videz vara (nezvestoba)
Matkič, vidim, da imaš ti vedno odgovor na vse :P.
Ker se imaš ti za tako dobrega poznavalca žensk mi prosim povej, kaj delajo narobe tiste, ki so vedno za seks pa se tudi tu in tam oblečejo zapeljivo za svojega dragega, vendar ta še vedno vara ali pa na zelo prefinjen način zapeljuje druge?
A je potem ta moški kreten ali je spet kriva ženska, ker je v neki drugi stvari slaba?[/quote]
Sicer nisi mene vprašala, ampak se mi zdi, da imajo nekateri varanje v krvi, pač mora menjavat ženske. Za takšne je najbolje, da se ne vežejo, ampak potrebujejo gospodinjo. Če je pa slučajno v politiki, pa ženo potrebuje zaradi imidža, da ga ne smatrajo za čudaka, če slučajno kandidira.[/quote]
Je še ena rešitev. Transfuzija krvi. 😉
Nevem zakaj potem sprašuješ če veš boljše od mene(moškega) zakaj te tip prevara…..
Na tvojo pavšalno vprašanje lahko dobiš samo pavšalne odgovore, potem pa se še z antilopco zapičita v neko ”stvar” ki se mi je pač ne da secirat in me učita kdaj je flirt in kdaj ne in kakšne so razlike potem pa res ne morem pomagat…..
Za antilopo vem da je samska, za tebe pa tudi glede na tvoje probleme enako predvidevam…. problem pa je v moji neizkušenosti in mladosti….
Samo glej da neboš prestara pa preizkušena in te noben ne bo več želel 🙂
Noben moški ti ne bo tega kar sem ti napisal povedal v obraz… ali pa zelo redki…. potem pa živi v svojem prepričanju …. ker vedi…. 1x je naključje, 2x se zgodi, če boš pa tretjič dobla enakega, potem pa je problem v tebi 🙂
Ali pa si ena na 100 milijonov ki ima res nesrečo ;)[/quote]
A sem kje rekla, da ti nisi flirtal oz. da si, napisala sem samo, da po moje ni flirt, če moški/ženska reče ženski/moškemu, da dobro zgleda. Če ti to rečeš in s tem flirtaš potem pač flirtaš.
A ti se zmeraj začneš tako obnašat, ko ne najdeš več argumenta. A ti misliš, da imam jaz probleme, niti približno, ena slaba izkušnja še ne pomeni problem. Iz te izkušnje sem jaz potegnila najboljše kar se je dalo in mi zdaj čisto nič ne manjka, rajši sama pa srečna, kot pa z moškim, ki ne ve kaj si želi ali svojo drago ali še kakšno drugo ;). Ampak brezskrbi verjamem, da se bo tudi zame še preden bom prestara in preizkušena našel en, ki bo vedel kaj želi in bo to tudi dobil, veš sploh nisem tako zahtevna :).
Se mi pa zdi, da si tudi ti en tak čuden tič, ki ne ve kaj si želi in malo flirtaš okrog tak za hec, da ti ni preveč dolgčas, upam samo, da nimaš svoje drage :D[/quote]
Če si potegnila najbolše potem sploh nevem zakaj si prišla karkoli spraševat… če si že ”najbolše” potegnila ti jaz boljše razlage itak ne morem ponudit….
Torej si prišla sem in me vprašala nekaj kar si itak že sama prepričana da si najbolše že naredla in je moj odgovor samo izguba mojega časa 🙂
Zraven pa si v svojih par replikah uspela še mene sodit, da sem neizkušen in zdaj še ”čuden tič” čeprav me ne poznaš….
Ti nisi želela mnenja ampak več kot očitno samo potrditev, da si ti ok, on pa je pač taki 🙂
Če bi povedala to na začetku, bi mi bilo prihranjeno tipkanje ničkolikih besed 😉
Pa dobro, če to delaš 20 minut, potem gre itak verjetno za izložbeno lutko. Katera druga ti bo dovolila vse to? 🙂
Matkic, najlažje je kritizirati druge.
