Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Višek hinavščine

Višek hinavščine

kavelj je v tem, da si tusi sam/a hinavec ☺
lahko bi samo ozmerjal/a BP — brez navedbe vzroka ☺
tako pa … samougriz v mednožje ☺[/quote]
bingelj je v tem, da jaz se že lahk vgiznem v mednožje, ti pa znaš met s tem probleme ker nisi ustrezno opremljen in lahk sam za meglo hlastaš….drgač je pa tako, nekoga osirat brez navedbe razloga,( v čemer si ti odličen, res ne rabiš razloga da vsakega oblajaš- mal si ketno podaljšal v tej vročini?)…..se ti zdi to pravično? zveličavno? ….celo tak bizgec kot si ti ima nek razlog v ozadju))[/quote]

enačiti čestitko ob rojstvu s smrtjo otrok v istem kontekstu — je menda bolano!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

bingelj je v tem, da jaz se že lahk vgiznem v mednožje, ti pa znaš met s tem probleme ker nisi ustrezno opremljen in lahk sam za meglo hlastaš….drgač je pa tako, nekoga osirat brez navedbe razloga,( v čemer si ti odličen, res ne rabiš razloga da vsakega oblajaš- mal si ketno podaljšal v tej vročini?)…..se ti zdi to pravično? zveličavno? ….celo tak bizgec kot si ti ima nek razlog v ozadju))[/quote]

enačiti čestitko ob rojstvu s smrtjo otrok v istem kontekstu — je menda bolano!![/quote]
pa saj ti si že od rojstva bolan?….življenje je bolezen in smrt je zdravilo, bolezen za smrt?….v trenutko ko se rodiš si obsojen na smrt…kje ti vidiš težavo..še huje mar res ne prepoznaš očitnega konteksta?

se pa strinajm v delu, da je bolano, to kar se dogaja okrog kraljevskega otroka…pa je otrok pri tem čist nedolžen….

enačiti čestitko ob rojstvu s smrtjo otrok v istem kontekstu — je menda bolano!![/quote]
pa saj ti si že od rojstva bolan?….življenje je bolezen in smrt je zdravilo, bolezen za smrt?….v trenutko ko se rodiš si obsojen na smrt…kje ti vidiš težavo..še huje mar res ne prepoznaš očitnega konteksta?

se pa strinajm v delu, da je bolano, to kar se dogaja okrog kraljevskega otroka…pa je otrok pri tem čist nedolžen….[/quote]
glej dripec: predsednik države je voljena oseba na funkcijo … in predstavlja vse državljane te zemljice.
Jasno, da se ne obrega v vsakega otroka v državi – v otroke javnih mednarodnih oseb se pa pač mora … po svoji funkciji.

med ubijalce (naše!!!) je pa zadnjič (v času čakanja na “dete”) s falkonom letel obrambni minister

če pa tebe motijo medijske objave … jih pač ignoriraj.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

bizgo, če ti Voliš pahorja je pač to stvar tvoje spolne usmerjenosti, jaz ga ne Volim))
ke pa tako voliš pahorja pa povej, koliko drugim otrokom od javnih mednarodnih oseb pa je poslal čestitke? koker vem je uzbekistanski predsednikl tud vmes dobil otroka, a je njemu tud poslal čestitko?))
no če bi imečli srečo bi lahk falcona nad libanonom sestrelili pa bi pobrali zavarovalniono in se nam ne bi več bilo treba ukvarjat z njim, pa tud z jakličem ne več..ampak slovenijo je sreča zdavnaj zapustila))

Iz katerega oddelka se nam ti javljaš? Če še nisi med “zaprtimi” ti je res že čas, da stopiš do osebnega zdravnika po napotnico 😛

da le redno plačuješ prispevke, davke , trošarine … ☺

Da, da. Višek hinavščine za te angleške bedarije.

