Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Wembley danes zvečer

Wembley danes zvečer

Tema, ki je danes nujna …

Tule razglabljamo o mesebojnih odnosih, ljubezni, poeziji, glasbi … prebiramo o tem, kaj ženska pričakuje od “idealnega” moškega in moški od “idealne” ženske …

Ampak drage dekleta, punce, žene, ljubice …. če imate svojega vsaj malo rade, mu date dihati in mu pustite, da ostane tak, da vam bo še vedno všeč, mu boste danes zvečer med 20:00 in cca 23:00 ( če ne bo podaljškov in streljanja enajstmetrovk ) dale mir, mu prinesle eno hladno pivo , se usedle zraven in navijale za kogarkoli že …
Pustite svojega danes zvečer na Wembley na finale lige prvakov !

( Jaz bom danes navijal za Borussio iz Dortmunda, ker Borussia igra nogomet z dušo, podobno kot je malo nazaj to v največji meri izvajal londonski Arsenal …)

Uživajte …

WYWH jaz pa bom nocoj tvoja nasprotnica. Torej Bayern. In to z razlogom. 🙂

ps; aja, pa brez piva. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Navijaš za Bavarce brez piva – to je neživljensko … tebe bi Bavarci izgnali …

Aja, pa pozabil sem dopisati, da bi dobila dosmrtno prepoved za obisk Oktoberfesta – ker tam si s teboj itak ne morejo pomagati …

Meni je vseeno, naši doma bodo navijali za Borussio …. baje bo zvečer pivo in čevapčiči 🙂

Bibnita, pa to redi, si smešna. Kako lahko spoloih pomsiliš na tako kalorično bogato hrano in pijačo? 😀 Jogurt, kos rženega kruha in mogoče košček čokolade – da ostaje telo vitko in zadnje okončine čvrste in na mestu, a ne? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Iskreno, Oktoberfest me ne zanima.

Bavarci me pa tudi nikoli ne izzženejo. Tako da… 🙂

ps; Slabo prenašaš nasprotnika? :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bibnita, pa to redi, si smešna. Kako lahko spoloih pomsiliš na tako kalorično bogato hrano in pijačo? 😀 Jogurt, kos rženega kruha in mogoče košček čokolade – da ostaje telo vitko in zadnje okončine čvrste in na mestu, a ne? :))[/quote]

matjaži, vse je čvrsto in tako vitko, kot mora biti 🙂

Jaz se držim tega, ko imaš in ko lahko, si je treba privoščit; kaj veš kaj nas še čaka, saj vidiš, kaj nam počnejo, se zna zgodit, da si še piva ne bomo mogli več privoščit… DDV, pa krizni davek… pa to…. :))

Bibnita, pa to redi, si smešna. Kako lahko spoloih pomsiliš na tako kalorično bogato hrano in pijačo? 😀 Jogurt, kos rženega kruha in mogoče košček čokolade – da ostaje telo vitko in zadnje okončine čvrste in na mestu, a ne? :))[/quote]

matjaži, vse je čvrsto in tako vitko, kot mora biti 🙂

Jaz se držim tega, ko imaš in ko lahko, si je treba privoščit; kaj veš kaj nas še čaka, saj vidiš, kaj nam počnejo, se zna zgodit, da si še piva ne bomo mogli več privoščit… DDV, pa krizni davek… pa to…. :))[/quote]

Heheh. Potem ne bi bila nič zadihana, če prišla pogledat oni vulkanček, ki si ga omenjala, kako daleč v zrak zabriše material. Menda do enega metra, to bi potem urno kot lisica odkočila in ne bi bila v nevarnosti, da kaj prileti nate. 😀

Evo, sem že nazaj z vrta … solata je oprana … zdaj pa gremo po vrsti :

To je bilo za štos – klasično ogrevanje navijačev pred tekmo …
Sicer imam pa par izgovorov za rahlo zajebancijo : polna luna, dež, nekaj me zdravje zeza … skratka brez zamere.

