Vprašanje za prsate- zgoraj brez?
Jaz sem tudi bolj obdarjena, pa mi na misel ne pride, da bi odložila modrc.
Prvič, ker gredo z leti prsi “proti jugu”, modrc jih pa lepo gor drži.
Drugič, ker nisem neumna, da bi občutljivo kožo, ki že 30 let ni videla sonca, izpostavljala močnim sončnim žarkom. Kljub vsem kremam z visokim zaščitnim faktorjem sem prepričana, da bi bile posledice hude. Ne, hvala.
Punce… UV gre tudi skozi material kopalk. Odvisno sicer od materiala… vendar vsak prepušča. Faktorji so ponavadi tam okrog 30.
Za tisto pa, ki je govorila o zgražanju; Če hodiš na plažo zato, da poslušaš kaj bodo drugi rekli se vsekakor drži svojega mnenja.
V nasprotnem pa res nima veze. Mogoče ravno ni treba svojega golega oprsja porinit pod nos skupinici najstnikov, to drži – vendar pretiravat pa spet ni treba.
A ni lepše, ko se zvečer oblečete v neko oblekico brez naramnic, da ste povsod isto rjave, brez svetlih črt?
Imam modrc ravno zaradi gravitacije, pa Iztok a veš, da obstajajo tudi modeli kopalk brez naramnic al pa jih sam pol odpneš. Sicer posledično zaradi gravitacije tud takih oblek ne nosim, ker po dveh otrocih se jim že malo pozna in zgledam mnogo bolj v oblekci, ki ima pri modrcu spodaj lok. pa zato večji V izrez.
Mogoče sem preveč izpostavil besedo rjavo, bolj sem imel v mislih, da je povsod enaka barva kože. Osebno sem pristaš sence in svetle kože 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.