Visok holesterol in tablete Sorvasta
+1 Lipid Control – https://nplink.net/3ygc5ei3 Jaz sem jemala te tablete. Pomagalo ful.
Do konca, 07.06.2022 ob 07:04
Kako čistiš jetra?
Čiščenje jeter z olivnim oljem in grenko soljo je zelo popularna naravna metoda. Vzemite si dan, ko ne boste nič jedli, sploh pa nič mastnega, da se v jetrih nabere žolč. Potem proti večeru spijte raztopino grenke soli, ki se vpije v črevesje in pomaga sprostiti kanale v jetrih. Preden greste spat, popijte 3 žlice olivnega olja. Po 20 minutah se bo iz jeter in žolčnika iztisnil ves žolč, ki skupaj odnese tudi strupe. Popijte še malo grenke soli, da še dodatno očistite črevesje.
Če vam ta metoda ne diši, lahko poskusite tudi kavni klistir po dr. Gersonu. Na dnevni bazi pa zelo pomaga tudi pitje čaja iz regrata in koprive.
In seveda ne pozabite na Zeolit, vulkansko kamnino, ki aktivno nase veže vse težke kovine in druge strupe iz telesa ter mu pomaga, da jih hitreje in lažje izloči. Preventivno ga jemljite enkrat na dan, kurativno pa 3 krat na dan.
mamka Miška, 13.06.2025 ob 14:39
Za natančen recept poguglajte, vam ven vrže en kup receptov.
Jaz vzamem 6 bio limon, 50 strokov česna, vse skupaj zmiksam(predhodno narežem na manjše koščķe). Dam v lonec z 12-13 dl vode in dam kuhat( ne sme vreti ) za 15 minut. Če želite lahko zmiksate s paličnim mešalnikom. Vse precedimo preko cedila. Ko se ohladi, prelijemo v kozarec za vlaganje in pijem zjutraj na tešče. Če jemljete kakšne druge tablete, potem naj mine vsaj pol ure od pitja(zaradi vpliva limone na tabletne substance). To uživam 3 tedne, prekinem za 1 teden in ponovim še za 3 tedne. To kuro delam 2x letno.
Za mamo Miško:
tvoj recept je količina za 3 tedne? Koliko spiješ na dan? Kaj pa vonj po česnu?
Forum je zaprt za komentiranje.