vsake koliko časa menjate rjuhe?
Kako pa čistiš slino s povštra? Kaj ko ti menstruacija uide na rjuho?[/quote]
Pa še res je za ne verjet, že sinoči sem pisala, da mi je točno ta, najbolj čudna fora iz vseh komentarjev, da ima ‘ vzglavnik ki se sam čisti’ pa kje si to slišala luba ženska?…..srčno upam, da člani te familije vsak dan vsaj perejo glavo, ker sicer se mi obrne, ko pomislim, na kaj spuščajo svoje še povrhu umazane glavice vsak večer sproti… ne moreš verjeti, da v današnjem sodobnem času, nekdo še verjame, da se mrtva materija ‘sama čist’, lubi kristus……..??? ja, po drug stran pa kaj čmo, še ena v vrsti ljudi, kot moja bivša tašča, ki misli da je luftanje zadost za čistočo….bog pomagaj……..
Dejte že razmislit, da ko gremo spat, to še ne pomeni, da se ne umažemo, da koža ne diha, četudi na pižami ni mokrih flekov, na pižami ostajajo triljoni pršic, bakterij, izločkov iz našega telesa, ki živi vseh 24 ur….
Posteljino menjam po potrebi, pozimi nekje na 2 tedna, poleti 1 teden, 10 dni, odvisno, lani je bilo mrzlo poletje in sem kar na 2 tedna. Drugace pa vidim po posteljini, da je “znucana”, tkanina postane drugacna na otip, ko jo ze dalj casa uporabljas. A res tega ne opazite?
Si ne predstavljam, da bi imela eno posteljino cel mesec ali vec mesecev, kaj sele, da je sploh ne bi imela. Pa ne mi o cistem telesu, cisti pizami, pa kaj vem kaj vse. Ce nic drugega, pada prah po posteljini in jaz bi jo zamenjala, pa ce 1 mesec nihce ni spal v njej.
Uf, grem kar posteljino menjat…
Kako pa čistiš slino s povštra? Kaj ko ti menstruacija uide na rjuho?[/quote]
meni menstruacija ni še nikoli ušla na rjuho… pa slinim se tudi ne med spanjem…[/quote]
A ja? ok, menstra ti glih ne uide, pa iz ust ti ne teče, okej, ampak a ti veš, da se prav v spanju največ celic v telesu ‘čisti” in da izločamo iz telesa nonstop, posebej pa po noči tudi do 0,9l tekočine na dan? ta tekočina pa predstavlja koncentrat telesnih izločkov, ki ga telo ne potrebuje pa ga prek kože izloča? a tebi to ne gre?
Ponovi malo biologije, predvsem pa poglavje Izločala in Kožo kot organ…
hehe, ljubica, priporočam kensky-ja da preveriš kje ima človek največ žlez lojnic, da ne boš kaj preveč pametnega napisala. srednješolsko znanje tukaj ni dovolj:-) pa kako biokemijo (se ne spomnim avtorja več, je že dolgo tega):-) da se malo izobraziš, o sestavi znoja in da vidiš da švic ni 1.niti koncentriran, 2.niti strup:-)))))))))))
oooo fuj, pa brez zamere ampak vas je večina nekakšnih super ljudi, da se nič ne potite, slinite itd. Prosim lepo, posteljnina se mogoče na videz ne umaže ampak umazana pa 100% je in to že po nekaj spanjih. Jaz jo menjam vsako sobto, ravnokar sem stroj zagnala. Povohajte jo oprano in po 5 nočeh…razlika? OČITNA
Glej, točno vem kje so žleze lojnice, in kaj je znoj. Ne rabim nekih posebnih dodatnih znanj iz biokemije, da ti povem, da telo skozi kožo po vsem telesu izloča odpadne snovi in to non stop, ne le po dnevi?!!! In žal, če tebi odpadna snov pač sodi v rubriko zdravega je pa to res tvoja stvar…malo čudaška, pa vseeno le tvoja…
A nisi tam daleč zgoraj napisala da ti itak dol visi kaj si mislimo? Zakaj se potem oglašaš?
Hja, razmišlam mogoče si ljubitelj urinoterapije in podobnih čudaških zanimanj? ti pot, urin in drugi telesni izločki privlačijo in dišijo, se ti zdijo le naravni sokovi telesa?
okej, glej res so mi tuje ,al pa bolj rečeno nagnusne te vaše čudne navade, a so vaše, bog pomagaj…..
