Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Vitamini, minerali, prehranski dodatki

Vitamini, minerali, prehranski dodatki

Otroci pijejo vitamine Kindervital trenutno, ker sta bila oba bolana. Starejši je pil betaglukan, ko je bil bolan. Jaz vsakodnevno pijem Ganodermo (za dobro počutje in malo ker smo onkološko zelo obremenjena družina-škodit ne more). Občasno naredim kuro z Iberogastom (ko imam želodčne težave ) oz. Lepicolom (ko imam obdobje napihnjenosti in težav s prebavo). Če sem bolna pijem betaglukan,. Pila sem tudi Dominor, ki pa mi ni pomagal (čeprav ga res pohvalijo). ko sem bolna pijem še CaC1000. Ma doma smo sprobali že vse živo prehranskih dopolnil. Sestra trenutno preskuša Baldrimed. Včasih sem pila kolostrum.
Opažam pa, da na moje počutje najbolj vpliva stres- ko sem pod hudim stresom mi vse skupaj bolj malo pomaga in zbolim. Zato se poskušam čim bolj sprostit, pa čimveč sadja in zelenjave v prehrani. Naslednja naloga pri meni pa je več gibanja.

Šele zadnjih nekaj mesecev – pa še to zelo neredno (dnevno dozo največ dvakrat na teden … vmes pozabim), prej nikoli nič:

Omega 3
Magnezij

Iščejo se dekleta in ženske stare med 35 in 65 let, ki jemljejo prehranske dodatke za kožo (kolagen ipd). Primerne kandidatke se bodo lahko udeležile fokusne skupine (konec tega tedna ali začetek naslednjega) in si s približno eno urno diskusijo prislužile darilni paket v vrednosti cca.40€.
Če je katera zainteresirana naj čim prej javi na mail phmr.team@gmail.com ali pa na 041 934 340.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close