Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine vrednost stanovanja

vrednost stanovanja

theman, ti sploh nimaš kompetenc sodit o komerkoli, česarkoli. To si že dokazal.

Seveeda je tema namenjena nepremičninam kar je lepo razvidno iz spodnjih citatov :

Samo odgovarjam na vase provokacije,drugace pa se vedno drzim teme iz naslova.

Vi trije pa samo prodajate meglo in provocirate,vrjetno je to vas glavni namen na MON.

Pa prosim ne spet kej offtopic pisat,zadrzite svoje velecenjene teorije za sebe,ali pa odprite svojo temo in nabijajte po zelji.

Dajmo raje pomagat avtorju teme,da bo nastavil realno ceno in cim lazle prodal stanovanje.

LP

TheMan

Ni mi jasno zakaj toliko jeze okoli cen nepremičnin… To je tako kot, da bi dva primerjala kdo ima daljšega. Dekleta a je dolžina res vedno pomembna? Ene pravijo da je pomembnejši obseg…

Sam že nekaj časa iščem eno/dvodružinsko hiškov okolici Ljubljane. V smeri proti Gorenjski sem pred nekaj meseci obiskal hiško katera se je prodajala za 380.000. Lastnik mi je na 4 oči povedal,da jo proda za 350.000 v primeru keš na roko (takrat). Danes jo pa javno prodaja za 350.000. Če upostevam enak diskont – danes za hiško pričakuje le 320.000 EUR.

Zadeve padajo. Prihajajo odpuščanja v gospodarstvu. Kupci so se poskrili.

Dejstvo je da bo vsak nakup ugodnejši kot je bil pred pol leta. Glede na zgodovino rasti, 30% padec ne bo nič posebnega. Tudi če kupevc ujame dno, teka zagotovo ne bo vedel prej kot čez 1 leto (gre za fazni zamik).

Klasična tolažba tistih s kratkim….

Ti je tudi to prodajalec povedal ali razmišljaš namesto drugih ?

Tvoje besede so razumljive glede na to da si kupec…kam bodo pa zadeve šle, bo pa samo čas pokazal….

320.000 za hiško .. eni so pa res optimisti zadnje čase 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close