Biti samokritičen in lastnosti, ki jih kritiziramo pri drugih, prepoznati v sebi, je pa že višja matematika. 🙂
Želim povedati to, da si sam prav tako deležen interneta, pa poplave informacij s forumov, pa “veš” kaj ugaja ženskam in česa ne marajo…Ampak ti še vedno vztrajaš pri svojem in svojih pričakovanjih.
In isto je pri ženskah. Če to razumeš.
Misliti samo na to, kar tebi ugaja, vse drugo, kar se ne sklada s tvojimi prepričanji, pa je kršenje tvojih svoboščin in nagona, je pa popoln recept za neuspeh.
A sem kje rekla, da ti nisi flirtal oz. da si, napisala sem samo, da po moje ni flirt, če moški/ženska reče ženski/moškemu, da dobro zgleda. Če ti to rečeš in s tem flirtaš potem pač flirtaš.
A ti se zmeraj začneš tako obnašat, ko ne najdeš več argumenta. A ti misliš, da imam jaz probleme, niti približno, ena slaba izkušnja še ne pomeni problem. Iz te izkušnje sem jaz potegnila najboljše kar se je dalo in mi zdaj čisto nič ne manjka, rajši sama pa srečna, kot pa z moškim, ki ne ve kaj si želi ali svojo drago ali še kakšno drugo ;). Ampak brezskrbi verjamem, da se bo tudi zame še preden bom prestara in preizkušena našel en, ki bo vedel kaj želi in bo to tudi dobil, veš sploh nisem tako zahtevna :).
Se mi pa zdi, da si tudi ti en tak čuden tič, ki ne ve kaj si želi in malo flirtaš okrog tak za hec, da ti ni preveč dolgčas, upam samo, da nimaš svoje drage :D[/quote]
Če si potegnila najbolše potem sploh nevem zakaj si prišla karkoli spraševat… če si že ”najbolše” potegnila ti jaz boljše razlage itak ne morem ponudit….
Torej si prišla sem in me vprašala nekaj kar si itak že sama prepričana da si najbolše že naredla in je moj odgovor samo izguba mojega časa 🙂
Zraven pa si v svojih par replikah uspela še mene sodit, da sem neizkušen in zdaj še ”čuden tič” čeprav me ne poznaš….
Ti nisi želela mnenja ampak več kot očitno samo potrditev, da si ti ok, on pa je pač taki 🙂
Če bi povedala to na začetku, bi mi bilo prihranjeno tipkanje ničkolikih besed ;)[/quote]
Sem sem prišla, da vidim še kakšno drugo mnenje in nisem prišla iskat nobene potrditve, da sem jaz ok on pa ne, ker je tudi on ok, samo na drugačen način od mene, nimam jaz nobenih zamer do njega, sva šla vsak svojo pot in predvidevam, da je tudi njemu zdaj boljše :).
Po načinu tvojega pisanja sem ocenila, da si neizkušen, dopuščam pa možnost, da se motim :).
Morem pa priznati, da cenim pri tebi to, da napišeš odkrito in to kar misliš, čeprav se v določenih pogledih ne strinjava ;).
Matkic, najlažje je kritizirati druge.
Biti samokritičen in lastnosti, ki jih kritiziramo pri drugih, prepoznati v sebi, je pa že višja matematika. 🙂
Želim povedati to, da si sam prav tako deležen interneta, pa poplave informacij s forumov, pa “veš” kaj ugaja ženskam in česa ne marajo…Ampak ti še vedno vztrajaš pri svojem in svojih pričakovanjih.
In isto je pri ženskah. Če to razumeš.
Misliti samo na to, kar tebi ugaja, vse drugo, kar se ne sklada s tvojimi prepričanji, pa je kršenje tvojih svoboščin in nagona, je pa popoln recept za neuspeh.[/quote]
Ti sploh pojma nimaš, kak jaz delam ko imam punco ali intimno prijateljico….
Ti predvidevaš in vlečeš iz mojega pisanja na forumu…..
It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it.
-Aristotle
Oziroma če nisi razumel kaj ti je pregovor želel povedat… če jaz o nečem tukaj debatiram še ne pomeni, da sem to tudi ponotranjil in da delujem 100% tak kot vse govorim oz razglabljam tukaj….
