Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vitko je lepo

vitko je lepo

kaj pravite 🙂

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m76ji3KtOp1rzhygbo1_500.jpg

Kaj to je Princeska?

neka punca iz interneta, pač
fant mi pravi da moramo biti vse take 🙁
jaz pa nisem 🙁

kaj pravite 🙂

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m76ji3KtOp1rzhygbo1_500.jpg%5B/quote%5D

Ja, od nekdaj so moškim všeč anoreksične in druge podhranjene. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

haha omg, ne tole pa niti podrazno nisem jaz, in sem happy da nimam takih nog. In punca na sliki ima okoli 180cm brez štiklov je sigurno cat-walk model, ker take so običajno za tam.

fina mina-zamenjaj deca:)

To ni vitko. To je anoreksično.
Tvoj moški malo pretirava.

Princess, kako začneš tako razmišljati? Zakaj nočep imeti takih nog? Meni ne uspeva 🙁 Hočem biti taka, moram biti taka. Da me ne zapusti.

Ja Robi, samo obstajajo tudi moški, ki so jih všeč zelo suhljate ženske, recimo cat-walk models imajo ponavadi takšne suhljate in dolge noge in to je nekaterim dejansko privlačno. Okusi so različni. Sem imela sošolko v srednji, ki je imela zelo podobno postavo pa ni bila anoreksična, sicer izgledla je da je, samo ni bila čisto nič bolna, enostavno takšno telo je imela.

Najbolj pa sanjam o temu presledku ki ga ima med stegni, ne dotikata se tako kot moja .(

A zakaj nočem imeti takšnih nog, zato ker meni osebno to ni estetsko in nekako mi ni proporcionalno na ženski ker so noge presuhe. Sama takih nog tudi ne bi mogla nikoli imeti ker imam samo 170cm pa imam drugače zelo dolge noge samo, če bi hotela taka izgledati kot tale na fotki, bi mogla imeti ene 45 kg, bi mogla biti že shirana.

Umiri se ženska, saj če nimaš najmanj 177cm v višino brez štiklov in nog daljših od trupa taka kot tale punca na fotki v lajfu ne moreš biti. Poskušaj se sprejeti takšno kot si, če te pa tip takšne ne mara ga pa skenslaj ker te ni vreden.

Koliko si pa visoka in kolk kg imaš?

Zanimivo da si želiš ta presledek med nogama hehe, ko sem bila mlajša sem si ravno obratno želela da bi imela noge skupi da ne bi bilo tega presledka.

177 cm in 58 kg 🙁

Ne morem brez njega.

Ah jej, saj to imaš prave mere, pa da ne boš hujšala zaradi enega usranega deca.

Če ne moreš brez njega, potem to pomeni, da nimaš svojega življenja in ga ne boš imela, dokler ne boš mogla brez njega.

Mene bi bilo s tako vedno strah, da bi kaj polomil. Zgleda krhko in neudobno :)))
Sto ljudi, sto čudi. Za fanta se boš pa seveda morala potruditi, da ti ne pobegne s takšnimi hoduljami.

Ozri se mal naokol. Boš videla kako različne so ženske in niti ena ni enako vitka kot druga. In večinoma so vse zasedene.

Fanta, ki ne eksisitira? 😀

Saj bi spet rekla tisto besedo na p [sub]ki ima 11 črk, ne 7[/sub] pa se nočem ponavljat. Kaj bi ti rekla? Da nehaj brat neumne časopise in začni nucat tisto zadevo, ki je nasajena na tvoj vrat.

Če ne moreš brez njega, potem to pomeni, da nimaš svojega življenja in ga ne boš imela, dokler ne boš mogla brez njega.[/quote]

Robi, kar si napisal je absolutna resnica.

Žal je tako, da se vitkost takoj opazi, toda koliko je to lepo ali ne pa je zelo od človeka do človeka različno, tudi nekateri “vitkeži” pač niso nujno lepi in da nekdo pogujejo fizični izgled s tem kar bi rad imel v zvezi je le njegovo pričakovanje znotraj zveze, če ni teh pogojev izpolnjenoih pa pač gre stran iskat nekaj, kjer bo končno lahko zadovoljil svojo estetsko potrebo; ostalo kot razumem na danem primeru nima veze.

Losaj se tega tipa, ker ga je minila zaljubljenost, rad pa te pač nima.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Krivokljun, ene 14 let ima ta punca in jo zanimajo reakcije na izmišljeno zgodbo o fantu. :))

Fina mina

tisti presledek med nogami je za kolo parkirat in ič drugega, in je prav negrovžno.

Če fant od tebe zahteva, da si takšna – joj njemu pri meni, bi že bil moj fant, jasno v pretekliku. A on pa ima lahko vamp? daj nehaj no, najprej imej rada sebe, predvsem sebe.

:-)))

Dobro povedano. Stavek, ki bi moral bit naliman na prvo stran našega MON-a, tam, čist na vrhu, namesto reklamnega sporočila, tudi če ne spada pod poduhovljeno – v tančico zavito smiselnost, pa vsekakor ima zelo uporaben napotek. Bi ga vsi morali izvajati.

Bodi malo bolj precizna Krivokljun, lahko bi deklina pomislila na maternični VRAT in bodo spet problemi….. 😉 :))))

Razen zunanje podobe, kakšne druge vsebine ne najde pri tebi ta fant?
Obstajata dve možnosti ali je slep, ali pa vsebina ne obstaja….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsebina vedno obstaja. Razen če spi, pa še takrat ne moreš rečt, da je ni.

Poznam nekoga, ki je točno tako razmišljal. Na koncu se je končalo tako, da jo je fant zapustil (nekomu, ki je všeč samo zunanja podoba, se pač hitro naveliča, poleg tega ima zelo stroge zahteve, ki jim je skotaj nemogoče ustrčet), ona pa se še danes zdravi za anoreksijo, mnogo let po tem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close