Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzdrževanje / ohranjanje / rast -> zveze

Vzdrževanje / ohranjanje / rast -> zveze

pa, da vidim ali je na to temo kaj “receptov”.
npr. prilagajanje, kaj “požreti”, sodelovati tudi, če nam ni po volji — “prepričevati”, da kaj ni OK, da je treba drugače na za drugega sprejemljiv način … sebe “disciplinirati” da ne solimo ran drugemu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz recimo “požerem” vse piškote, ki jih moja speče. Tako se ji prilagodim. Tudi to izboljšuje najin odnos. 😉

Kot si že po dolgem času nekaj pametnega komentiral (seka ti že ene 14 dni) ,je namreč komentar o tem,da ni tako enostavno nekaj prekiniti (prispodoba prometni prekršek)

Res je temu tako.

Poročena sva 20 let letos..je treba ogromno tolerance,prilagajanja partnerju,se tudi skregati in imeti tihe dni:) Laganje tistega,ki bo rekel da ni res,skratka tudi dominanca moškega v zvezi mora biti prisotna da me damice “ne poletimo v višave”…iinnn pa tudi emancipacija ženske v zakonu igra močno vlogo..

Tema – ni splošnega recepta za dobro zvezo. Prilagajanje je potrebno, ampak mislim, da je še bolj pomembno to, da najdeš nekoga, ki te bo dopolnjeval. Prav tako ne smeš imeti občutek, da se mučiš, če storiš nekaj za svojo boljšo polovico.

Glede mojega “flancanja” o varanju – ravno pri takih temah najmanj sodelujem. Pa hvala ti za kompliment, da sem dobra samo za brisanje usrane riti.

napisala si bull shit.
poizkusi z receptom za pasulj (menda je simpl) ☺
preberi svoje … sama zanikanja kaj naj nebi bilo … ničesar kaj naj BO … jejhata no
mučiti se za “svojo polovico”??? kaj, ko bi raje crknila kot pa se “mučila” — kaj pa pomoč, svetovanje, vzpodbujanje, podpora, …bito OSEBA človeku aja, to je mučenje sebe !!!
jep — lažje je razkretčiti bedra komu, za kogar ne veš kaj o NJEM — šus babji!!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

napisala si bull shit.
preberi svoje … sama zanikanja kaj naj nebi bilo … ničesar kaj naj BO … jejhata no
mučiti se za “svojo polovico”??? kaj, ko bi raje crknila kot pa se “mučila” — kaj pa pomoč, svetovanje, vzpodbujanje, podpora, …bito OSEBA človeku aja, to je mučenje sebe !!!
jep — lažje je razkretčiti bedra komu, za kogar ne veš kaj o NJEM — šus babji!!![/quote]

Poudarjeno je bistvo. Bistvo dobrih odnosov. Izpopolnujočih. Kvalitetnih.

Mislim, da se niti ne zavedamo, koliko “moči” imamo pri izgradnji kvalitetnega odnosa. Če le ne “jamramo” ves čas, skozi odnos, se pritožujemo ipd.. Če le ne vidimo samo sami sebe, ves čas, svoje potrebe, svoje želje, svoje sanje, svoj prav… ampak da vidimo tudi sočloveka.

Kaj sem jaz pripravljena narediti? Ceniti partnerja. “Pozabiti” dejanja, ki me prizadenejo in v sebi ohranjati misel na dejanja, ki so me naredila mehkejšo, tolerantnejšo, nežnejšo in bolj ljubečo. Vsaj tričetrt časa… za četrt si pa ne morem pomagat… .:) (to je hec, malo).

napisala si bull shit.
jep — lažje je razkretčiti bedra komu, za kogar ne veš kaj o NJEM — šus babji!!![/quote]

Tvojih postov se mi niti ne da brati in sicer iz dveh razlogov – ker nimaš stila in ker je v njih precej pravopisnih napak.

napisala si bull shit.