Razlika ki je pa ti in drugi ne dojamejo pa ni v tem ali jaz nevem ali vem, kaj puncam ugaja, ampak je bistveno vprašanje če je ta punca toliko dobra da bi za njo to vse počel…. v mojih preteklih zgodbah s puncami ni čutit razočaranja, še manj vprašanj zakaj je nekaj tak bilo….
Če bi povedala to na začetku, bi mi bilo prihranjeno tipkanje ničkolikih besed ;)[/quote]
Sem sem prišla, da vidim še kakšno drugo mnenje in nisem prišla iskat nobene potrditve, da sem jaz ok on pa ne, ker je tudi on ok, samo na drugačen način od mene, nimam jaz nobenih zamer do njega, sva šla vsak svojo pot in predvidevam, da je tudi njemu zdaj boljše :).
Po načinu tvojega pisanja sem ocenila, da si neizkušen, dopuščam pa možnost, da se motim :).
Morem pa priznati, da cenim pri tebi to, da napišeš odkrito in to kar misliš, čeprav se v določenih pogledih ne strinjava ;).[/quote]
Ja saj jaz verjamem, da si ti prišla z dobrim namenom sem…. ampak ko napišeš, da si iz te situacije pobrala ”najbolše” kar je možno, pomeni, da drugače ali bolje sploh ne bi moglo it…. torej ni šanse da bi vama uspelo…..
Torej si predpostavila, da ti si naredila vse ”idealno” kar se tiče spolnosti pa mu še vedno ni blo dovolj….
in iz tega vidika je prišlo moje mišljenje, da potem sploh ne rabiš mnenja…. 🙂
Jaz verjamem in vem, da obstajajo primerki ko majo lahko najbolšo punco na ”Svetu” pa bodo varali… tak pač je…. to se običajno vidi tak, ko prevara z manj privlačno žensko….
Takrat sta opciji samo 2…. Da mu je to v ”krvi” oz adrenalinsko ali pa da je ona v postli tolko boljša od tebe…. Seveda si vsaka punca raje vzame ta prvo opcijo… ker je tako bistveno manj ”dela” potrebnega na sebi…
Zato pa sem ti napisal… da če se ti bo tole ponavljalo, potem je lahko problem samo v tebi…. če se ti zgodi 1x (takšna zveza) potem je to mirne duše naključje.
Matkič, vidim, da imaš ti vedno odgovor na vse :P.
Ker se imaš ti za tako dobrega poznavalca žensk mi prosim povej, kaj delajo narobe tiste, ki so vedno za seks pa se tudi tu in tam oblečejo zapeljivo za svojega dragega, vendar ta še vedno vara ali pa na zelo prefinjen način zapeljuje druge?
A je potem ta moški kreten ali je spet kriva ženska, ker je v neki drugi stvari slaba?[/quote]
Sicer nisi mene vprašala, ampak se mi zdi, da imajo nekateri varanje v krvi, pač mora menjavat ženske. Za takšne je najbolje, da se ne vežejo, ampak potrebujejo gospodinjo. Če je pa slučajno v politiki, pa ženo potrebuje zaradi imidža, da ga ne smatrajo za čudaka, če slučajno kandidira.[/quote]
Antilopa, koliko moških pa je že tebe prevaralo? 0 moških in varno samsko zaledje, pomeni 0 možnosti varanja… 😉 Izbereš si takšnega moškega, ki ti ne bo varal – in to je to. Debate na teoretični ravni, kateri moški in zakaj varajo, so popolnoma brezpredmetne, razen če sama nimaš takšnega? Ampak ljubosumje s “trdo roko” vladanja in nadzorovanja, če nimaš zaupanja in si vase negotova, da bi ti moral doma na ukaz vse poročati in v tebe gledati kot svetinjo v tabernaklju, se moškega ne obdrži! 😉 Ljubosumje je močan razdiralni faktor v odnosu.
Morem pa priznati, da cenim pri tebi to, da napišeš odkrito in to kar misliš, čeprav se v določenih pogledih ne strinjava ;).[/quote]
Ja saj jaz verjamem, da si ti prišla z dobrim namenom sem…. ampak ko napišeš, da si iz te situacije pobrala ”najbolše” kar je možno, pomeni, da drugače ali bolje sploh ne bi moglo it…. torej ni šanse da bi vama uspelo…..
