Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vili Resnik zdaj

Vili Resnik zdaj

Izgleda v redu clovek, in vse spostovanje Vili.

O tem kako je odškodnino plačal za to, ko je pretepel moškega pa verjetno ni povedal, pa kaj o svoji familiji (sekundarni) tudi ne. Je znal lepo zaigrati na strune bukovih bab, ki se mu čudite tukaj.

Revež pretepeni mu je najprej kot kolesarju odvzel prednost na cesti, butnil vanj in potem začel groziti, zapele so pa tudi pesti.

Branko Lindič je njegov polbrat, tega ni omenil. To, da sta bila v reji pa je znano že mnogo let, že od takrat, ko je prišel na sceno, torej nič novega. Nimam nič proti njemu, a po 50 letih naj že preboli, včasih je bilo vse drugače kot je danes.

Revež pretepeni mu je najprej kot kolesarju odvzel prednost na cesti, butnil vanj in potem začel groziti, zapele so pa tudi pesti.
[/quote]
In kalimero Vili je po krivem placal odskodnino?

Joj, vi tule, ki nekaj pametujeta cez Vilija, in njegovo zgodbo, Sloveceljni slovenceljski spet pljuvajo iz lastnega sadisticnega zadovoljstva opravicevanja svojega malega usranega zivljenja.

Ja tudi bivsi sodelavci iz OI, kjer je bil v sluzbi, bi vedeli marsikaj povedat.
Slucajno sem bila skoraj njegova soseda, ko je zivel se s prvo familiji v Stepanjcu. Ni ga Mojca zastonj nacevljala in sla sama dalje z dvema otrokoma.
Ravno o tem pisem. Da sta tisti dve leti rejnistva tako “usodno” vplivala nanj … je pa precej za lase privleceno.
Ce po pol stoletja vlacis na svetlo stvari, res nisi “prav odprte glave” kot je sam povedal o sebi.
Ma pozornost isce na zelo beden nacin.

Vi ste pa perla…

Ko umankajo argumenti, se zacne zaljenje …

Glede na to, da vecino zensk tukaj mozje varajo in da kokoske to tolerirajo, je razumljivo, da jih je Vilko ocaral. Padajo stalno na iste fore.

sm pogledal ta posnetek, pa, ko je rekel, da joka ob filmi Čemp…. Benti, spomim se, da sm tud jst jokal, ko sem ga prvič gledal v kinu… Glavno vlogo je igral Jon Voight, foter od Angeline, drolja v filmu je bila pa Faye Donaway…, možakarju pa ni bilo lahko, tako Viliju votroštvu kot Jon- u v filmu.

Če že kot odrasel, uveljavljen človek dobiva toliko polen pod noge, ko govori o zlorabi, kako naj en nemočen, ranljiv otrok pride do svojega glasu in zaščite? Naj se torej čudimo, da ljudje rabijo 50 in več let, da si upajo javno spregovoriti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close