Tvojih postov se mi niti ne da brati in sicer iz dveh razlogov – ker nimaš stila in ker je v njih precej pravopisnih napak.[/quote]A samo zaradi tega? Šus babji te ni zmotil? :/
Spoštovanje Antilopca očitno si trpežno bitje 🙂

NM kaj je pa Antilopa zagrešila takega, da se tebi ne da potrudit, da bi imel z njo neko “znosno vezo” glede na to, da se srečujeta tu na mon-u? Konec koncev tudi to je neke vrste “veza”?

npr. prilagajanje, kaj “požreti”, sodelovati tudi, če nam ni po volji — “prepričevati”, da kaj ni OK, da je treba drugače na za drugega sprejemljiv način … sebe “disciplinirati” da ne solimo ran drugemu

Tvoj recept je žaljenje in pljuvanje in tako ohranjaš vezo na nivoju? A kakega “višjega” nivoja pa nisi sposoben imet? Prevelik napor zate? 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

tvoj “recept” pa je … aja, ga nimaš. oki-doki. razumem

Tvojih postov se mi niti ne da brati in sicer iz dveh razlogov – ker nimaš stila in ker je v njih precej pravopisnih napak.[/quote]A samo zaradi tega? Šus babji te ni zmotil? :/
Spoštovanje Antilopca očitno si trpežno bitje 🙂

NM kaj je pa Antilopa zagrešila takega, da se tebi ne da potrudit, da bi imel z njo neko “znosno vezo” glede na to, da se srečujeta tu na mon-u? Konec koncev tudi to je neke vrste “veza”?

Tvoj recept je žaljenje in pljuvanje in tako ohranjaš vezo na nivoju? A kakega “višjega” nivoja pa nisi sposoben imet? Prevelik napor zate? :([/quote]

Hej, On_, živjo. :))) No, malo me je sicer zmotilo, ampak samo pomislim, koliko energije NM potroši zaradi svoje jeze/gneva. To energijo bi lahko veliko bolj ustvarjalno uporabil. Drugače pa, nimajo vsi tvojega smisla za humor. Ali še huje, mislijo, da ga imajo. Potem pa se čudijo, zakaj se nihče ne smeje njihovim “štosom”.

tvoj “recept” pa je … aja, ga nimaš. oki-doki. razumem[/quote]Moje napake so tvoje opravičilo?
Ker imam sam toliko napak tudi ti ne moreš bit boljši, al kako?
Zaradi mene si tak? O_O

Včasih je bolje bit brez “recepta” kot, da kuhaš po napačnem…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Te teme NM-3w ni odprl z nekim interesom, da bi v njej prebral kakšno stvar, ki bi mu dala misliti, ali s kom o tem resno debatiral, ampak zgolj za to, da bi pokazal, kako smo vsi po vrsti (ali pa zgolj tisti bolj osovraženi…) neumni. (glej sosednjo temo o varanju in najino debato nekaj minut pred “odprtjem” te teme…)

Pri takšnih izhodiščih je igranje po pravilih jalovo početje. Ali ga “preslišiš”, kot da ne obstaja in se požvižgaš na njegove komentarje, ali pa enostavno ne pišeš…

Sicer pa upanje, da bi NM-3w ubral konstruktivnejši pristop in njegov zavidljiv um uporabil v bolj koristne namene vedno ostane… In bi si mnogi med nami to tudi želeli brati.

Pandora, kljub vsemu mislim, da si NM najde v našem pisanju kakšno stvar, ki zaposluje njegovo sivo celico…….. :))))

Izjemno hitro si je “zgradil nick”. Jaz ga imam poln kufr in sem ga “dodal” na ignore listo.

Izjemno hitro si je “zgradil nick”. Jaz ga imam poln kufr in sem ga “dodal” na ignore listo.[/quote]

A res al’ kaj? Se ti zdi? Meni se pa zdi, da bi morala z Fotrovim sinetom zamenjati nick-e. NM se mi zdi tak razvajenček, ki si domišlja, da mu je vse dovoljeno, Fotrov sine pa fura ta “no-mercy” dialog…

Tako nekako se mi zdi…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Izjemno hitro si je “zgradil nick”. Jaz ga imam poln kufr in sem ga “dodal” na ignore listo.[/quote]

A res al’ kaj? Se ti zdi? Meni se pa zdi, da bi morala z Fotrovim sinetom zamenjati nick-e. NM se mi zdi tak razvajenček, ki si domišlja, da mu je vse dovoljeno, Fotrov sine pa fura ta “no-mercy” dialog…

Tako nekako se mi zdi…[/quote]Vsebina je ista le v drugi embalaži…… 😀

Maa tkole bom rekla.

Na začetku mojega prihoda na vaše strani,mi je tale vaš NM-w3 bil “simpatičen” ;))
Nekaj takšnega je prispeval,da mi je bilo smešno..) Ljubim smeh:))

Aaampak ko je začel žaljivo dregati vame ? Opaaaa nikada više!! Tega pa ne bom tolerirala!! Prijatelja nema više!

