WC in moški-brez zafrkancije
Model, to o okroglih si si gladko v navalu obupa izmislil. Napisal sem, da imam rad vezane. Če vezane pomeni avtomatsko okrogle, potem v bistvu trdiš, da imate brezhrbteničarji doma okrogle babe? Vidiš , sam s sabo razčisti.
Nisi dovolj visoko na prehranjevalni lestvici, da bi ti bil moj način življenja blizu. Pač izven koncepta “baba, pes, bajta” ne znaš razmišljati, jaz ti pa nisem kriv za to. Jaz lahko grem jutri kamorkoli, ti lahko greš tja, kamor ti baba pusti. V tem je razlika med nama.
Eni pač morate na vrtu gojiti solato, da vam je dostopna. Drugi jo kupimo v trgovini, po potrebi, vedno drugo, tako se nobene ne naveličamo.
Ja, ampak tista z domačega vrta je boljšega okusa. Vedno je sveža. Pa brez težav jih gojiš več vrst, če slučajno katero polži napadejo. 😉
Model, to o okroglih si si gladko v navalu obupa izmislil. Napisal sem, da imam rad vezane. Če vezane pomeni avtomatsko okrogle, potem v bistvu trdiš, da imate brezhrbteničarji doma okrogle babe? Vidiš , sam s sabo razčisti.
Nisi dovolj visoko na prehranjevalni lestvici, da bi ti bil moj način življenja blizu. Pač izven koncepta “baba, pes, bajta” ne znaš razmišljati, jaz ti pa nisem kriv za to. Jaz lahko grem jutri kamorkoli, ti lahko greš tja, kamor ti baba pusti. V tem je razlika med nama.
Eni pač morate na vrtu gojiti solato, da vam je dostopna. Drugi jo kupimo v trgovini, po potrebi, vedno drugo, tako se nobene ne naveličamo.[/quote]
ja kaj zdaj se bos odlocil kaj sem? prej sem se bil locenec lol 🙂
Sem pa definitivno visje lociran na prehranjevalni lestvici kot ti, ker za razliko od tebe, lahko recem da sem izkusil radosti ene in druge oblike nam znanega zivljenja. To je dolgo samski in dolgo vezan. Ti pa trobis in lajas samo cez vezane, prakticne izkusnje pa nimas nobene, torej serjes samo teorijo, od katere izluscis samo negativne stvari in jih uporabis za branjenje in opravievanje svoje lastne mizerije. Pateticno. In to vsak ljubi dan.
In ne bos verjel, aja tocno saj ne mores vedet, obstajajo tudi take zenske, ki pustijo moskemu svobodo in obstajajo celo take, s katerimi lahko kaj skupaj pocnes! Unfakingbeliwable ha?
Ampak kaj bi ti to razlagal. To je enako kot da mojemu cucku razlozim kako deluje pralni stroj
Sploh ni res, lažeš.
Kljub tvojemu “nadnivoju” bereš ta forum iz dneva v dan. Tako da, brezveze se širokoustiš.
Še to bom dodal: če bi ti imel res kakšne dober izkušnje v zvezi z nesamskim življenjem, ne bi zdajle nekaj pizdil name.
Pizdiš pa zato, ker jih nimaš, moje pisarije ti pa rušijo iluzije, da jih boš enkrat imel.
Če jaz vem, da nekaj ni res, me ne more na obrate spraviti nekdo, ki trdi, da nekaj je res.
Spiderja privlačijo dominantne ženske, sado-mazo varianta. On se pusti prilklenit na posteljo in potem lahko gre kam samo takrat, ko ga ona odklene. :)) Pravi, da za užitek se splača potrpet. 🙂
Spet ena tvoja brezvezna blodnja, ki naj bi bila kao smešna.[/quote]
Ženska, ki moškega ne spusti kar tako nekam, je dominanta. A ni? 🙂
a pol praviš da si okroglo nabijal… torej glede na to da zdaj o tem govoriš si potem ti ta EN ki to še danes razlaga ostali so pa tiho
ČESTITKE… podrlo si 25 kil pretežko
Svaka čast
BHAAHAHAHAHAHAH
ni čudno da si zafrustriran če si špeh fukal lol
Za domačo vem kolk sem jo pošprical ti pa nikoli ne veš kaj žvečiš….. ;)[/quote]
Briga nas, glavno da žvecimo žensko 😉 saj fora je v tem mi jo lahko izpljunemo ti pa malo težje 😉
Za domačo vem kolk sem jo pošprical ti pa nikoli ne veš kaj žvečiš….. ;)[/quote]
Briga nas, glavno da žvecimo žensko 😉 saj fora je v tem mi jo lahko izpljunemo ti pa malo težje ;)[/quote]Pri meni ni potrebe…. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.