Torej si predpostavila, da ti si naredila vse ”idealno” kar se tiče spolnosti pa mu še vedno ni blo dovolj….
in iz tega vidika je prišlo moje mišljenje, da potem sploh ne rabiš mnenja…. 🙂
Jaz verjamem in vem, da obstajajo primerki ko majo lahko najbolšo punco na ”Svetu” pa bodo varali… tak pač je…. to se običajno vidi tak, ko prevara z manj privlačno žensko….
Takrat sta opciji samo 2…. Da mu je to v ”krvi” oz adrenalinsko ali pa da je ona v postli tolko boljša od tebe…. Seveda si vsaka punca raje vzame ta prvo opcijo… ker je tako bistveno manj ”dela” potrebnega na sebi…
Zato pa sem ti napisal… da če se ti bo tole ponavljalo, potem je lahko problem samo v tebi…. če se ti zgodi 1x (takšna zveza) potem je to mirne duše naključje.[/quote]
Matkič, vidim, da me nisi razumel, jaz sem napisala, da sem iz te izkušnje potegnila najboljše, ne da sem jaz v zvezi naredila vse najboljše, zmeraj je lahko še kaj boljše in zmeraj se lahko za kakšno stvar bolj potrudimo.
Ker si ti napisal, da bi bilo manj varanja, če bi ženske večkrat seksale, sem te vprašala, kaj pa je drug razlog, če tega pomanjkanja ni.
Ne verjamem, da si vsaka punca raje vzame to tvojo prvo opcijo, da bi blo kaj lažje. Verjemi, da se večina, ki se jim to zgodi, najprej vpraša, kaj so naredili narobe, da se je to zgodilo in potem po nekem času in razmišljanju pridejo takšni in drugačni zaključki 🙂
Se opravičujem.
Kako pa veš, da tega pomanjkanja ni bilo? Ti je tak povedal…. si ti hotla več krat kot je želel on?
Jaz pa rad rečem, da je ”zaključek” tam ko se nam več ne ljubi razmišljat…. 🙂
Kakorkoli…. jaz ne verjamem, da je to res kar praviš… sploh pa ne za večino…. verjamem pa da je tako morda pri tebi in še kakšni tvoji bližnji prijateljici.
Kako pa veš, da tega pomanjkanja ni bilo? Ti je tak povedal…. si ti hotla več krat kot je želel on?
[/quote]
Ja zdaj ravno črtic nisva delala, kolikokrat je kateri dal pobudo :P, ampak seksa in pobud je bilo dovolj z obeh strani, pa tudi pogovarjala sva se o tem in nikoli ni bilo govora, da kaj ne bi bilo ok.
Pač je tako, da nekateri še ne vedo kaj si želijo v življenju.
No vidiš tukaj pa se pač ne strinjava, ker imava vsak svoj pogled na stvari 🙂
Hehe… no saj nisem mislil na delanje črtic ali česa podobnega bolj v stilu, kako si lahko ”ziher” da ga ni bilo…. za mene bi edini znak ki nakazuje na to bil, da daš ti pobudo, pa jo on zavrne ker ma res preveč oz. ne more več (fizično) ….
Ali pa da ti je povedla da ma res seksa kolko želi in da mu ti verjameš oz. si verjela…
zato pravim, ker včasih si mi predstavljamo, da je to dovolj ali super pa v resnici ni….
Jah veš kak bom reko, nisem še slišal prijatelja al pa moškega ”pojamrat” da pa njegova pa hoče tolko, da on več ne more 🙂 😉 😉
Sem pa že kdaj slišal, koga rečt kaj kontra temu 🙂
Hehe… no saj nisem mislil na delanje črtic ali česa podobnega bolj v stilu, kako si lahko ”ziher” da ga ni bilo…. za mene bi edini znak ki nakazuje na to bil, da daš ti pobudo, pa jo on zavrne ker ma res preveč oz. ne more več (fizično) ….
