Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Wembley danes zvečer

Wembley danes zvečer

Evo, enega za ta črne
Po izgubljeni nogometni tekmi je igralec stopil do sodnika. “Povejte mi, kako je ime vašemu psu?” “Mojemu psu? Saj sploh nimam psa!” “Neverjetno! Slep pa brez psa!”

da je kaj “spregledal” je tvoje mnenje .. ne njegovo ☺ Ja?!!
tipi v “črnem” so kot “fajmoštri” (tudi v črnem!!) vedo vse o svojih “ovcah”.[/quote]

Itak. Še kamera deli moje mnenje. ;)))))))[/quote]
ojej … kamera posname tudi, kako se eni iz drugih delajo norca ☺ — in kako kdo nariše risanko, …

glej številke:
sodniki so trije – en sam glavni.
igralcev je na igrišču 22 /-
gledalcev na staionu 100.000+
gledalcev pred TV več milijonov.

in kdo tekmo začne, konča, po čigavem žvižganju igralci “plešejo” … in kaj lahko vsa masa na stadionu in pred TV naredi, ko (po njihovem mnenju) sodnik kaj vidi ali nevidi ?? ->0koma_jozef. Ja?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kaj ti mene učiš, da sodnikova obvelja? Tega pa res nisem vedela! ccccccccccccccc 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

čigava pa??? kamermanova? od igralcev? gledalcev na tribunah – pred TV??

menda ne pričakuješ, da bo zavrtel tekmo nazaj do tvojega trenutka, se s kom posvetoval … še enkrat premislil — in ponovno nadaljeval tekmo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

menda ne pričakuješ, da bo zavrtel tekmo nazaj do tvojega trenutka, se s kom posvetoval … še enkrat premislil — in ponovno nadaljeval tekmo ☺[/quote]

Gospod No Mercy, a moram v dveh vrsticah napisat, da boste prebral med vrsticami ali prevedem tisti ccccccccccc? :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

menda ne pričakuješ, da bo zavrtel tekmo nazaj do tvojega trenutka, se s kom posvetoval … še enkrat premislil — in ponovno nadaljeval tekmo ☺[/quote]

Gospod No Mercy, a moram v dveh vrsticah napisat, da boste prebral med vrsticami ali prevedem tisti ccccccccccc? :))))[/quote]
glede na to, kar ste do sedaj natipkala .. ne vidim smisla, da še izgubljate energijo s tipkanjem. Ja?

torej moški ste se nagledal športa, ženske pa današnjih talentov… kao haha kdo je prišo v finale?

Razumem Sadni. 🙂
Mogoče ti ne razumeš, da pametnih odgovorov preprosto ne razumeš, dojameš, potem ti pač dam samo neumne. Te dojameš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hja, samo je problem, ker jih ne pošiljaš samo meni, pač pa še marsikateremu drugemu uporabniku. Katenjka se ti že ves čas smeji, Matkic tudi, Spider tudi, Dater tudi, preveč se nas je že nabralo, ki smo mnenja, da s tabo nekaj ni vredu. Torej se več kot očitno problem nahaja samo v tebi :)) Veselo sprenevedanje še naprej !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hvala, obljubim, da mi bo še naprej dobro uspevalo, posebej pri naštetih zgoraj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni bolj dolgočasne zadeve od TV-ja….:)

Daj Robi ne provociraj. :))

Ni bolj dolgočasne zadeve od TV-ja….:)[/quote]

Televizija mnogim nategne večer in skrči program v postelji.. 😉

Dobra tekma je bila..

Nagledali fuzbala…ah kje..Poletni prestopni rok bo nor, prihaja brazilski čudežni deček Neymar..Se veselimo nove sezone in telem Bayerna, Barcelone, Chelsea, Uniteda, Cityja, Arsenala, Reala..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Neymar ja. V brazilski ligi je tudi debel zalkoholiziran Adriano zabijal. Dokler se ta čudežni deček ne izkaže še v Evropi je škoda zgubivat besed o njem, je pač še nedokazan. Sem ga pa gledal na eni predsezonski tekmi, ko je Santos zaigral proti Barceloni, samo po travi se je valjal pa gledal proti sodniku, da piska prekrške. No Pele ga je ves čas hvalil, še ne dolgo nazaj pa je izjavil, da fant preveč časa preživi pred ogledalom in se obremenjuje z videzom, namesto, da bi se raje osredotočil na nogomet.

Trenutno najbolj vroča roba na trgu :

[youtube]hHsIzHLctgI[/youtube]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close