Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprasanje za zenske

vprasanje za zenske

Ni tako enostavno – gre za to, da nekdo ki te vizaulno pritegne, sčasoma pokaže, da je brez srca (čeprav ga za tisto posebno osebo imaš), z razlogi trdim, da ni tako simpl. Mislim, je veliko takih, ki so naleteli na kaj podobnega.

Naj bi si res izbirali sami – ti šment, morda si le napačno izbiram ;)[/quote]

Ok, ljudje so dvolični in ne pokažejo vseh adutov, ki jih skrivajo po žepih:). Ampak nek feeling dobiš, torej ta oseba ne more biti čisto brez srca. Vprašanje pa je, ali je to na dolgi rok dovolj in kakšna ima kdo pričakovanja.[/quote]

Pričakovanja že, a je velik problem je z njimi, ljudje le redko o njih govorijo, večkrat čakajo, da bo kar nekaj “padlo” iz neba.

Kaj pa varianta, da nekaj časa nekdo ima srce potem pa ga kar iznenada (brez razloga) več nima? To je zame manipulacija, deloma nezrelost.

Ok, ljudje so dvolični in ne pokažejo vseh adutov, ki jih skrivajo po žepih:). Ampak nek feeling dobiš, torej ta oseba ne more biti čisto brez srca. Vprašanje pa je, ali je to na dolgi rok dovolj in kakšna ima kdo pričakovanja.[/quote]

Pričakovanja že, a je velik problem je z njimi, ljudje le redko o njih govorijo, večkrat čakajo, da bo kar nekaj “padlo” iz neba.

Kaj pa varianta, da nekaj časa nekdo ima srce potem pa ga kar iznenada (brez razloga) več nima? To je zame manipulacija, deloma nezrelost.[/quote]

Možno je res skoraj vse, ampak še vedno se vsak odloča kje, koliko časa in s kom se bo zadrževal:). Veliko dam na intuicijo.

Kaj pa varianta, da nekaj časa nekdo ima srce potem pa ga kar iznenada (brez razloga) več nima? To je zame manipulacija, deloma nezrelost.[/quote]

Možno je res skoraj vse, ampak še vedno se vsak odloča kje, koliko časa in s kom se bo zadrževal:). Veliko dam na intuicijo.[/quote]

Očitno mi intuicija ne dela 🙁

Potem si vsaj nabrala dovolj izkušenj, da boš v bodoče ravnala enako dobro kot če bi imela intuicijo:). Vidiš, v vsaki stvari je lahko nekaj dobrega:).

Če se človek orientira po preteklih izkušnjah, se lahko ravno zaradi njih v bodoče povsem napačno odločiš. Intuicija lahko ima nadomestke? Ne. Potem to ni intuicija 😉

Če se človek orientira po preteklih izkušnjah, se lahko ravno zaradi njih v bodoče povsem napačno odločiš. Intuicija lahko ima nadomestke? Ne. Potem to ni intuicija ;)[/quote]

Ampak če lahko ocenjuješ, da se nekaj ni dobro izšlo, potem tudi veš zaradi česa. Če praviš, da nimaš dobre intuicije, se oziraj na svoje izkušnje, ki ti bodo pomagale prepoznati znake, da boš ti prva, ki boš odšla od lupine brez vsebine.

Če se človek orientira po preteklih izkušnjah, se lahko ravno zaradi njih v bodoče povsem napačno odločiš. Intuicija lahko ima nadomestke? Ne. Potem to ni intuicija ;)[/quote]

Ampak če lahko ocenjuješ, da se nekaj ni dobro izšlo, potem tudi veš zaradi česa. Če praviš, da nimaš dobre intuicije, se oziraj na svoje izkušnje, ki ti bodo pomagale prepoznati znake, da boš ti prva, ki boš odšla od lupine brez vsebine.[/quote]

Na nobenega človeka ne gledam kot na lupino, morda za to ne, ker sama nisem zgolj lupinasta in raje vidim, da je tako kakor je, kakor da bi me drugi označevali za lupino. Možno je, da so ob meni nekateri poslušali svojo intuicijo, ki jim je rekla, da nimam vsebine…vsega ne moremo vedeti 🙂

Lajf ni pravljica:). Nehala sem verjeti v to, da ima vsak tudi vsebino, ker to preprosto ne drži. Ali je pa ta vsebina tako drugačna od moje, da jo zaznavam le kot lupino. Torej, bolje se je pripraviti in stvari jemati realno. So ljudje, ki grdo gledajo, želijo drugim slabo kot tudi ljudje brez srca:). Ne bodi svetniška, ker si vsak ne zasluži tvoje pozornosti.

Ne, nisem svetniška…mi pa ni domače, da bi drugim pripisovala praznino, čeprav resnici na ljubo – ni malo ljudi, ki radi pripovedujejo pravljice…o sebi. Jemati stvari bolj razumsko naredi življenje bolj prazno…le kdo si tega želi?

Saj jim je ne pripisuješ, samo pravočasno jo prepoznaš:). Takšni ljudje bodo poiskali sebi primerne, torej enako prazne. Zakaj bi ti bila med njimi? Misliš živeti 200 let?:)

Če moj razum pravi, da je nekdo lupina, moje srce pa naj mu dam “second chance”…bom upoštevala srce, a vendar z mislijo glede razumske plati:). Omejila bom rok trajanja “second chance” in potem šla naprej na nov list. Veliko dolgočasneje je vztrajati v plehkosti kot pa iti novim izzivom naproti.

Ne moreš kar tako, ker te vleče nazaj. :))[/quote]

Vleče te k človeku, ki nima srca, le lupino?:) Ma ja:).[/quote]
Ne vleče te nazaj zaradi notranje praznine, ampak zaradi tega, ker ti je privlačen.
Ker ti je po videzu všeč, te vleče, da spoznaš kaj se skriva še pod lupino. 🙂

Kdor ti ni vizualno privlačen, pa te niti ne zanima vsebina.

Vse je v pakungi cukra. Babe padajo na stil. Prvo stil, šele nato vsebina.

Vleče te k človeku, ki nima srca, le lupino?:) Ma ja:).[/quote]
Ne vleče te nazaj zaradi notranje praznine, ampak zaradi tega, ker ti je privlačen.
Ker ti je po videzu všeč, te vleče, da spoznaš kaj se skriva še pod lupino. 🙂

Kdor ti ni vizualno privlačen, pa te niti ne zanima vsebina.[/quote]

Kaj mi pa preostane? Tudi drugi se tako do mene vedejo :/

Tako kot moški. Ker prvo opaziš tisto, kar se vidi in če ti je to zanimivo greš korak naprej. Kako boš prvo padel na vsebino, ki je očem skrita?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close