Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzdrževanje / ohranjanje / rast -> zveze

Vzdrževanje / ohranjanje / rast -> zveze

Še enkrat ponavljam: nikogar nisem primerjala z Fotrovim sinetom, samo predlagala sem, da zamenjata nick-a. Gotovo te bo kontaktiral, če se ne bo ustrašil tistega srčeka na koncu. Kaj naj bi ta pomenil?[/quote]
a je tebe kdo omenjal, citiral, referiral, pozabil v doktoratu navesti???

♥ ni namenjen tebi in ne moreš dojeti — lahko pa vprašaš kakšnega fuzbalerja kako se počuti pod tušem z vso ekipo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Trudim se, da se ne bi preveč trudil.
Nisem pripravljen na “velike” spremembe.
Nekoč davno sem sklepal kompromise, sedaj lahko pijem in točim samo čisto vino!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A res al’ kaj? Se ti zdi? Meni se pa zdi, da bi morala z Fotrovim sinetom zamenjati nick-e. NM se mi zdi tak razvajenček, ki si domišlja, da mu je vse dovoljeno, Fotrov sine pa fura ta “no-mercy” dialog…

Tako nekako se mi zdi…[/quote]Vsebina je ista le v drugi embalaži…… :D[/quote]

Potem ste vsi vi tudi isti samo v drugi embalaži (marko, Robi, On, matjazko itd…)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsebina je ista le v drugi embalaži…… :D[/quote]

Potem ste vsi vi tudi isti samo v drugi embalaži (marko, Robi, On, matjazko itd…)[/quote]
kar potrjuje dejtvo, da si ti embalaža … razgradljiva

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close