Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vili Resnik zdaj

Vili Resnik zdaj

Poslušam in gledam……… in jaz sem tudi sanjala vsa najstniška leta, da si bom za prvo plačo kupila:
– pol kile salame in jo pojedla brez kruha! 🙂

Si predstavljate? Kakšne želje ste pa vi imeli? Kako ste trpeli?

Ne vem, kaj je rekel Resnik, ampak jaz imam še bolj hecno.

Škoda, da nisem kraljica, ker bi mi potem nekdo z njive pobral vse redkvice, jih olupil pekoče kože, jaz jih pa samo pojem 🙂

Glasbeni stolp s 100W zvočniki. Za današnje čase hecna želja, ampak takrat to ni bilo kar tako in srce mi je bilo za to!

Kakšen človek. Vsa čast Vili.

Tip je zakon. Škoda ker je tista Vlašičeva žena zaradi ljubosumja uspela Vilija izrinit iz banda. Od takrat je šlo z bandom vse samo navzdol 🙁

Je pa znal narediti žur, tudi kot solo. Parkrat smo čvekali, tip je res faca. Pa njegova energija pri nastopih… Dober je!

Jaz verjamem, da če nimaš ene topline, zavetja, podpore, razumevanje………
– te pamet sreča šele na stara leta.
Preživimo vsi, ker si najdemo prijatelje.

https://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174651665

Super je.Poklon.

A ta ženska ima zasluge za grdo slovo Vilija? Škoda, fant je bil in je še super človek.

Tudi on ima za marsikaj zasluge in ni neka perla. Preden se stopite od patetike.

Ma ne kupim te zgodbe … da ni zelel govorit o svojem tezkem otrostvu … dokler je bila mati ziva. Kot, da ni tega ze prej vedela !?
Od vedno je veljalo, da niso brez razloga odvzeli otroke iz problematicnih okolji. In
Ce ga do 55ega leta to ni motilo in tezilo, ga zagotovo tudi zdaj ne.
Malo je potonil v pozabo. Pa zelo neokusno zbuja pozornost. Ni on neka huda perla. In ne ni ga srecala pamet na stara leta … Zvezdana pa itak povabi samo … vemo koga.
Narcisoidnost na3.

Ko se približuje starost in ta se po 55 letu kar hitro, premlevaš marsikaj iz mladosti. Nevede ali se spomniš nekaterih dogodkov, ki si jih takrat potisnil namerno na stran. Lastne izkušnje, zato ne sodi prehitro.

Sanjala , da bi me mama vsaj enkrat objela in da bi se do sitega najedla…skromno je bilo ….moje zivljenje

Objem.

Nič ni bil odvzet, ampak oddan. Mama ni mogla skrbeti zanj, pa ga je oddala v rejo.
Glej, življenje ga je dobro obrusilo. Zna se znajti in posrkbeti zase, zato je tvoje podtikanje o zatonu slave precej neumestno.

Se vedno mi ni jasno, zakaj mora nekdo po pol stoletja, od kar je to minilo, razlagat kaj se mu je dogajalo.
Odvzet ali oddan je povsem eno in isto. In ce ni bil mali vreden niti toliko, da bi preverili v kaksnih razmerah zivi … nimam besed.
Zdaj me lahko vsi po vrsti kamenjate. Sem ena od mnogih, ki sva z mozem posvojila 10 dni starega otroka. Pred 35imi leti.
In ne mi razlagat, da CSD ni preverjal kdo smo in v kaksne razmere bodo oddali otroka. Kaksna potrdila sva morala pridobit. O nekaznovanosti je se najmanj.
V tistem letu, ko je bil otrok po takratnem zakonu, otrok v reji. So najmanj 8x prisli na “obisk” nenapovedani.
Sele po tem smo dobili odlocbo o posvojitvi.

Aja se tole: Nisi mogel kar sam oddati otroka v rejo.
Vedno je to urejal CSD. Kaksni pa so bili rejniki, kamor so oddali take revcke, tega pa ne vem … morda jih je res vodil samo zasluzek, ki so ga prejemali za rejnistvo.
Zgolj moje skromno mnenje.

Ena od mnogih? Težko, glede na to, koliko je posvojitev v Sloveniji.

Preberi se enkrat! Sem napisala //pred 35imi leti//.
Takrat se ni bila posvojitev ” trzna nisa” lakomnih ruskih in afriskih brezsrcnezev.
Takrat so otroci “prihajali” iz bivsih bratskih republik bivse Juge. In, ja verjetno ti je povsem nedoumljivo, da sva midva posvojila otroka v Ljubljani. In nisva bila edina. Direktno iz porodnisnice.
A bo sedaj dovolj pojasnjevanja?!
Vse dobro in lepo in ne kar nekaj na pamet “pametovati”, ce ne poznas dejstev.

Kaj hudiča ti je pa Resnik storil, da ga tako seciraš? Običajno se zavrnjene ženske tako besno zaganjajo v tipa.
Pa nevoščljive babe so tudi od vraga.
Kaj od tega si ti?
P.S. Itak boš rekla, da nič od tega ne velja zate. Torej povej cilj oz.rezultat, ki ga želiš doseči.

Vili Resnik, hvala ti za ta intervju. Iskreno in nepreračunljivo. Vse spoštovanje!

Podpis!

Imas prav. Nic od tega. Ne seciram ga. Prav malo mi je mar za vse njegovo zivljenje in “uspehe”. Nisem ne zavrnjena, ne nevoscljiva. Komu in zakaj bi bila?
Le malo bolj kriticno razmisljam kot vecina patetikov.
Samo to.

Manjkrat kot ga fašeš, bolj si kritična in patetična.

Jaz sem tudi gledala intervju in priznam, da človeka sedaj drugače vidim. Prikupil se mi je na nek način, sploh ko je odkrito povedal da ni najbolj odprte glave…..

Njegove glasbene poti nisem spremljala in mi njegova muzika še vedno ni všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close