všeč mi je zet
Precej klasična fora je, da se nekatere tašče kar malo zacopajo v zete. Oblike so različne, ampak res ni nenavadno, da kar nekaj frlijo okoli njih.
Tako da glej, ne sekiraj se, obvezno pa se preusmeri nekam drugam. Izogibaj se stikov, itn itn in se intenzivneje druži z ljudmi, itn. Ker če boš naredila karkoli v to smer ….. bo to fatalna napaka, saj se zavedaš tega.
Nikoli ne reci nikoli. Človek planira, pa se obrne kakor pač se. Očitno nimaš ravno veliko življenskih izkušenj in spoznanj za sabo in ne razumeš kako lahko človek zdrkne v neka čustvovanja, ne da bi hotel.
Ženski se je pač to “zgodilo”, ni kriva za svoja občutja. zaveda se, da to ni ok, rada bi spremenila, zato tu sprašuje. Skratka, dela z glavo, kar je pohvalno.
Prav, da te skrbi. Otroci so sicer stari, vendar je hči še vedno tvoj le otrok in kakršnakoli posredna ali neposredna dejanja s spolnimi fintami okoli njenega izbranca in s tem seveda njo je narobe, v neki meri se čuti kot incest oziroma pedofilija. Si odrasla ženska in vedi se tako. Tu ni prostora za vračanje v tvojo mladost in koketiranje kakršnekoli vrste, zato pamet v roke in bodi odrasla. Hčerka te čuti in nikar ne maži vajinega odnosa. Si pa pogumna, da si to upala sploh priznati in ker te skrbi. Prav je tako.
Nikoli ne reci nikoli. Človek planira, pa se obrne kakor pač se. Očitno nimaš ravno veliko življenskih izkušenj in spoznanj za sabo in ne razumeš kako lahko človek zdrkne v neka čustvovanja, ne da bi hotel.
Ženski se je pač to “zgodilo”, ni kriva za svoja občutja. zaveda se, da to ni ok, rada bi spremenila, zato tu sprašuje. Skratka, dela z glavo, kar je pohvalno.[/quote]
Če ima avtorica GLAVO ima v njej verjetno tudi kanček RAZUMA?
Ženski se je pač to “zgodilo”, ni kriva za svoja občutja. zaveda se, da to ni ok, rada bi spremenila, zato tu sprašuje. Skratka, dela z glavo, kar je pohvalno.[/quote]
Če ima avtorica GLAVO ima v njej verjetno tudi kanček RAZUMA?[/quote]
Ja, ima, je to dokazala, ker ga je vklopila (in to pravočasno) in se sedaj sprašuje kako naj vse skupaj spelje. Daj, beri bolj natančno, no.
Tudi jaz sem imela enak slučaj.
Ne se slepit. Slej ko prej se mu boš ponudila, zato je bolje da mu namigneš čimprej.
Malo se ga boš enkrat napila pa boš vsa mokra.
Priznam, jaz sem svojemu zetu dala in mi ni žal. Tudi on je priznal da sem mu všeč. To je najina skrivnost in čisto normalno funkcioniramo.
Vse skupaj je po moje spotencirano. Ker že tako večina mam zelo lepo in ljubo pogleduje (vsaj v začetku) svoje zete, fante hčera. Se spomnim moje mame, se je vedno blesavo obnašala ob mojih partnerjih. In v bistvu, pa čeprav gre za mojo mamo, gre praviloma za nepotešene ženske, potem pa v njihovi bližini lep, mlad moški … Tako da, nič posebnega in nič novega in nič nevarnega. Naj ti bo kar všeč, da bo pa kar zet, pa tudi ni nujno, zato … gledat ni greh.
Pozdravljena,
naj se jaz pokomentiram. Ce bi se moja lastna mama spogledovala z mojim partnerjem v moji blizini itak nisem glupa to se vidi pa ce se se tako skriva niti nebi imela moznosti vec bit v njegovi prisotnosti se manj pa v moji. Poslala bi jo v tri pm paji rekla naj si na stara leta kr sama pomaga kmetica. Joj joj nimam nobene prijateljice u pm baba kot baba sicr pa sem lepotni objekt za moske mam sreco da mi tud moja mama do kolen ni. Ce bi mi pa bila bi se pa vrjetn tud nje izogibala. Zalostno a resnicno.
lp
Mogoče je resnica, mogoče laž, verjamem pa, da se tudi to dogaja, vendar jaz sebe poznam in vem da dokler sem živa in zdrava v glavi, se mi kaj takega ne bi moglo zgoditi, toliko se poznam in spoštujem sebe in svoji dve hčerki. Tudi v sanjah ne.
Da pa človek prestopi to mejo, ki bi morala biti sveta, pa najboljše, da si kar skoplje luknjo in se živ vrže vanjo, ker drugega itak ni vreden. Ma takega človeka po moje še pes ne bi hotel pohcat.
Recimo ti, drek, je treba žesnki pisat, da naj se gre trojčka .. in to v kombinaciji s hčero……..? Pa iz katere luknje si ti prilezel??[/quote]
Jooojjj, trapa. Saj sem rekel, da to ne gre tako hitro. Najprej mora stara sprobati, koliko zet sploh zmore… Če se bo izkazal, se seveda potem povabi še hčerko zraven, a ne? Proces testiranja lahko traja več let.
Recimo ti, drek, je treba žesnki pisat, da naj se gre trojčka .. in to v kombinaciji s hčero……..? Pa iz katere luknje si ti prilezel??[/quote]
Jooojjj, trapa. Saj sem rekel, da to ne gre tako hitro. Najprej mora stara sprobati, koliko zet sploh zmore… Če se bo izkazal, se seveda potem povabi še hčerko zraven, a ne? Proces testiranja lahko traja več let.[/quote]
pacek
Jooojjj, trapa. Saj sem rekel, da to ne gre tako hitro. Najprej mora stara sprobati, koliko zet sploh zmore… Če se bo izkazal, se seveda potem povabi še hčerko zraven, a ne? Proces testiranja lahko traja več let.[/quote]
Resnično, izbral si si pravo ime. Res si DREK.
Forum je zaprt za komentiranje.