Vsak drugi dan naj bi si porivali palčke v nos?
Junak, 27.10.2021 ob 17:18
A se jim je čisto utrgalo. Se pravi ponedeljek, sreda in petek testiranje! Raje grem na bolniško in počakam, da bo te norije konec, tako kot to delajo v Italiji:
Zaloge testov kopnijo? Bodo na ta način prislilil ljudi v cepljenje?!!?
Bo tudi naša vlada ponavljala za njimi?
Sem prebolela lani, ampak nimam kode, ker je poteklo pol leta in se ne grem cepit.
mi pa ni problem se testirat, kadar je od mene to zahtevano, npr obisk pri poslovnih partnerjih.
v trgovine pa ne zahajam, posljem cepljenega moza. Pac mi ni, da bi krsila pravila.
je pa res, da sem ob prebolevanju kovida (ki ga uradno takrat v slo se ni bilo in mi zato niso priznali, da sem gabprebolela) veckrat pomislila, ce me tole zdej ne odnese, me res nic ne bo. Je blo kr hudo. No, zdravnik je ugotovil cudno virozo z znaki gripe, ki je trajala skoraj tri mesece, od tega dva meseca imela vrocino.
Prebilela, 01.11.2021 ob 08:16
Sem prebolela lani, ampak nimam kode, ker je poteklo pol leta in se ne grem cepit.
mi pa ni problem se testirat, kadar je od mene to zahtevano, npr obisk pri poslovnih partnerjih.
v trgovine pa ne zahajam, posljem cepljenega moza. Pac mi ni, da bi krsila pravila.
je pa res, da sem ob prebolevanju kovida (ki ga uradno takrat v slo se ni bilo in mi zato niso priznali, da sem gabprebolela) veckrat pomislila, ce me tole zdej ne odnese, me res nic ne bo. Je blo kr hudo. No, zdravnik je ugotovil cudno virozo z znaki gripe, ki je trajala skoraj tri mesece, od tega dva meseca imela vrocino.
Ampak da bi pomislila, da bi se ravno zato, ker ni bilo tako enostavno, šla cepit, pa ne gre? ? Ker tudi prebolevnost ne garantira zaščite. Jih je kar nekaj, ki so že dvakrat zboleli – tisti na začetku itak, najde pa se celo tak, ki je dobil delto dvakrat. Študije pravijo, da je okužba možna že po treh mesecih (lahko pa celo prej). Zakaj že se potem ne bi cepila? Je mož kaj na slabšem zaradi cepljenja? Očitno ni. Zakaj potem ne?
Angry, 30.10.2021 ob 18:27
Glede testiranja te palcke v nos. Bodo hude posledice. Sodelavka ima hude probleme z nosnico. Testirala se je vedno v eno in isto nosnico. Ima noter kot eno rano in se ne zaceli. Krvavi velikokrat. Zdaj je na bolniski. In obcasno se iz tiste nosnice ulije kri. Nikoli v zivljenju ni krvavela iz nosnice. Po veckratnem testiranju iz tiste nosnice krvavi. Ima in caka zaradi tega pregled pri orl. Zna tudi kaksen rak nastati zaradi testiranja. Ker ni normalno in naravmo, da ti zativajo palco v nos. Nekje je samotestiranje. Nekje te pa drugi da lahko hodia delat.
Torej je cepljenje manj nevarno od necepljenja in testiranja. Kaj še čaka sploh?
Git, 01.11.2021 ob 08:57
Ampak da bi pomislila, da bi se ravno zato, ker ni bilo tako enostavno, šla cepit, pa ne gre? ? Ker tudi prebolevnost ne garantira zaščite. Jih je kar nekaj, ki so že dvakrat zboleli – tisti na začetku itak, najde pa se celo tak, ki je dobil delto dvakrat. Študije pravijo, da je okužba možna že po treh mesecih (lahko pa celo prej). Zakaj že se potem ne bi cepila? Je mož kaj na slabšem zaradi cepljenja? Očitno ni. Zakaj potem ne?
Prebolevnost je veliko večja zaščita od cepljenja. Zalo redki prebolevniki spet zbolijo , cepljenih pa kar nekaj poznam. Nobeno ni ziher. Če že govorimo, je cepljenje manj ziher.
Testiranje ne boli. Palcko ne porines pri samotestiranju globoko v nos, samo podrgnes do zgornjega roba v nosnicah. Tudi ce gres na uradni hitri ne boli, naredijo v bistvu enako. Pcr je malo nevsecen, ni pa bolec. Res, da gre palcka globje, ce to naredi izkusen testojemalec (reces ce je lahko nezen/a, ker si obcutljiv) ni nobene bolecine. Sem bila do zdaj ze vsaj 10x na pcr in nikoli me ni bolelo. Malo zgecka, vcasih za sekundo ali dve rahlo zapece to je pa vse.
To samotestiranje otrok doma in zaposlenih je navadn hec, to je cist brezveze ker se marsikdo ne testira v resnici, samo recejo, da so se.
prebolevnost je, 01.11.2021 ob 09:02
Prebolevnost je veliko večja zaščita od cepljenja. Zalo redki prebolevniki spet zbolijo , cepljenih pa kar nekaj poznam. Nobeno ni ziher. Če že govorimo, je cepljenje manj ziher.
V moji bližini so trije, ki so dvakrat preboleli covid. Dva otroka – drugič malo huje, kot prvič (visoka vročina do skoraj 40, glavobol,..).
Odrasel tudi precej bogi. Pa tudi prvič ni lahko prebolel. Ne vem, mogoče imajo res ti slab imunski sistem.
Forum je zaprt za komentiranje.