Višek hinavščine
Ampak res. Zakaj ne bi naša država naredila nekaj posebnega in ob tej veseli priliki raje darovala v neki konkretni namen za tiste, ki jim vsak dolar dobro dene … Narobe svet, res.
Ko bi vsaj princesa Kate bila kot princesa Diana … Nisem fenica kraljevskih družin, ampak Diana je svoj status znala izkoristiti tudi za dobre namene.
Saj je res smešno, kar si napisal X6. Ampak, če bolje pomisliš, a bi naj Pahor raje poslal čestitko vsakemu novorojencu v Sloveniji, da bi bilo prav? Ne bi to bilo trošenje denarja za nepomembne stvari? Ali pa bi moral poslati čestitke samo določenim? To pa bi bilo že krivično do ostalih a ne. V vsakem dobrem dejanju se da poiskat nekaj slabega. Mogoče bo imel zaradi tega odnosa v prihodnje kake privilegije. Za dobre odnose je pa le treba nekaj storit, dati, ne le jemat.
Tudi letos je obiskal mati in prvorojenega otroka v letu 2013 (Brežice). Mi je pa smešno, da je Pahor en dan v hlevu, naslednji dan pa v Monacu. :)[/quote]
Ja, res je hecen včasih. Smo se zadnjič, ko sta bila v isti oddaji na tV dva prispevka o tem kako je bil en dan v Makedoniji, naslednji dan zjutraj ob 6.00 pa že na eni slovenski kmetiji, malce hecali, da je super človek, ali pa ima morda svojega klona. Vsekakor pa se lahko Cuck Norris skrije pred njim. 🙂
Predlagati in izbrati manj hinavsko oblast. :)[/quote]Vsaka ablast se sčasoma pokvari, podleže skušnjavi, zato ne sme bit nihče predolgo na oblasti. Tile naši so pa kar bez ograničenja trajanja mandata..…
Meni tudi, samo kaj ko imata (najbrž) že izbrano svojo in bo slovenska obležala kdo ve kje. A ne bi bilo lepo, ko bi s takšnim darilom presenetili slovensko novopečeno mamico:). Aja, nima modre krvi.[/quote]
a ne dobijo novorojenci nek paket … s kartonastim koškom za spanje
Meni tudi, samo kaj ko imata (najbrž) že izbrano svojo in bo slovenska obležala kdo ve kje. A ne bi bilo lepo, ko bi s takšnim darilom presenetili slovensko novopečeno mamico:). Aja, nima modre krvi.[/quote]
a ne dobijo novorojenci nek paket … s kartonastim koškom za spanje[/quote]
Ne vem, kako je bilo v tvojih časih…si ležal v takšnem kartonastem košku?:)) Da nisi ti pomešal in so te v tem košku kje pustili:):
a ne dobijo novorojenci nek paket … s kartonastim koškom za spanje[/quote]A ne vidiš kaj je napisala?!
… zibka mi je pa všeč;)
NM teb ni pomoči….. :)))))
a ne dobijo novorojenci nek paket … s kartonastim koškom za spanje[/quote]A ne vidiš kaj je napisala?!
… zibka mi je pa všeč;)
NM teb ni pomoči….. :)))))[/quote]
dej beri kaj več kot samo svojo ljubav ☺
btw: pomoči od deb.ilov si niti želim ne, kaj šele, da bi jo potreboval ☺
kavelj je v tem, da si tusi sam/a hinavec ☺
lahko bi samo ozmerjal/a BP — brez navedbe vzroka ☺
tako pa … samougriz v mednožje ☺[/quote]
bingelj je v tem, da jaz se že lahk vgiznem v mednožje, ti pa znaš met s tem probleme ker nisi ustrezno opremljen in lahk sam za meglo hlastaš….drgač je pa tako, nekoga osirat brez navedbe razloga,( v čemer si ti odličen, res ne rabiš razloga da vsakega oblajaš- mal si ketno podaljšal v tej vročini?)…..se ti zdi to pravično? zveličavno? ….celo tak bizgec kot si ti ima nek razlog v ozadju))
Forum je zaprt za komentiranje.