Ali pa da ti je povedla da ma res seksa kolko želi in da mu ti verjameš oz. si verjela…
zato pravim, ker včasih si mi predstavljamo, da je to dovolj ali super pa v resnici ni….
[/quote]
No saj ti pravim, da ni bilo pomanjkanja seksa, ker sva se pogovarjala o vsem tudi o tem, in ni bilo ene besedice o tem, da bi bilo premalo :).
A še ti nikoli ni noben prijatelj rekel, da pa njegova bi pa kak dan tudi večkrat pa on več ne more? 😀
[/quote]
No saj ti pravim, da ni bilo pomanjkanja seksa, ker sva se pogovarjala o vsem tudi o tem, in ni bilo ene besedice o tem, da bi bilo premalo :).
A še ti nikoli ni noben prijatelj rekel, da pa njegova bi pa kak dan tudi večkrat pa on več ne more? :D[/quote]
Matkič je bolj tehničen in preprost tip, v ničemer ne komplicira, za njega je svet enostaven ko pasulj. 😀
Ženske so ponavadi nekoliko bolj zapletene kot moški, in tu je že on izgubljen, se že podaja na področje “kvantne fizike”, ko poskuša poštekat, da je vendarle tisti “privesek”, s katerim se kitimo moški, premalo za večino žensk, če zna samo to dati iz čistega tehničnega vidika: šraufenciger, šrauf, luknja in zategnemo. 😀
Ne…. tega še nisem slišal…. pa tudi dvomim, da jih je dosti…. je pa res da jaz sem ravno v tistih letih ko bi lahko mirne duše rekli, da je moški libido če ne več na vrhuncu pa vsaj zelo zelo blizu temu 🙂
brezveze se oglašaš ker si še nedolžen in nisi relevanten…. sploh ti ne bom odgovarjal
Ne…. tega še nisem slišal…. pa tudi dvomim, da jih je dosti…. je pa res da jaz sem ravno v tistih letih ko bi lahko mirne duše rekli, da je moški libido če ne več na vrhuncu pa vsaj zelo zelo blizu temu 🙂
[/quote]
Ja pol pa ti ne morem rečt drugega, kot to, da pač nimaš oz. nimate sreče, če še niste naleteli na takšno, zaradi katere tudi vi kdaj več ne bi mogli 😀
Upam, da boš kdaj doživel kaj takšnega in boš potem malo drugače pogledal na stvar 😉
Že iskrenega prijatelja je težko najti, kaj še tako zelo iskrenega in direktnega :)[/quote]
Robi ne vem kakšne prijatelje imaš ti, jaz lahko rečem, da imam zelo dobre prijateljice in smo ena z drugo zelo iskrene in direktne pa zaradi tega ni nobenih zamer :)[/quote]
Če prijateljica prizna nekaj takega, je to nekaj drugega, kot če mora moški priznati, da ni sposoben zadovoljiti svoje ženske. 🙂
Ženska preprosto reče, da jo glava boli ali je utrujena. Pa v tem ne vidi nobenega razloga, da bi se počutila manjvredno. Kaj pa naj moški reče ? 🙂
Robi ne vem kakšne prijatelje imaš ti, jaz lahko rečem, da imam zelo dobre prijateljice in smo ena z drugo zelo iskrene in direktne pa zaradi tega ni nobenih zamer :)[/quote]
Če prijateljica prizna nekaj takega, je to nekaj drugega, kot če mora moški priznati, da ni sposoben zadovoljiti svoje ženske. 🙂
Ženska preprosto reče, da jo glava boli ali je utrujena. Pa v tem ne vidi nobenega razloga, da bi se počutila manjvredno. Kaj pa naj moški reče ? :)[/quote]
Zakaj…. Se spomnim neke novice ko ženska nimfomanka in hoče vsak dan 10x seksat… jaz mirne duše priznam da nje pa ne bi hendlal… pa se ne počutim nič manj moško ob tem priznanju….
Ženska preprosto reče, da jo glava boli ali je utrujena. Pa v tem ne vidi nobenega razloga, da bi se počutila manjvredno. Kaj pa naj moški reče ? :)[/quote]
Lahko bi se kaj od nje naučil. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.