Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vroče, vroče :)

Vroče, vroče :)

Pri nas je vroče za crknit; sem se odločila nabavit klimo…. prosim za mnenja katero znamko priporočate

Gorenje
Panasonic
Coolwex

ali morda kakšno drugo.

Hvala 🙂

z ful vročo vodo se stuširaj pa ti bo potem hladno na vročini….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zanimiva ideja :)))))

Ne se preveč hecat, resno sprašujem in prosim napišite še kakšne so prednosti …. pa vse me v bistvu zanima …. o klimi seveda :))))

Zakaj pri vas in ne pri vama? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

v vsako sobo vsaj tri različne firme.
kako dobre / uporabne so boš vedela šele, ko pridejo serviserji. Mašine so vsaj 70% iz delov, ki jih delajo iste firme za končne sestavljalce — serviserji so pa samo 30% isti za različne znamke/firme ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zanimiva ideja :)))))

Ne se preveč hecat, resno sprašujem in prosim napišite še kakšne so prednosti …. pa vse me v bistvu zanima …. o klimi seveda :))))[/quote]

No mi mamo gorenjevi 2 klimi…

že več let
delata SUPER 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zakaj pri vas in ne pri vama? :)))[/quote]

Ker nas je več…. :)))

Ma vseen drek je katero boš kupila. Ker itak drobovje je made in China, ohišja pa ma vsaka svoje po znamkah. Primerjaj cene za isto moč.

mitsubishi

Ti si pa res za hece ☺☺☺
jaz rabim samo eno in enega serviserja 🙂

predvsem pazi na barve cevi, da se bodo skladale s šminko in lakom za nohte

daljinec naj bo barvno usklajen z gatkami

pokrov pa zahtevaj, da lhko prideš vsak teden zamenjati za drugo barvo in vzorec, da bo skladen s prtom na mizi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Baje je težko dobiti dobrega zadnje čase? 😀 Ne znajo niti klime montirat, kaj šele da bi kaj drugega? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa kakšen si ti človek v resničnem življenu? Imaš prijatelja?

Bog se te naj usmili,sveta Marija.

Najboljši je čisto navaden prepih in tudi okolja ne obremenjuje.

Te znamke nimajo v Mercatorju :)))

Ma vseen drek je katero boš kupila. Ker itak drobovje je made in China, ohišja pa ma vsaka svoje po znamkah. Primerjaj cene za isto moč.[/quote]

Sem vprašala serviserja, pa priporoča Panasonic 🙂

@Matki
č … Gorenje so baje slabe :)))

A tvoja je tako zahtevna? :)))

Jaz sem bolj preprosta punca.:)

Ali pa HITACHI. Mi jo mamo cca 7 let pa deluje brez problemov pozimi in poleti.

Ja luba duša človek,saj ženska ni nič slabega mislila.A je? Pa daj ji svetuje kot ta pravi dedc,zanima se za klime mar ne?

Samo prepiraš se,pa kaj si ti za en človek?

In ja..dildo me poriva ja..me žge zraven mojega moža..ker sem nenasitno požrešna in hočem še..sem kuzlica ,ki se ti ne pusti je…t..!
Srečen zdaj?

Pokaži svoji “trpinki” da se da uživat še kao drugače in ne samo tko da ji za dve minutki tizga uvelega curaka v “vagino” zateraš.

A tvoja je tako zahtevna? :)))

Jaz sem bolj preprosta punca.:)[/quote]

Oh, pa saj imaš tiste LG klime, ki so videti kot slike na steni in še motive lahko spreminjaš
(skladno z lakom na nohtih). Ne vem v čem je problem :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma vseen drek je katero boš kupila. Ker itak drobovje je made in China, ohišja pa ma vsaka svoje po znamkah. Primerjaj cene za isto moč.[/quote]

nam delajo super, je pa res da so že ZLO stare… ko so se delale še drage ampak kvalitetne…

nimam pripomb vsake tolko pridejo nafilat plin… (na 2 leti se mi zdi) drugač pa hvali kot treba… pokvarjeno nikdar nič….

mislim pa da so z leta 2004/2005 če se ne motim!

@Matki
č … Gorenje so baje slabe :)))[/quote]

Evo, še link

AIR CONDITIONER PHOTO FRAME

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

priporočam klimo od naslednjih proizvajalcev: Mitshubishi, Panasonic, Toshiba….nato pa gorenje, coolwex, lg, itd

@Matki
č … Gorenje so baje slabe :)))[/quote]

neumno citiranje

no nam delajo super kot razbereš zgoraj če se potrudiš 😛

gorenje dela dobre pralne stroje, pa zanič hladilnike in enako velja za njihove klime, kvarljive, top klima je od mitshubishija, pa tudi panasonic je ok, se pa kvaliteta klime pokaže v ektremih in pa če kupuješ kupi invertersko klimo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close