Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprasanje za zenske

vprasanje za zenske

Zakaj ženske večinoma izberete ne tisto kar si želite srčno ampak vizualno?

Ker niso slepe. 🙂
Na našem videzu se prav tako zrcali naša duša, karakter, srčnost…..

Zakaj misliš da obstaja razlika?

Huda – saj imas verjetno prav.
Robi – se mi zdi da so slepe ( ne vse da ne bo nesporazuma) saj v moji okolici je tako.
Preslepi jih mačo variante in lepe besede . Ko pa vidijo da vse ostane na besedah si pa naslednjega izberejo istega po karakterju.

Izberejo takšnega, ki jim po karakterju ustreza. Imajo podobna načela, kot izbrani moški.
Čeprav se ti ženske zdijo zanimive in privlačne, ti z njimi ne bi bil kompatibilen.

TROLOLOLOLOLOLOL

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Deepsee,
Robi ti je lepo odgovoril, vsaj kar se mene tiče, da se v zunanjosti zrcali duša ,karakter,srčnost, to lahko razložim tako, vedno sem izbrala partnerja s podobnimi potezami obraza in izkazalo se je, da vedno izberem zelo podoben karakter, ali moške s podobnimi nazori, torej, v bistvu izbiram karakter preko videza.

Jaz sem pa slisal, da dedek mraz res obstaja.

Pa teta Pehta in Bedanc tudi.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kaj slišal, jaz sem ga še videl. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj slišal, jaz sem ga še videl. :)[/quote]Kaj pa Bedanca in Pehto? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vizualnost mora tudi srčno ustrezati:).

To je pa res zanimivo vprašanje?

Ali niso ponavadi moči tako vizuelna bitja, da izbirajo ženske pretežno po videzu???

Da z nekom začneš hoditi, ti mora biti všeč. Vendar to je daleč od tega, da se svet deli na mačo in ne mačo variante. Večkrat ženske prevzame pozornost, ki jim jo nekdo izkazuje (v tvojem konceptu besede in lepi govor) in socialni prestiž (da se za njih zanima nekdo, ki je v tistem trenutku zaželjena socialna dobrina – v najstniških letih je to “mačo” varianta, kasneje “keš” varianta ali “lepotec” varianta ali … kaka druga varianta). Morda ni vedno in v vseh primerih tako, pa vendar …

Privlačijo nas tisti, ob katerih čutimo, da bomo lahko uresničevali svoje interese in želje. Interesi pa se lahko skozi naše obdobje spreminjajo.

Vprašanje za ženske, potem pa Robi odgovarja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj nisem edini moški. 🙂

Ravno tako se bere kot da so vizualno privlačni ljudje brez srca. Kr neki.

Ni rečeno, da ga imajo, enako velja za manj privlačne…težje je pri privlačnem človeku sprejeti resnico, da je brez srca, kakor pri neprivlačnem.

Ni rečeno, da ga imajo, enako velja za manj privlačne…težje je pri privlačnem človeku sprejeti resnico, da je brez srca, kakor pri neprivlačnem.[/quote]

Zakaj težje sprejeti? Greš naprej, pri takšnih ljudeh se sploh ne ustavljaš.

Ni rečeno, da ga imajo, enako velja za manj privlačne…težje je pri privlačnem človeku sprejeti resnico, da je brez srca, kakor pri neprivlačnem.[/quote]

Zakaj težje sprejeti? Greš naprej, pri takšnih ljudeh se sploh ne ustavljaš.[/quote]
Ne moreš kar tako, ker te vleče nazaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj težje sprejeti? Greš naprej, pri takšnih ljudeh se sploh ne ustavljaš.[/quote]
Ne moreš kar tako, ker te vleče nazaj. :))[/quote]

Vleče te k človeku, ki nima srca, le lupino?:) Ma ja:).

Hm – lažje reči, kakor narediti.

Hm – lažje reči, kakor narediti.[/quote]

Ne razumem ravno. S kom se družiš v svojem prostem času pa najbrž sam zbiraš, a ne. Al te kdo drži za vrat, da moraš biti z lepo lupino brez vsebine?

Hm – lažje reči, kakor narediti.[/quote]

Ne razumem ravno. S kom se družiš v svojem prostem času pa najbrž sam zbiraš, a ne. Al te kdo drži za vrat, da moraš biti z lepo lupino brez vsebine?[/quote]

Ni tako enostavno – gre za to, da nekdo ki te vizaulno pritegne, sčasoma pokaže, da je brez srca (čeprav ga za tisto posebno osebo imaš), z razlogi trdim, da ni tako simpl. Mislim, je veliko takih, ki so naleteli na kaj podobnega.

Naj bi si res izbirali sami – ti šment, morda si le napačno izbiram 😉

Ne razumem ravno. S kom se družiš v svojem prostem času pa najbrž sam zbiraš, a ne. Al te kdo drži za vrat, da moraš biti z lepo lupino brez vsebine?[/quote]

Ni tako enostavno – gre za to, da nekdo ki te vizaulno pritegne, sčasoma pokaže, da je brez srca (čeprav ga za tisto posebno osebo imaš), z razlogi trdim, da ni tako simpl. Mislim, je veliko takih, ki so naleteli na kaj podobnega.

Naj bi si res izbirali sami – ti šment, morda si le napačno izbiram ;)[/quote]

Ok, ljudje so dvolični in ne pokažejo vseh adutov, ki jih skrivajo po žepih:). Ampak nek feeling dobiš, torej ta oseba ne more biti čisto brez srca. Vprašanje pa je, ali je to na dolgi rok dovolj in kakšna ima kdo pričakovanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close