Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vsaka ženska je lahko lepa

Vsaka ženska je lahko lepa

zabil… če bi le mel sestro 😉 bi še mogoče bila na pol dobra fora….

on je edini ki se zgraža nad pogoji torej ima doma ziher tako ker je mi z pogoji NE ŽELIMO …. simpl…

sestre pa jaz nikoli nebom imel tak da ZELO ZELO slaba fora 😉

ženske pa sploh pojma nimate o zabijanju (v tem smislu kot ga pišeš ti) tak da si itak neverodostojna ;)[/quote]

Moja mati zgleda kot ta na sliki, tvoja je menda boljša in predvsem dobro ohranjena? 😀 Nekje si pisal, da je tšica? :))) Jaz sem poreden včasih, lahko priden na Ptuj, pa bo me malo ona za uhe, ker sem nevzgojen kot ti?

[img]http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/681853/80975898.jpg[/img][/quote]

Zelo lepa ženska. Čestitke :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Aha, če bi jo pobril na balin bi bila lep moški.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Uauu kok sti pameten. Ti si zihr kej študiral :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Vprašaj za oceno moške! :))) Vzhodnjakinje so znane po svoji lepoti in priljubljene med moškimi.
Slovanke so sploh lepe ženske, od Rusinj, Poljakinj, Čehinj, Hrvatic in seveda tudi Slovenk. 🙂

Ti si sedaj definirala zgolj svoj manjvrednostni kompleks (glej masten tisk), kako se počutiš, primerjavši s temi ženskami, torej inferiorno, v senci, manj lepo, zapostavljeno, nezaželjeno s strani moških, nadevši jim omalovaževalne pridevnike (povprečne, zagrenjene, kisle…). Skratka, klasika pri (nesamozavestnih) ženskah, ki imajo lepotne komplekse: zavist in nevoščljivost. ;)[/quote]

ah daj daj daj, kako si me narobe ocenil 🙂 Rusinjam ni kaj za zavidati, še najmanj vzvišenosti. Lepih žensk pa je med njimi ravno toliko, kot pri kateremkoli drugem narodu, razlika je le, da so bolj izpostavljene. Tebe pa večine drugih slovenskihmoških še povohale ne bi, saj bi imel premalo pod palcem 🙂

In ne boš verjel; ravno takšno mnenje o njih je podalo nekaj moških, nakar sem se o tem prepričala še sama. Večina moških je imela o njih zaradi stereotipov o njihovi odprtosti dobro mnenje, dokler jih niso spoznali.[/quote]

Aha, še več nestrpnosti s seksističnimi pripombami na nacionalni ravni in stereotipi, da so Rusinje same kur**, ki gledajo zgolj na denar. Mene takšne ženske ne zanimajo, ki bi jih moral kupiti, tudi če bi bil milijonar.

Prvenstveno sem govoril o vzhodnjaški lepoti, kakšen je značaj posameznic, da ga lahko posplošimo kar na milijone žensk s pripisom izključno negativnih lastnosti, je sposoben samo skrajni nacionalist in nestrpnež.

Tukaj ti bom namerno nasul še malo soli na tvoje komplekse: :))

[youtube]yYLHEH1BnT0[/youtube]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po mojem so Rusinje kot te punce iz Hrvaške, Srbije, Bosne. Imajo malo denarja, a spet so urejene, frizure, petke, večerni izlasci…. Dajo nekaj na sebe v glavnem. Imam kolegico iz Bosne, ki pravi, da je tam obveza vsak večer da greš ven, urejen in v petkah ter zrihtan. Tudi če nimajo denarja nekako pričarajo, da ga imajo in živijo, žurajo ter se na nek način lepše imajo kot mi.

Drugače pa punce iz bolj revnih dežel iščejo pot na zahod in v večini primerov imamo res zveze na bazi interesa. Ona vidi tako- poglej, ta moški je na zahodu, lahko mi nudi boljše življenje, on pa vidi- poglej, ta punca je lepa in mlada, tu pri nas takšne ne dobim tako zlahka. Ampak ta interes obstaja vsepovsod, tudi pri nas se ženijo in možijo med sabo na neke vrste kastnem sistemu, bogati in izobraženi med sabo, revnejši med sabo, odstopanja so, ampak redka. Jaz pravim, kot komu paše, samo da je narod zadovoljen.

