Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vsi so ponoreli za seksom

vsi so ponoreli za seksom

Vsi trdijo, da samo f.ukajo, a ženske pravijo, da jim najbolj pride z vibratorjem, svet pa je poln potrebnih dedcev..

Kako vsi, če si prej napisal, da v tej temi nobeden razen enega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj ima to veze, če njej bolj pride z vibratorjem? 😀
Aja, spet te je strah, da nisi dovolj dober, ker te vibrator premaga….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj si pa ravno ti copatar domišljaš, da si boljši od vibratorja?

Haha, govoriš o karizmi, potem daš pa Hardya za primer. Čudno, da nisi kr Beckhama prilepil lol

Temu se pravi karizma :

[youtube]BNWFokIw4sY[/youtube]

Tip je v enem dnevu poseksal več žensk, kot jih boš ti v celem življenju.

Sadni, tvoji videi so za področje: http://med.over.net/forum5/list.php?17
tam se bolj otročje obnašajo, ker pri tebi nehote človek pomisli, da imaš enih 14. Malo si več, a ne? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sorry, ker sem užalil tvojega idola.

lol

Pravijo, da če ti ljudje dajo manj let, kot jih imaš, da je to kompliment. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pravijo, da če ti ljudje dajo manj let, kot jih imaš, da je to kompliment. :)[/quote]

Jaz ne šparam s komplimenti, ampak se mi zdi, da jih ne ceni najbolj. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pošolan si bil in to je to 😉

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20131116013643/legomessageboards/images/8/85/Deal_with_it.png

Saj si ne… 😉
Jaz lahko mirno živim s tem za razliko od tebe 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To pa naj vsak po svoje presodi. 🙂

Kateri tepec pri zdravi pameti sploh peca samske? Če hočeš seksa, greš na poročene, obupane, od moža zanemarjene. Če pa to ni nekaj najbolj logičnega, pa tudi ne vem.

Pa tudi želje, da bi odšle se na slabšo zvezo nimajo.

Logično je le za tiste, ki so sami obupani.

a spada v tto temo, da povem?
Da so sinoči vse tri norele MED seksom z mano

Ne vem, zakaj si vsi predstavljate Matjažka še z dudo v otroških ročicah?

Meni se zdi fant zrel muškarac, psihološko podkovan in dokaj pronicljiv…..

Ne vem, zakaj si vsi predstavljate Matjažka še z dudo v otroških ročicah?

Meni se zdi fant zrel muškarac, psihološko podkovan in dokaj pronicljiv…..[/quote]
Njegov avatar ima prav tako določen vpliv. 🙂

haha, hvala ti za fajn začetek dneva. Pa ni nujno cinično zdaj tole, res si me spravil v dobro voljo s to tvojo bujno domišljijo.

A, ker se je končal, ko je bilo še MED? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close