Ko tkole berem -sploh ne želim komentirati,kako grdo opravlja članico Antilopo??!! Pa ženska ni žaljiva! Ga ne provocira ! On še pa kar vanjo drega i jo žali! Ženska se “skulira” in ga vrže na virtualni ignor…

On še pa bolj,da je glupa ,butasta in bla bla.Jaz kakšen karakter sem,bi ga za razliko od nje ,že zdavnaj poslala v tri p….in eno primazala.

Tko da Antilopa,čustvena inteligenca sedi 10!

Ne maram ga več.

Tako nekako se mi zdi…[/quote]

Ne morem reči nasplošno. Vendar tiste prispevke, ki sem jih jaz bral v zadnjem času od uporabnika “Fotrov sine”, so se mi zdeli popolnoma korektni. Strukturirani, z vsebino in brez dlake na jeziku. Sploh ni pomembno ali se strinjam ali ne. Pa še spama ne, torej pravi zlati fant. 🙂 🙂

Kaj se skriva v ozadju in koliko je alterjevanja, pa ne vem in se niti nočem spuščati v to.

Ne morem reči nasplošno. Vendar tiste prispevke, ki sem jih jaz bral v zadnjem času od uporabnika “Fotrov sine”, so se mi zdeli popolnoma korektni. Strukturirani, z vsebino in brez dlake na jeziku. Sploh ni pomembno ali se strinjam ali ne. Pa še spama ne, torej pravi zlati fant. 🙂 🙂

Kaj se skriva v ozadju in koliko je alterjevanja, pa ne vem in se niti nočem spuščati v to.[/quote]

Saj! To sem hotela reči – da ima Fotrov sine “no-mercy” dialog, oziroma mogoče je bolj pravilno monolog, ker udari – pove kar misli in…gre. Ta drugi, NM, se pa obnaša kot fotrov razvajeni sinček. Zato pravim, da bi morala nick-e zamenjati.

Drugače pa – če se zanesem na svojo žensko intuicijo … je zlat, sumim pa, da ni fant. :)) (mlad fant)

Recepta, ki bi deloval za vse ni! Po moje je najbolj pomembno zaupanje, če ni zaupanja ni ničesar. Kadar sem sam jezen na svojo najdražjo skušam v spomin priklicati tisto kar naju je združilo. Se osredotočiti na njene dobre lastnosti, jih poveličevati, napake pa pomanjševati. Njen največji problem je, ker se z mano ne more kregati in tudi ne more biti prav dolgo jezna name. Ko se izkašlja kar jo matra (običajno različni poglediti na preživljanje prostega časa ali opravljanje hišnih del), jo nedolžno pogledam in povprašam: “A je to vse kar si mi hotela povedati?” Nato jo objamem in poljubim..ter naredim po svoje….Vem, da me ljubi tudi takrat, ko me sovraži…ko pa je jezna je še bolj seksi in si jo še bolj želim..in običajno tudi dobim…

Misonkka, toliko je simpatičnih moških na svetu, da se nima smisla ukvarjati s “koprivami”. :))

čudno … ampak “pogovarjanja” s partnerjem se pa noben/a ne gre ☻☻☻

ko gre pa za (po masovni psihologiji ) dogodke izven okvirov je pa nasveto tipa: pogovorita se, kam pojdita, da bosta sama, romantična večerja, da se najdeta …

heh … bull_shiting
-.-.-.-.-.-.-.
aja – hvala, ko ste si vzeli toliko časa za glodanje mojega nicka … nebi bilo treba.
To energijo, čas, sprehajanje prstov po tipkovnici bi lahko uporabili za svoje partnerje/ke ☺☺☺
(upam, da je kdo doumel vso ironijo te temice)

posebe všeč mi je primerjava s Fotrovim sinetom … če ga kdo pozna naj ga opomni, da naj se mi javi na ZS ♥

Kaj se skriva v ozadju in koliko je alterjevanja, pa ne vem in se niti nočem spuščati v to.[/quote]
Fotrov sine je v bistvu eden redkih uporabnikov tu gor, ki me znajo nasmejat. Jaz ga niti slučajno ne bi šel primerjat z debeluharjem.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Fotrov sine je v bistvu eden redkih uporabnikov tu gor, ki me znajo nasmejat. Jaz ga niti slučajno ne bi šel primerjat z debeluharjem.[/quote]
kaj pa ti tukaj ob tem času …. aja čakaš, da boš kakšni za poobedek.

Še enkrat ponavljam: nikogar nisem primerjala z Fotrovim sinetom, samo predlagala sem, da zamenjata nick-a. Gotovo te bo kontaktiral, če se ne bo ustrašil tistega srčeka na koncu. Kaj naj bi ta pomenil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close