Glej, točno vem kje so žleze lojnice, in kaj je znoj. Ne rabim nekih posebnih dodatnih znanj iz biokemije, da ti povem, da telo skozi kožo po vsem telesu izloča odpadne snovi in to non stop, ne le po dnevi?!!! In žal, če tebi odpadna snov pač sodi v rubriko zdravega je pa to res tvoja stvar…malo čudaška, pa vseeno le tvoja…
A nisi tam daleč zgoraj napisala da ti itak dol visi kaj si mislimo? Zakaj se potem oglašaš?
Hja, razmišlam mogoče si ljubitelj urinoterapije in podobnih čudaških zanimanj? ti pot, urin in drugi telesni izločki privlačijo in dišijo, se ti zdijo le naravni sokovi telesa?
okej, glej res so mi tuje ,al pa bolj rečeno nagnusne te vaše čudne navade, a so vaše, bog pomagaj…..[/quote]
hahaha, točno veš kaj so lojnice(!) in kaj je znoj:-) draga, lojnice in znojnice so dve različni stvari, tako kot loj in znoj:-) znanje pa tako, res:-) si me impresionirala z njim:-)))))))))))))))
jst se sam smejem:-))))))))))))))))))))))))))))
okej, glej res so mi tuje ,al pa bolj rečeno nagnusne te vaše čudne navade, a so vaše, bog pomagaj…..[/quote]
hahaha, točno veš kaj so lojnice(!) in kaj je znoj:-) draga, lojnice in znojnice so dve različni stvari, tako kot loj in znoj:-) znanje pa tako, res:-) si me impresionirala z njim:-)))))))))))))))
jst se sam smejem:-))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
Prosim lepo, poglej svoj prvi zapis zgoraj in se smej, na ves glas, res, smejala se boš sama sebi, napisala si ti sama lično in osobito: citiram oz. kopiram: ‘priporočam kensky-ja da preveriš kje ima človek največ žlez lojnic ja????
Meni je kristalno jasno, da nimaš pojma niti kaj je eno niti kaj drugo…..
Imej se lepo in malo manj pametuj drugim, ki povsem očitno ne padajo na take provokacije.
Ti se pa kar smej, dobro dene zdravju!
opa, sem se zatipkala ker imatsa obe žlezi sicer isto izvodilo.
glede na to, da si to potem tudi ti sama zvesto ponovila, pa je pač potrdilo, da tudi sama nimaš pojma:-))))))) si pa pač malo užaljena:-)))))) in ti je z zadnjim postom ego fajn fajn zrasel:-))) naj ti bo, saj vem d si boga:-) pač, nad možem se ne moreš spucat, se pa nad kom drugim:-) naj ti bo:-)
.
Glej, v isti sapi si napisala, da si se zmotila in potem ŠE ZNOVA obsojaš in me žališ?? Če dobro prebereš NISEM nič ponovila, napisala sem (to ti pišem že xtič! kar sam dokazuje kok ti počas kapne) da ločim ti dve zadevi.
Lepo bodi in se raje smej, kot si prej povedala, predvsem pa raje bolj pogosto umivaj svojo posteljnino…..
jaz nisem opazila, da sem se zatipkala, ker ne berem in ne analiziram svojih postov za nazaj. da sem se zatipkala pa očitno nisi opazila, saj si tudi sama potem ponovila napisano:-)))) vem da ločiš obe zadevi zdaj, google ima odgovor v minuti:-)))
no, v glavnem, ne skrbi za mojo postelnino, sem jaz tista, ki spi na njej:-)))))
Ojla!
ja tole je pa zanimivo kulturološko branje :-). Ja ljudje imajo res navade zelo različne. Pri nas menjamo posteljino 1x na teden in vzglavnika 2x na teden..tako je bolj sveže in vpojno. Spodnji del pižame menjam cca na 5 dni, zgornji načeloma vsak dan, če ne pa na 2 dni. Mislim da bi kar bruhala v tako postani posteljini kot nekatere očitno ne moti.
Ponoči telo izloča toksine in ostale stranske produkte-malo potu tudi..tako da ali se tega zavedate ali pa ne. Človeku je njegov lastni vonj (ne rabi biti ravno vonj po švicu..je pa sigurno vonj po “postanem”), ki ga izloča najkasneje dano da ga zavohlja.. .
Ne želim povedat da smo neki “čistunci” ampak to da vržem v stroj mi vzame par sekund.. uporabljamo eko prašek, nič mehčalca..ampak sesamo pa naprimer samo 1x na teden..eni se pa najdejo da tud vsak dan(ali večkrat) sestajo tko da sto ljudi..dvesto čudi :-).
Uživajte! Lp, n
Forum je zaprt za komentiranje.