Ajd, bučman, zbudi se. Pusti Melito in jo ne zaj*+*+*j … ni čudn, da ne veš kaj je to fuzbal, če skoz sediš za monitorjem … pejd se ven mal zletat … ( tud to paše pod efekt polne lune & co. )

To je bilo za štos – klasično ogrevanje navijačev pred tekmo …
Sicer imam pa par izgovorov za rahlo zajebancijo : polna luna, dež, nekaj me zdravje zeza … skratka brez zamere.
[/quote]

No, malo te že vodim… ti imaš šele oprano solato. 😉

Ni panike in opravičilo ni potrebno. Vem kako je, kot te zagrabi navijaška mrzlica… 🙂
Bova zvečer videla, kdo bo dal za pivo. ;)))

Bibitka, evo ,sedaj pa ljubosumna mlajša konkurenca. 🙂 Odločitev je na tvoji strani – ali boš z njim gledala fuzbal in jedla sveže nabrano solatko, ali pa raje prideš k meni na češnje? 😀
Priznaj, da sta obe ponudbi zelo mikavni, razen če bo dal na solatko olivno namesto bučnega olja – potem raje pridi na češnje? :))

Super – dopoldne si v vodstvu ti s kuhanjem, zvečer pa se stvar obrne in Borussia pomljaska Bayern … ni problema .
Zmaga je naša …

Kdo tle ponuja solato – Matjažko ne seri ga … pa še nekje si očitno zelo mimo usekal … kar ugani …

Bibitka, evo ,sedaj pa ljubosumna mlajša konkurenca. 🙂 Odločitev je na tvoji strani – ali boš z njim gledala fuzbal in jedla sveže nabrano solatko, ali pa raje prideš k meni na češnje? 😀
Priznaj, da sta obe ponudbi zelo mikavni, razen če bo dal na solatko olivno namesto bučnega olja – potem raje pridi na češnje? :))[/quote]

Mlajša konkurenca?… misliš, da so še v otroškem vrtcu? :))))))))
Nič ne bo iz tega; ne zamenjam tega, kar me čaka zvečer 🙂 ne za solatko in ne za češnje 🙂

Super – dopoldne si v vodstvu ti s kuhanjem, zvečer pa se stvar obrne in Borussia pomljaska Bayern … ni problema .
Zmaga je naša …[/quote]

Vedno drugi priigrajo ‘tvojo’ zmago? 🙂

Ti si vsaj pametna …

To pa sploh ne !
Ampak ti prav po pravniško obračaš besede …
OK – zmagali BODO tisti iz Dortmunda .
Si sedaj zadovoljna ?

Priznaj, da sta obe ponudbi zelo mikavni, razen če bo dal na solatko olivno namesto bučnega olja – potem raje pridi na češnje? :))[/quote]

Mlajša konkurenca?… misliš, da so še v otroškem vrtcu? :))))))))
Nič ne bo iz tega; ne zamenjam tega, kar me čaka zvečer 🙂 ne za solatko in ne za češnje :)[/quote]

Hehe, nekam ogroženega se počuti. :)))
Zmenek zvečer, držimo fige zate! 😀 hihi

To pa sploh ne !
Ampak ti prav po pravniško obračaš besede …
OK – zmagali BODO tisti iz Dortmunda .
Si sedaj zadovoljna ?[/quote]

Ma ne gre za moje zadovoljstvo. Škoda, da spregledaš nasmeh.

Naj zmaga tisti, ki bo nocoj igral boljši nogomet.

Čevapčiči in pivo… pri nas je danes praznik… 🙂

p.s.
pa ne zaradi tekme…. dan mladosti 🙂

“zmagali” bodo itak moji.
vaši pa bodo plesali, kot bo njihov šefe piskal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mojih tam ne bo, ker ne gledam kako se 22 prešvicanih preganja za žogo narejeno na Kitajskem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Noup. Ni narejena na Kitajskem. 🙂

Upam, da bo dobra tekma, navijam pa za Borussio, ker je outsider…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close