.

Koliko otrok si tako naredil?

Ja, ženske so prevzele odgovornost, kaj pa ti?

lloyd, 24.08.2025 ob 08:46

Moje prepričanje je da upoštevam njene želje. Če hoče plastiko, pa ok. Če ga ona hoče, meni je pa popolnoma vseeno, ga bom pa ja nataknil, ne vidim nobenega problema. Pa poskušat ustrečt človeku, ki ga imaš rad se mi zdi popolnoma normalno. Če ga nimaš, zakaj bi silil vanj, oz imel karkoli z njim. Oz v mojem primeru, z njo.  Kar ti opisuješ s fuknjenimi babnicami… nimam nobenih izkušenj z njimi, oz jih ne poznam. Kolikor imam stika z ženskami so normalne, imajo vsaka svoje težave, ampak do mene se obnašajo čisto ok. Kar se teleta tiče… sem pa že bolj vol.

Te fuknjene babnice in multinično budalo fuknjeno tudi jaz ne poznam, le berem jih in se čudim, kako je lahko nekdo tako prizadet in psihično bolan.

Budalo fuknjeno se enostavno prepozna po tem, da so mu laži edina tolažba, ki jo ima v svojem bednem večno nesrečnem življenju.

bosanc39, 23.08.2025 ob 14:28

Ženske kaj vam bolj paše, z kondomom al brez, seveda zdravje je No1 in ce treba pazit, samo mnenje

Brez kondoma. Ko mi kaki omeni kondom ga odjebem.

Če še kdo ne ve: carinik Robi je bil moderator Moški Žensk čvek na monu. Ker je forum postal greznica, kjer so moški (pod vodstvom moderatorja Robija) zlivali greznico po ženskah. Ker je bilo ogromno pritožb čez Robija kot moderatorja, so ga končno skenslali. On in njegovi pajdaši, ki iz srca sovražijo ženske, so uničili MŽ čvek. Žal pa so se priklatili na SČ čvek. Žal vodstvo tu nič ne ukrepa in razni Robiji nadaljujejo svoje delo.

Tip je ločenec in ker ga je žena načevljala, zdaj zliva gnojnico po vseh ženskah. Padli moderator Robi, padli carinik Robi.

iDESI ?, 24.08.2025 ob 08:53

Korak dlje: menim, da če so zgolj otroci “lepilo” odnosa med dvema, je to prej recept za katastrofo, kot kaj drugega. ?

Tudi to je jasno vsakemu normalnemu. Otrok ni še nikoli teševal zveze.

Ampak zdaj ne vem, ali ne razumeš mojega vprašanja, ali se namerno izmikaš odgovoru. Pa ste moški baje direktni, ti pa ko mačka okoli kaše…

Torej: ALI JE PO TVOJE SPREJEMLJIVA ZVEZA BREZ NAČRTOVANJA OTROK? Kratek DA  ali NE mi zadostuje.
Lahko?

Aja, pa dokler je bil Robi poročen, je bil kolikor toliko normalen, ko ga je pa načevljala, je pa ponorel do kraja. Ko je ostal brez službe, se mu je pa totalno strgalo. Vsega krive ženske, ker ga nočejo. Zdaj pa preganja fašiste pa kaj vem koga še.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close