Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vroče, vroče :)

Vroče, vroče :)

Bibitka, še si vedno vroča? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjaži moj, klima dela, tako da “zunanje” vročine ni več, …… 🙂

a ti mogoče veš, kako se ta okenček odpravi “ZASEBNOST”?

a zdej gre tip lahko mirno na per v blićnji bife (z razgledom na joške in rit kelnarce) , ker zaradi vročine nisi več tečna in si rada “hladna” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz nisem nikoli tečna… ne vroča, ne hladna 🙂

p.s.
Kaj pa z okenčkom, se ti kaj spoznaš?

p.s.s.

Pa taki serviserji, ko ga rabiš pa ga ni, ali pa čisto odpove :))

Jaz nisem nikoli tečna… ne vroča, ne hladna 🙂

p.s.
Kaj pa z okenčkom, se ti kaj spoznaš?

p.s.s.

Pa taki serviserji, ko ga rabiš pa ga ni, ali pa čisto odpove :))[/quote]
če ne gre po lastni volji … se gre na pokopališče ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a ti mogoče veš, kako se ta okenček odpravi “ZASEBNOST”?[/quote]

Ja, znam, če imaš Chrome in Adblock ekstenzijo. Kaj dobim za nagrado? 🙂

a ti mogoče veš, kako se ta okenček odpravi “ZASEBNOST”?[/quote]

Ja, znam, če imaš Chrome in Adblock ekstenzijo. Kaj dobim za nagrado? :)[/quote]

Ti bi kar nagrado, še preden si kaj naredil 🙂

Imam eno in drugo in tudi firefox, kot je včeraj svetoval Robi, vendar ne gre vstran…. no lepo svetuj, se bova že zmenla za nagrado, tako da boš zadovoljen 🙂

Ja, znam, če imaš Chrome in Adblock ekstenzijo. Kaj dobim za nagrado? :)[/quote]

Ti bi kar nagrado, še preden si kaj naredil 🙂

Imam eno in drugo in tudi firefox, kot je včeraj svetoval Robi, vendar ne gre vstran…. no lepo svetuj, se bova že zmenla za nagrado, tako da boš zadovoljen :)[/quote]

Čakaj, prej še nisva podpisala pogodbe za sponzorstvo: :))

[img]http://shrani.si/f/2J/AU/bWC2BIE/addblock.jpg[/img]

Je šlo? No, še 1x za vse, ki imate Chrome brskalnik in bi se radi znebili teh nadležnih opozoril za piškotke in izbrisali tisto povezavo na dnu (potrebovali boste Adblock podaljšek https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom ):

Desni gumb na AdBlock ikono > Option > Costumize > Manually edit your filters: Edit
Potem pa vpišite tole vrstico:
piskotki/js/test.js$domain=med.over.net
in shranite

Se lahko jaz tudi priporočam za kakšna montersko – servisna dela ? :))[/quote]

Če si tako prijazen potem te bom takoj ponucala… reši to zagato s tem okenčkom. :))[/quote]
Bibitka Melitka…Si mogoče spregledala navodila:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8819017,8819253#msg-8819253

Odlični napotki. dankešen. imaš en sladoled v dobrem 🙂

a klima se v teh pogojih obnese?

Upam, da lahko tut greje, ker če ne, nam je Bibitka zmrznila čez noč in se sedaj vsa srijasta nastavlja jutranjim žarkom, da bi se malo odgrela…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Upam, da lahko tut greje, ker če ne, nam je Bibitka zmrznila čez noč in se sedaj vsa srijasta nastavlja jutranjim žarkom, da bi se malo odgrela…. :)))[/quote]

Mogoče se je pa “montaža” zavlekla :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Upam, da lahko tut greje, ker če ne, nam je Bibitka zmrznila čez noč in se sedaj vsa srijasta nastavlja jutranjim žarkom, da bi se malo odgrela…. :)))[/quote]

Mogoče se je pa “montaža” zavlekla :)))[/quote]

Montažerji poskrbimo za vse. Praktično vse poontiramo. He he he he he

Najprej mojemu matjažiju… hvala (nekaj je prišlo vmes, pa se nisem mogla prej javit), vidim, da sladoled že imaš v dobrem…. zato te jaz častim z enim hladnim pivom 🙂

@NMw3 klima v teh pogojih… ne me hecat, en dan sem jo uporabila za gretje, tako kot je On_ priporočal 🙂

@Margot
, nič se ni zavleklo, tako kot je serviser napovedal ob 15.00 je bilo gotovo 🙂

@potapljac
, zato pa ste monterji, da praktično vse porihtate 🙂

Mažiiiiiiiiiiiii, piškotki so spet tu. Že prej jih nisem sprejela in jih tud zdej ne bom. Se da na kak način skenslat tisto zgornjo p[sub]r[/sub]asico?

Dodaj to vrstico:
jquery.cookie.min.js$domain=med.over.net

Odlično, dela :)) Imaš še eno kepico v dobrem (počasi, pa se bo nabralo za sladki kornet 😉

Kako veš, kater ukaz oz. ukazni niz moraš dat v ad block? A ti vidiš, ker si pač programer?

Jaz sem jih pa tokrat kar sprejela 🙂 Vsaj tistega okenčka “ZASEBNOST” ni več 🙂

Pa saj itak na katero koli stran grem, povsod so ti piškotki … tak da jaz se kar redim 🙂

Jaz sem jih pa tokrat kar sprejela 🙂 Vsaj tistega okenčka “ZASEBNOST” ni več 🙂

Pa saj itak na katero koli stran grem, povsod so ti piškotki … tak da jaz se kar redim :)[/quote]
Treba je včasih tudi znati reči ne in ponudbo zavrniti. 🙂

kupi drago. ne šparat

leta letijo - iščem stevardeso

a nimaš dedca?

leta letijo - iščem stevardeso

Kaj tebe zdaj matra … klima … ali te samo vročina daje? :))))

Kaj tebe zdaj matra … klima … ali te samo vročina daje? :))))[/quote]

Zakaj nimaš dedca, Bibitka, pa tako fejst si? :))) hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close