Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsak drugi dan naj bi si porivali palčke v nos?

Vsak drugi dan naj bi si porivali palčke v nos?

A se jim je čisto utrgalo. Se pravi ponedeljek, sreda in petek testiranje! Raje grem na bolniško in počakam, da bo te norije konec, tako kot to delajo v Italiji:

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/61717b98a5047/italijo-ob-strozjem-pogoju-pct-zajela-epidemija-bolniskih?

Ne razumejo, da se ljudje ne bodo cepili. Smetana v parlamentu se je z fiziološko raztopino, zdravniki pa so si enostavno pripisali “cepljen” v kartoteko.

Jaz pa sem popolnoma za, ker če se ne cepiš pa imej vsak drugi dan palico v nosu in pika.

Pa naj nam dajo na izbor vzhodnjaška cepiva od Kitajcev in Rusov. Nismo vsi v sloveniji zahodnjaki, da bi sprejeli zahodnjaško sranje!

Kolikokrat se bodo pa cepljeni testirali? Fa k. Kam smo prišli!

Cepljeni bolni trosijo virus.

Odgovor na objavo uporabnika
Junak, 27.10.2021 ob 17:18

A se jim je čisto utrgalo. Se pravi ponedeljek, sreda in petek testiranje! Raje grem na bolniško in počakam, da bo te norije konec, tako kot to delajo v Italiji:

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/61717b98a5047/italijo-ob-strozjem-pogoju-pct-zajela-epidemija-bolniskih?

Dobit bolniško v teh časih sploh ni problem, ker te zdravnik sploh ne vidi. Večji problem je delodajalec, ki ne bo gledal ljudi na bolniški.

Po moje bo šlo vse v smeri kot je šel PCT – na papirju vse fantasticno, narod se bo pa prilagodil tako da bo imel čim manj dela in stroškov.

Prejšnji vikend smo bili na obali, niti en gostinec ali trgovec (razen v Planet Tuš) ni niti omenil PCT, kaj šele da bi kdo pogledal. Vsem se zdi ukrep butast, saj večina tako ali tako ve da ga širijo tudi cepljeni.

Dobro vas ta fašistična golazen jebe v glavo. Dobesedno. Čeprav sem že stokrat povedal, bom še enkrat. In sicer, bolj se boste podrejali, bolj vas bodo jebali. Ker tako deluje koronski genocid.

Samo čudim se slovenski hlapčevski drži in gledam do kam bo šlo to poniževanje, izživljanje ter pobijanje ljudi….A ima slovenski narod sploh kakšno mejo tolerance, da se bi uprl ali boste ob naslednjem ukrepu vsak dan delali analne teste in drug drugemu rinili palčke v rit ?

Čudilo me sploh ne bi, če bi res.

Anonimno 32, 27.10.2021 ob 18:20

Kolikokrat se bodo pa cepljeni testirali? Fa k. Kam smo prišli!

Cepljeni bolni trosijo virus.

Cepljeni se testiramo ob znakih. Kaj ti ni jasno? Zaradi sebe in nasih bliznjih, ki jih lahko okuzimo.

Trep, 27.10.2021 ob 19:30

Cepljeni se testiramo ob znakih. Kaj ti ni jasno? Zaradi sebe in nasih bliznjih, ki jih lahko okuzimo.

To pa sploh ni res. Marsikateri cepljeni noče niti maske nosit. Češ zakaj pa sem se potem cepil?
Da ne govorimo, da ob pojavu simptomov niti pomislit noče, da bi se testiral. Češ, saj sem cepljen. In ne bo šel na test, okužuje pa lahko povsod.

a vam je jasno kako je v italiji? Se zavedate da v italiji ni tako kot tu?

Naj vamrazložim kako je tam, pa morda boste utihnili in naredili kar se vam reče, ker res ni nič hudega.

Naši testi na delovnem mestu so testi za samotestiranje – vzameš palčko, si jo malo postaviš v nos, NE TAKO GLOBOKO, v eno nato v drugo in opraviš test. Ta test je namenjen, da se, v kolikor si res prehlajen, se res opazi, se človeka “izloči in se gre dejansko testirat da se ugotovi ali je zgolj prehlad ali kaj več – z namenom, da ne širi okužbe.

V italiji tega ni. Tam so testi plačljivi, stanejo nad 15 eur. Morajo imeti QR kodo 8še naši plačljivi testi ne zahtevajo vsepovsod tega) in to kodo preverjajo. Preverjajo tudi na delovnem mestu ali je koda veljavna in to počnejo od 15.10 vsaka dna dni na lastne stroške. Delodajalec tega ne plača. Njihovi testi niso dostopni na covid testnih točkajh, ker jih ni – greš v lekarno, se moraš naročit in moraš čakat (zato jih gre ob meji kar nekaj zamejcev se k nam testirat). Pri njih ni samotestiranja na delovnem mestu in pri njih delodajalec tega ne plača.

Proim dajte mir. ni tok hudo, se vam ne zdi? rajši to kar kaj drugega a ne? ljudje imajo delo, gospodarstvo funkcinira itn itn itn

Danes so pred parlamentom plesali kolo in peli: “Moj stric tvome stricu tera k-urac u guzicu…..”

Vsak drugi dan?

Zakaj ne bi polnili malho brez dna, dokler se še da?

Ko bodo testi brezplačni bom verjela, da za zdravje in za skupnost gre.

Ma ne rabiš. Samo tole kodo pokaži. Dela, je na moje ime.

r/Slovenia - Preveri me z NIJZ appom za preverjanje qr kod :)

Tudi necepljeni se želimo testirati samo ko imamo znake ne pa vsaka dva dni.