Mogoče je moj pogled na to subjektiven, ker imam kar precej stikov Britanci in tudi tisti, ki načeloma kraljice ne marajo, kljub vsemu gojijo neko spoštovanje do nje. Ko je bila na obisku v Sloveniji, so recimo vsi videli na tv prispevek z našimi lipicanci in so me potem veliko spraševali o tem. Tudi zaradi takšnih zadev se kdo začne zanimat za Slovenijo, gleda na nas drugače, kot malce bolj civiliziran narod itd. Verjamem, da večini Slovencev dol visi za to kraljevo družino, ampak če imaš kakšne poslovne stike zunaj Slovenije, so tudi takšne stvari lahko velik plus. Ne samo za posameznike ampak predvsem za državo. Če bomo bodočemu prestolonasledniku Georgeu Alexandru podarili eno zibko in s tem promovirali še domače proizvajalce, nas tudi ne bo vrag vzel. Protokol je pa itak protokol.

Vse za samo-promocijo.

Politiki so akterji, ki mislijo, da se svet vrti okrog njih.

Bojim se, da so nam to zibko naredili Kitajci, ker se je bolj splačal….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bojim se, da so nam to zibko naredili Kitajci, ker se je bolj splačal….. :/[/quote]
parazit ☻ — čisto Prešernov: Kdor potujčuje se sam podlaga je tujčevi peti. Gnoj od državljana. gnida
preberi si intervju z avtorico zibke!!

Bojim se, da so nam to zibko naredili Kitajci, ker se je bolj splačal….. :/[/quote]

Tudi to je zelo možno. 🙂
Mene sicer bolj zanima kaj bodo naredili z vsemi temi zibkami in multifunkcionalnimi paketi za novorojenčke, ki so jih dobili kot protokolarna darila z vseh vetrov. Mogoče kar razstavo?
Tukaj sta dve:

Slovenska Kiara Love, oblikovalke Erike Drobnič
[img]http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/delo-sf-fb-thumbnail/public/2013/07/16/kiara_love.jpg?itok=voino1ub[/img]

Poljska gotska katedrala
[img]http://www.thenewstribe.com/wp-content/uploads/2013/06/kt-1.jpg[/img]

[img]http://www.washingtonpost.com/rf/image_606w/2010-2019/WashingtonPost/2013/07/01/Style/Images/03742846.jpg[/img]

Tudi to je zelo možno. 🙂
Mene sicer bolj zanima kaj bodo naredili z vsemi temi zibkami in multifunkcionalnimi paketi za novorojenčke, ki so jih dobili kot protokolarna darila z vseh vetrov. Mogoče kar razstavo?
… [/quote]
ni panike … par stvari, ki so jih za časa Viktorije nakradli po celem svetu vrnejo (tiisti grški kamni v nacionalnem muzeju so itak izven mode) … pa bo prostora še pa še ☺

a je to hinavščina ali razkazovanje “trofej”
ko bejbe (letos 30+), ki so se preje ob istem dogodku srečevale same na dogodek (RD samske) privedejo še svoje “partnerje” ??

parazit ☻ — čisto Prešernov: Kdor potujčuje se sam podlaga je tujčevi peti. Gnoj od državljana. gnida
preberi si intervju z avtorico zibke!![/quote]Glede na to kako zagovarjajo tuje investitorje, da ni pomembno čigava je firma samo, da imamo delo + vso lesno industrijo so uničili – izvažamo zgolj surovino – hlode in kupujemo gotove izdelke….. ma me ne bi čudilo

No ti razvita uš jim pa še pihaj na dušo, to so te dobro natrenerali s tem patriotizmom pa glej, da jim boš pravi čas plačal davke….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pikec: jaz sem drago plačal da znam kar sem se naučil.
in potem so me izvažali na tuje trge po ceni cca 1.000€/dan. veliko let. Uspešno.
in ja: s plačilom davkov, prispevkov, trošarin, …

Imaš slučajno link od tega prispevka? Ne najdem nikjer…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Imaš slučajno link od tega prispevka? Ne najdem nikjer…[/quote]
kaj te zanima?

pikec: jaz sem drago plačal da znam kar sem se naučil.
in potem so me izvažali na tuje trge po ceni cca 1.000€/dan. veliko let. Uspešno.
in ja: s plačilom davkov, prispevkov, trošarin, …[/quote]Sploh ne dvomim, da se da z natrenirano rutino tudi dobro zaslužit, za kaj bolj domiselnega bi pa moral za začetek vsaj dojet o čem ti človek piše ne pa samo odklofat nekaj zgolj zato, da si prisoten v temi…. :/

Zdaj mi je jasno zakaj so ljudje tako navdušeni nad rojstvom otroka. V njem vidijo bodočega davkoplačevalca…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close