Po mojem so Rusinje kot te punce iz Hrvaške, Srbije, Bosne. Imajo malo denarja, a spet so urejene, frizure, petke, večerni izlasci…. Dajo nekaj na sebe v glavnem. Imam kolegico iz Bosne, ki pravi, da je tam obveza vsak večer da greš ven, urejen in v petkah ter zrihtan. Tudi če nimajo denarja nekako pričarajo, da ga imajo in živijo, žurajo ter se na nek način lepše imajo kot mi.

Drugače pa punce iz bolj revnih dežel iščejo pot na zahod in v večini primerov imamo res zveze na bazi interesa. Ona vidi tako- poglej, ta moški je na zahodu, lahko mi nudi boljše življenje, on pa vidi- poglej, ta punca je lepa in mlada, tu pri nas takšne ne dobim tako zlahka. Ampak ta interes obstaja vsepovsod, tudi pri nas se ženijo in možijo med sabo na neke vrste kastnem sistemu, bogati in izobraženi med sabo, revnejši med sabo, odstopanja so, ampak redka. Jaz pravim, kot komu paše, samo da je narod zadovoljen.[/quote]

Seveda, gre za obojestranski interes, ko vidiš “starega kresa” z mlado in lepo punco, ampak saj pri nas ni nič drugače, ko imajo moški, vidnejši s področja gospodarstva, politike in zabave 20 in več let mlajše ženske.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Povpraševanje in ponudba klapata.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če se ženska iskreno nasmeji je že pol bolj lepa kot tale na sliki.

Točno. Taprav dec pa to lahko doseže. ;)))[/quote]

Tako je, sploh pa en seks s tapravim dedcem 🙂

Točno. Taprav dec pa to lahko doseže. ;)))[/quote]

Tako je, sploh pa en seks s tapravim dedcem :-)[/quote]

no, jaz se tu vseeno ne bi šel prostovoljca.

Tako je, sploh pa en seks s tapravim dedcem :-)[/quote]

no, jaz se tu vseeno ne bi šel prostovoljca.[/quote]

Sem mislila, da si ženska, ker si kuhinjo omenil 🙂

no, jaz se tu vseeno ne bi šel prostovoljca.[/quote]

Sem mislila, da si ženska, ker si kuhinjo omenil :-)[/quote]

Nisem ženska. Sem pa že javno priznal, da sem malo lezbičen.

Sem mislila, da si ženska, ker si kuhinjo omenil :-)[/quote]

Nisem ženska. Sem pa že javno priznal, da sem malo lezbičen.[/quote]

Si ziher? mislim če opaziš kuhinjo itd…. jaz bi se zamislo 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nisem ženska. Sem pa že javno priznal, da sem malo lezbičen.[/quote]

Si ziher? mislim če opaziš kuhinjo itd…. jaz bi se zamislo :D[/quote]

ziher glede česa? da nisem ženska al da sem lezbičen?

Si ziher? mislim če opaziš kuhinjo itd…. jaz bi se zamislo :D[/quote]

ziher glede česa? da nisem ženska al da sem lezbičen?[/quote]

Nevem ….. to bi zdaj ti moral vedet glede kerega se gre 😛

je pa varianta oboje…

Al da si ženska pa nisi lezbičen
Al da nisi ženska ampak nisi ”lezbičen” ampak bolj pederski
Al da si ženska pa si za povrh še lezbičen (no tole negre ker pol bi spet gledal na sliki žensko)
Al da nisi nobeno od naštetih (kar ni možno ker si opazo kuhno)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ziher glede česa? da nisem ženska al da sem lezbičen?[/quote]

je pa varianta oboje…

Al da si ženska pa si za povrh še lezbičen (no tole negre ker pol bi spet gledal na sliki žensko)
Al da nisi nobeno od naštetih (kar ni možno ker si opazo kuhno)[/quote]

zdaj sem pa čist zmeden. bom mojo vprašal kaj sem.

je pa varianta oboje…

Al da nisi nobeno od naštetih (kar ni možno ker si opazo kuhno)[/quote]

zdaj sem pa čist zmeden. bom mojo vprašal kaj sem.[/quote]

tvoja bo čist tiho ker je ni….. tak da bv da fejkaš tu gor pa pišeš tole noben ne more preverit ti pa se lahko zlažeš jaz pa ne verjamem torej je bil ta stavek samohvale odveč 🙂

zdaj sem pa čist zmeden. bom mojo vprašal kaj sem.[/quote]

tvoja bo čist tiho ker je ni….. tak da bv da fejkaš tu gor pa pišeš tole noben ne more preverit ti pa se lahko zlažeš jaz pa ne verjamem torej je bil ta stavek samohvale odveč :)[/quote]

no ja, pa naj bo po tvoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close