Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vstop v Slovenijo samo za cepljene, nič več za testirane!!

Vstop v Slovenijo samo za cepljene, nič več za testirane!!

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 14.07.2021 ob 00:25

to steprimitivni bedaki, 13.07.2021 ob 11:25

Dej no mir, 12.07.2021 ob 04:53

kokoši, 11.07.2021 ob 21:43

Ha ha ha, a se vam že tresejo hlače za vaše pravice?

Kaj a ste podprli pravice istospolno usmerjenih na referendumu o družinskem zakoniku??? Ali vam je bilo vseeno, ker se ni šlo za vaše pravice? In ste raje na sončno nedeljo odšli z družino v naravo? NO STEM STE PODPRLI SDS, JANŠO!

Zato pa sem šel nazadnje volit SDS, da vam dam vašega Janšo. Zdej vas bo še kaznoval ker na referendum glede pitne vode ste pa šli in ga porazili.

Zdaj pa vam bo Janša skratil pravice.

Ha ha ha 🙂 🙂 🙂

Kre.ten butasti. Ti bi podprl tudi referendum o tem, da si dajmo vsi odrezati desno roko – če bi tak referendum predlagal Janša. In ti bi ga podprl zato, ker ljudje v preteklosti niso podprli referenduma o pedrih in lezbah. Pa čeprav bi zaradi rezultata tudi tebi potem odrezali roko – nič zato, glavno, da se ti maščuješ ljudem, pa tudi, če bomo vsi po državi hodili brez desne roke! Idi.ot otročji.

Izjave, da če nam bo nekdo ukazal, da se vržimo čez balkon in da si odrežemo roko in da bomo to upoštevali, teh izjav ste sposobni samo največji imbecili s psihičnimi motnjami. Podcenjujete ljudi okoli sebe, seveda, ker jih primerjate sami s sabo.

Kot prvič, nihče ne bo dal takih izjav. Kot drugič, čez balkon bi se vrgli samo tisti, ki bi bili na robu samomora, roke pa bi si rezali tisti, ki so se zavarovali in bi krivdo metali na vlado.

Take neumne primerjave ste sposobni dajati samo najbolj spervertitani in možgansko bolni posamezniki in povejo več o vas samih, kot o drugih. Z eno besedo, psihopati. V bistvu ste isti kaliber ko jajo, samo brez ambicij. Ste pa sposobni srat po forumih.

” to steprimitivni bedaki”,

Hvala za podporo. Intiligenten si ti, takoj si jo prebral. Jaz nisem posebno bister ker se z njimi kar takoj spustim v razpravo kot, da gre za normalne ljudi.

Vem pa da ona in njen brat sta imela težaven odnos s starši. In ona je odrasla z mejno osebnostno motnjo, brat pa je gej (tudi jaz sem gej a vseeno mi je jasno da je to lahko tudi posledica okolja, ker če bi njen brat odraščal v normalnem okolju bi vrjetno biseksualec kot je večina moških). In njuno okolje je bilo tako problematično, da sklepam, da je na vsakega od njiju šlo za vplive okolja.

Samo zdaj ko pa bolje pomislim, se vrjetno pri njej res ne gre za mejno osebnostno motnjo ampak kar za samo osebnostno motnjo, kar pomeni, da je psihopat. ):

Kaj češ. Svet je poln motencev.

Vem ja, in ko se v realnem živlenju več ne znajdejo pridejo sem. 🙂

Zato pa so jim včasih ne tem forumu tudi nudili pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close