Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vitko je lepo

vitko je lepo

:-)))

Dobro povedano. Stavek, ki bi moral bit naliman na prvo stran našega MON-a, tam, čist na vrhu, namesto reklamnega sporočila, tudi če ne spada pod poduhovljeno – v tančico zavito smiselnost, pa vsekakor ima zelo uporaben napotek. Bi ga vsi morali izvajati.[/quote]
Težava pa je v tem, da ona uporablja zgornjo glavo ravno tako, kot mi vsi. Nekdo, ki se ne (zelo ne) sprejema, ima močno željo, da ga sprejme vsaj nekdo in takrat je pripravljen svoje telo izpostaviti hudim pritiskom. Tudi vse (smrtne) nevarnosti, katerim je izpostavljen (s stradanjem seveda) niso vzrok, da se to podrejanje prekine. To so zelo resne zadeve. Kdor misli, da tak človek ne uporablja glave, malo ve o teh zadevah. Tak človek pred seboj vidi samo en cilj, željo in to je zgornja slika v lastnem telesu. Ali pa še kaj bolj eskremnega. Največja težava pa je, da tudi, ko ta cilj dosežejo, niso v svojem telesu nič bolj srečni, še slabše je poleg tega, pa je že zaradi pomanjkanja vseh hranilnih snovi, ki jih telo potrebuje, počutje tudi fizično slabše.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hvala Marko

kaj pravite 🙂

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m76ji3KtOp1rzhygbo1_500.jpg%5B/quote%5D

Pri taki “suhoti” se človek vpraša kako lahko sploh še na nogah stoji. 🙂

Oziroma če lahko poleg nje stoji še kaj. 🙂

Si slep, zraven nje stojijo prazne flaške in vaza. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tudi lahko, preverjeno. Nekatere so pač take postave po naravi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close