Zakaj se pa maloumno bitje ne daš cepit????

Ja, aka metak sa posvetom, 30.10.2021 ob 17:59

Zakaj se pa maloumno bitje ne daš cepit????

Are you suicidal?

Pozdrav soncu, 27.10.2021 ob 21:07

Vsak drugi dan?

Zakaj ne bi polnili malho brez dna, dokler se še da?

Ko bodo testi brezplačni bom verjela, da za zdravje in za skupnost gre.

Tudi, če bi testi bili brezplačni, to ne bi spremenilo dejstva, da je to genocid. Pri genocidu pa se nikoli ni šlo za zdravje.

Na žalost še nekateri tega niste dojeli. Da se gre za fašizem, ste rabili eno leto. Koliko jih bo še moralo umreti, da boste dojeli, da je to genocid ?

yori, 27.10.2021 ob 20:39

a vam je jasno kako je v italiji? Se zavedate da v italiji ni tako kot tu?

Naj vamrazložim kako je tam, pa morda boste utihnili in naredili kar se vam reče, ker res ni nič hudega.

Naši testi na delovnem mestu so testi za samotestiranje – vzameš palčko, si jo malo postaviš v nos, NE TAKO GLOBOKO, v eno nato v drugo in opraviš test. Ta test je namenjen, da se, v kolikor si res prehlajen, se res opazi, se človeka “izloči in se gre dejansko testirat da se ugotovi ali je zgolj prehlad ali kaj več – z namenom, da ne širi okužbe.

V italiji tega ni. Tam so testi plačljivi, stanejo nad 15 eur. Morajo imeti QR kodo 8še naši plačljivi testi ne zahtevajo vsepovsod tega) in to kodo preverjajo. Preverjajo tudi na delovnem mestu ali je koda veljavna in to počnejo od 15.10 vsaka dna dni na lastne stroške. Delodajalec tega ne plača. Njihovi testi niso dostopni na covid testnih točkajh, ker jih ni – greš v lekarno, se moraš naročit in moraš čakat (zato jih gre ob meji kar nekaj zamejcev se k nam testirat). Pri njih ni samotestiranja na delovnem mestu in pri njih delodajalec tega ne plača.

Proim dajte mir. ni tok hudo, se vam ne zdi? rajši to kar kaj drugega a ne? ljudje imajo delo, gospodarstvo funkcinira itn itn itn

Ne smemo naredit kar se nam reče.Enostavno se je potrebno upret pizda,kaj ti ni jasno?

Če bojo rekli,da se testiraj čez rit jih boš tudi ubogala?

Adijo pamet,kašni hlapci!

Robi917, 30.10.2021 ob 18:06

Tudi, če bi testi bili brezplačni, to ne bi spremenilo dejstva, da je to genocid. Pri genocidu pa se nikoli ni šlo za zdravje.

Na žalost še nekateri tega niste dojeli. Da se gre za fašizem, ste rabili eno leto. Koliko jih bo še moralo umreti, da boste dojeli, da je to genocid ?

Ja ja, dve leti že trajbaš in razen tega, da pokažeš kako je s tabo čedalje slabše, ne bo spremb, ker vas norcev nihče ne upošteva. In prav je tako.

Hmmmm, 30.10.2021 ob 18:06

Are you suicidal?

Vsi pametni smo se cepili, najbolj zabiti, nepismeni in prfliknjeni se pa nonstop testirajte, to je še najmanj, kar vas upravićeno doleti.

Glede testiranja te palcke v nos. Bodo hude posledice. Sodelavka ima hude probleme z nosnico. Testirala se je vedno v eno in isto nosnico. Ima noter kot eno rano in se ne zaceli. Krvavi velikokrat. Zdaj je na bolniski. In obcasno se iz tiste nosnice ulije kri. Nikoli v zivljenju ni krvavela iz nosnice. Po veckratnem testiranju iz tiste nosnice krvavi. Ima in caka zaradi tega pregled pri orl. Zna tudi kaksen rak nastati zaradi testiranja. Ker ni normalno in naravmo, da ti zativajo palco v nos. Nekje je samotestiranje. Nekje te pa drugi da lahko hodia delat.

Lol632, 30.10.2021 ob 18:17

Vsi pametni smo se cepili, najbolj zabiti, nepismeni in prfliknjeni se pa nonstop testirajte, to je še najmanj, kar vas upravićeno doleti.

Cepili ste se s čim in zakaj? Še vedno nosite maske, še vedno zbolevate. Osebno bi se cepila, če bi cepivo dejansko nudilo 100% zaščito, tako kot npr. cepivo za klopni meningoencefalitis. Zakaj tak gnev proti ljudem, ki razmišljamo s svojo glavo pa tudi ne vem? Jaz nič ne jamram, zaradi mene lahko uvedejo dnevno testiranje. S tem samo dokazujejo, da nimajo več municije za stiskanje ljudi v kot. Več okuženih kot lani navkljub visoki precepljenosti. Pa razloži to, Sherlock.

Boljse v nos kot pa v rit..

Pa se cepi..če se ne si vtikaj to v nos,pa upam da bo treba to placati iz tvoje zepa

malo morgen, 30.10.2021 ob 18:13

Ne smemo naredit kar se nam reče.Enostavno se je potrebno upret pizda,kaj ti ni jasno?

Če bojo rekli,da se testiraj čez rit jih boš tudi ubogala?

Adijo pamet,kašni hlapci!

in tebi ni jasno da ti en majhen človeček ne bođ ničesar spremenil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close