Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek všeč mi je zet

všeč mi je zet

Ena klinc na palc mama in ne mama svoji hčeri..

Sram te bodi, kuzla razvlečena, da se ti dozdeva, da ti je fant od hčere všeč…

Da razmišljaš, da ti je fant od lastne hčere všeč, nisi vredna, da te pes poščije kaj šele kaj drugega!

To pa ni nič novega.Iz naših koncov je podobna zgodba.Mati in hčerka sta živele vedno same.Ko pa je hčerka zrastla je pripeljla fanta domov.Bil je tudi par let starejši od nje.S časom pa je ta fant začel osvajat svojo taščo-še je bila bolj mlajša.Istočasno je spal z obema.Kasneje je tašča znosila in pred eno leto in pol rodila sinčka.Tako da je na koncu mama prevzela svoji hčerki fanta.Vendar ni bilo videti da je hčerka zaradi tega užaljena.

poznam primer, ko se je lastna mati, 30 let pod isto streho kurbala z zetom, torej možem od lastne hčerke. Resnica je prišla na dan po treh desetletjih. Da bi oba potemanil. Za zbruhat se…

Tudi jaz poznam eno štorijo!

V podrobnosti ne smem. U glavnem, bodoči zet je podrajsal taščo. Najbrž večkrat. Enkrat je hči uletela nenapovedano domov in dobila

– LASTNO MATER IN FANTA v POSTELJI!!

Tipček je stisnil domov. Hči se je še isti dan odselila in nimajo nobenih stikov. Mat občasno dela kot fizerka, nekaj športa …..’lepotica’……Kako more živet???

Upam, da se ima hči uredu, ker je bila res lepotica – z ‘uglajene’ dobrostoječe familije. Ker si zasluži!

Fak, prašiči stari! Je bil pa tudi foter v eni paci, da se je kot prfoks pri telovadbi in izletov v naravi mal preveč angažiral okoli ‘smrkljic’!

Danes sta osamljena, živ ps ju ne povoha!

Jaz bi nabrisal obe. Tebe še raje.

Pa kaj je to res ženske kaj pišete ? Jaz pa se tgražam nad moškimi ,očitno sem živela v zmoti da ste le ve ženske pa še matere povrho zblojene gnusobe.

Pa se čudite Trobcu da je babe skuril?

Tudi v našem kraju 2 primera.

Tudi meni se je zgodilo isto pa se cist ok obnasamo sem pac pohotni zet

Tudi meni se je zgodilo isto pa se cist ok obnasamo sem pac pohotni zet

Ni lepšega za moškega, če se mu žena in tašča obe dopadeta, še posebej če je med njima samo 18 let razlike, jaz pa po letih nekje vmes, vmes bi bil tudi drugače 🙂

Oh, ta ljubi naš svetek in ljudje na njem…[/quote]
A zdaj vidiš za kakšne probleme si prikrajšana!
Meni je pa od zeta sestra všeč!

Normalno, da more biti simpatija med zetom in taščo, ampak ne v smislu spolne privlačnosti! Da gre mama prekoračiti to mejo, ni M od mame. Isto seveda velja zaočete, ki poželjivo gledajo sinovo partnerko. Tak ne spoštuje svoje potomca niti malo. Če nedorasel starš že razmišlja o tem, naj si pravočasno najde strokovno pomoč, da ozavesti, zakaj je do tega prišlo (pomanjkanje ljubezni in pozornosti od svojega partnerja, dolgoletna samskost ali celo podzavestna tekmovalnost z lastnim otrokom).

pa a ne pogledate datuma, tale mark mulec se zajebava in stare teme vleče na plano.

Ma ajde. Pubertetnica odjebi.

Takole je, ko je vsa pamet v mednožju. Ene stvari so enostavno svete in nedotakljive, pika! Na kraj pameti mi ne pade, da bi lastnega otroka prizadela.

Ti si dej pa kost v tazadno, da te pes od tuki v senco odvleče…

Za znoret ste smešni s komentarji v tej temi! Tako od srca naglas se že dolgo nisem smejala!!!!

Avtorici pa svetujem, da si najde enega mlajšega ljubimca, pa ne zeta. Saj vse kar rabi je ena batina, pač zaradi zeta voha v zraku več testosterona, kot ga je sicer vajena, pa jo je malo vrglo.

Ti si dej pa kost v tazadno, da te pes od tuki v senco odvleče…[/quote]

LOL

Smešni?? Jaz vidim samo žensko, ki razmišlja o tem, da bi lastnemu otroku naredila nekaj nepojmljivo bolečega in neodpustljivega in en kup primitivnih anonimnežev za tipkovnicami, ki ne premorejo niti miligrama občutka, kaj bi takšna stvar pomenila za vse vpletene.

Stara JAJCA od teme!

bogovi odpuščajo grehe (npr. fu.k v familiji) ne pa traparije (ne fuk v familiji) — če že glih dva nagoni ☺

Moralistke, dušebrižnice in hinavke so prišle s to temo na svoj račun, nasveti in napovedi le teh so za crknt od smeha, kakšna katastrofa, uničena hči, moralni potop itd, preklete babure zmešane, pol vas je ločenih ravno zaradi kurbarije s vsakim k vas sploh hoče posexat, da zet sexa s taščo je bilo in bo, ravno tako tast s snaho in to ni neka katastrofa, če hči noče bo pa mamica, če sin noče bo pa ata branil čast družine, saj niso v sorodu.

A so tebe dosti po glavi tepli v otroštvu?

Ne dolgo nazaj je hčerka speljala fanta svoji mami in z njim celo zanosila. Mama ni mogla preboleti te izdaje tako partnerja kot hčerke in je naredila samomor. Ne vem kaj je lahko hujšega od tega, da te izda lastna kri. Avtorici pa predlagam, da naj preneha iz fantaziranjem ker ni vredno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close