Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vsi so ponoreli za seksom

vsi so ponoreli za seksom

Še teme, ki samo (nehote) potrjuje mojo teorijo, da ženskam v resnici ni do seksa z moškimi. Če bi res čutile spolno poželenje do nasprotnega spola, v kar nas po eni strani hočejo prepričati, da bi lažje manipulirale s seksom, potem vsi ti nepotešenci ne bi tako brenčali in nadlegovali vsenaokoli. Enostavno ne bi bilo vseh teh rojev nepotešenih fukfehtarjev.

Zakaj pa bi ženska z vsakim ‘hepanom’ seksala, saj ni včerajšnja? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bo imela kako oprijemljivo korist, bo šla tudi s tazadnjim hepanom v posteljo. Seveda ne zaradi seksa samega, ta ji bo bolj kot ne v nadlego, ki jo je pač treba opraviti za dosego “višjih ciljev.”

Ženske niso le predmeti, kamor bi razni “fukfeharji” praznili svoja jajca. 🙂
Da bo ženska res potešena, še rabi čustveno plat, kot je bližina, zaljubljenost ali ljubezen…..

A ti pa samo ro-koko in nič ne kao fehtaš ti jo prinese kar na pladnu servirano?

Dober trening, dobra šola. Povej malo, kako ti je to uspelo?

V napisanem se skriva odlican nasvet za” hepane”. Zenski je treba prodati pravljico. Pa se bo rade volje “zrtvovala”, lol

Da bo ženska res potešena, še rabi čustveno plat, kot je bližina, zaljubljenost ali ljubezen…..[/quote]

Ko imajo korist od tega, jih nič ne moti, da so za nekaj trenutkov predmeti, kamor se prazni nesnaga. Pripravjo potem moške do tega, da postanejo tudi oni samo sredstva oziroma orodja za dosego ciljev. Tisto o čustveni plati so bolj ali manj izmišljotine, ki jih seveda uspešno širijo v moški svet ženske, da bi jih zavajale. Da ne bi prepoznali njihove prave narave.

Da bo ženska res potešena, še rabi čustveno plat, kot je bližina, zaljubljenost ali ljubezen…..[/quote]

Ko imajo korist od tega, jih nič ne moti, da so za nekaj trenutkov predmeti, kamor se prazni nesnaga. Pripravjo potem moške do tega, da postanejo tudi oni samo sredstva oziroma orodja za dosego ciljev. Tisto o čustveni plati so bolj ali manj izmišljotine, ki jih seveda uspešno širijo v moški svet ženske, da bi jih zavajale. Da ne bi prepoznali njihove prave narave.[/quote]
Res je marsikaj odvisno od samega namena. Če ženska išče samo seks, potem je vse ostalo le balast.
Čeprav “fukfeharji” že sami po sebi delujejo obupano in zato odklonilno. Tudi pristop je važen. 🙂

Zakaj pa bi ženska z vsakim ‘hepanom’ seksala, saj ni včerajšnja? :D[/quote]
Zato, da ovrže Marihuancino teorijo. A ni to dovolj dober razlog? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sto ljudi, sto čudi. Oz. sto ljudi, sto budala:)).

Lepolaska in Mishonka, sodeč po pisanju, samo, da diši po moškem in da je “trdo”. :)))
Žensko so tudi različne, tako kot moški.

Ja, če verjameš vsemu pisanju. 🙂

Večina profanih fehtarjev ne pride do seksa, ker se zdijo ženskam preveč brezvezni. Preveč težijo ženskam, nimajo stila, ali kaj podobenga. Za jebacha s stilom nema zime, samo takih je malo.

kolk pa tebi že koristi, da delaš Keglove vaje …

Kaj takega pa se ne. Ta vikend sem toliko in tako intenzivno seksal, da imam danes en mal muskulfiber. Un-freaking-believable. Ce je pa studentka tako mokra, da skoraj ne morem koncati. Staram se… 🙁

Fizično staranje brez mentalnega zorenje je res živi križ, še posebej za moške, ki pri 40 ugotovijo, da se njihovo razmišljanje ne razlikuje veliko od 15-letnikov. Želim prijetno zorenje in dostojno staranje še po tej drugi plati. 😉

Fizično staranje brez mentalnega zorenje je res živi križ, še posebej za moške, ki pri 40 ugotovijo, da se njihovo razmišljanje ne razlikuje veliko od 15-letnikov. Želim prijetno zorenje in dostojno staranje še po tej drugi plati. ;)[/quote]

Ti pa si en mali C. G. Jung.

Mislim, da si mu malo fauš.

Moje vprašanje je bilo eno – vi vsi pa plavate v neke kalne vode!
Mater – sem mlajša kot vi – pa zgleda res, da na mlajših svet stoji.
Starci boste morali nam dati prostor – pa se skenslati u penzijo! In to čimprej! Za kolk let nazaj vam delajo možgani?
Mojim letnikom oprostim, ampak mal al več starejšim s tem kreganjem in “ping pongom” pa ne!

Dajte se postavit v našo kožo! Ste ja bili mladi – pa veste, kako je!

Zdaj me pa skurcaj.te, kolk me morte!

Fizično staranje brez mentalnega zorenje je res živi križ, še posebej za moške, ki pri 40 ugotovijo, da se njihovo razmišljanje ne razlikuje veliko od 15-letnikov. Želim prijetno zorenje in dostojno staranje še po tej drugi plati. ;)[/quote]
Ja, hvala na lepih zeljah. 🙂

Samo jaz sem bolj prakticen tip. Mislim, da mi bo masaza bolj koristila. 😉

Ti raje začni že enkrat seksat, pa ti ne bo več treba s takšnimi ljubosumnimi izpadi uletavat.

Matjažko misli, da je to, kar ni dosegljivo njemu, nedosegljivo tudi vsem ostalim.

Matjazko ne more razumeti prepada med svojim spolnim in drugacnim zivljenjem in le tem od koga drugega. Vaska perspektiva s plasnicami za vse ostalo, lol.

:-))) Dater, menda z lahkoto dobiš vse vrste lahkih žensk, še potrudit se ti ni treba, če imaš dovolj denarja. 😀
Če imel še kaj drugega, bi pa lahko posegal tudi po višjih klasah, zdaj si pač s takimi nezahtevnimi, ki si jih moški podajajo med sabo, odštevši te, ki jih plačuješ po hotelih, kot si sam pisal. Vau, res si pravi džek. ;)))

Npr. glej, kaj je pravi moški, ki ima tudi nekaj v glavi, šarm, intelekt, ustrezno obnašanje, skromnost, ni hvalisav, ima neko karizmo. Ta moški bi lahko imel katero koli žensko, ampak ima pa 1 kvalitetno, kaj? 😉
[youtube]Y_Y8WAyMv5A[/youtube]

Joj, matjazko, ti si en tak vaski posebnez s kronicno polnimi jajci, lol. Zloben nevoscljiv teoretik od katerega zenske razumljivo zgrozene pobegnejo se preden se jim priblizas.
Pred dvema mesecoma sem enega takega srecal v LJ. Punce je kar srh spreletaval, lol. Zivljenje v tvoji kozi mora biti ze kar grozljivo. Daj nam malo pricaraj svoj temacni svet. Da nimas kaksne suznje v kleti zaprte?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close