Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vic za lep dan

vic za lep dan

ja ej, prav pokvari ti dan

Meni pa se smili kikla, ker je boga zakompleksana deklina. Razumite jo, računalnik je njen edini vir komunikacij z zunanjim svetom.
kikla prosim zlezi nazaj pod tisti kamen iz pod katerega si se privlekla.

ina.

Lisn ju krejzi: WTF pomen ****of ju ol?
Ajm a litl tajm in dis faking lajf, pa kej tacga še nism vidu.
Butasth kikl pa kar nekej.
Tenks gad, d je takih bolj malo, le za seme in je na konc kar fajn eno najdt. Da se navada ne opusti.
Delaš lahko pa tudi od šestih do dveh…, saj poznaš tisto: “Od štirih do ene – so zarje rumene…..” Pa ti nobena neumnost več ne pride na pamet.

nobody is perfekt, bat nobody IS perfekt. Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

ROTFL:-))

Vidm ja kermu je računalnik edini vir komunikacij.Tak lep dan vi pa gnijete pred PC.

Ti nobody ti pa si bilko debilko.Še par takih kot si ti(piši kao što govoriš) izvozmo pa bo šla Amerika v PM.Simpl es det! he..he he:-))

Ej vag-ina sprcal ste si sam svoje mamice:-))(evo ti zajebancije)

Nobody, tudi meni gre tvoje pisanje posteno na zivce. Ce ze tako rad pises v anglescini, pisi vsaj pravilno, ne pa tako, kot se izgovarja.

Kia end kikla, ol togedr:

na butaste se butasto piše. Bolje je biti debilko kot neka hamlasta kikla, za dobro vago pa še še kia.
Krejzi vimen, tink!
Ko boste pogruntale, da tudi na čveku obstajajo meje bedarij, takrat tudi nobody ne bo več pisal tako.
Kultura se ne kaže toliko v načinu izražanja misli, kot v mislih samih. Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

Škoda, sem se že veselila,da bom prebrala nekaj dobrih vicev. (ali vicov – zdaj sem pa že jaz začela dvomiti o moji pravilni slovenščini :))
Če malo pogledate, je dejansko sprovocirala muza, ki pa je naprej v “debati” nisem zasledila. Takim, kot je pa kikla, pa škoda da sploh odgovarjamo.

Nobody is perfect. I’m nobody.

kaj pa tole na tvoj nick :))

ti maš pa res bedne
a si pomislila, da morajo nekateri delat tud ob nedeljah, mogoče je kdo bolan…

pa dej probi mal na enem civiliziranem enem nivoju komunicirat z ljudmi, če ne te bojo hitr za čefurko zamenjal

ej kikla ne ti men pisi kao sto govoris da te ne bom sanjala slucajno,,ker pol sem naj,,,,,imela bom grde sanje,nepismene,pa se netolerantne,,kaj ti grejo “bosanci ” v nos,,cak da uletijo kitajcki,,,poljaki,bos ti vidla ,ti bodo dal vetra,,pol bos pa prosila zaenga “nasga”,sam se se ne zavedas,,kmal,,kmal,,cas bo vse prinesel,,in marsikoga….:)) lep dan vsem ki ne sovrazijo,,hm,,ne kikla nisi med njimi!!!!!!!!!!

Zakaj se pa prepirate ?

>zarad dva prazna kozarca

oooo kikla ne zaradi dva kozarca,, ampak zaradi tvojega bednega misljenja o ljudeh, ce bi me poznala nebi take srackala, se ponosna bi bila da sem ti prijateljica.

Kikla, sploh ne zaradi vica ampak zaradi tvojega sovinizma-kura smotana. Če bi me poznala bi bila ponosna da me imas za prijateljico.

Šur, ajm nobody.
Ti se kr smej, pravijo, da je to vsaj pol zdravja, simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

dej nobody, nehaj že enkrat! kaj misliš, da si edini, ki zna govoriti angleško? ali pa hočeš na vsakem koraku pokazati, da živiš v Ameriki? (ker s tem se lahko res na veliko bahaš)

Kikla, ti si “mal” zblojana. Pejd kopat luknje, pa gradit, da bojo mel naši južnje bratje manj dela. Bo velik več koristi od tebe.

Dir kiiiiiiiiiti, še ena afna, ne živi po svetu pa vseeno ne uporablja slovenskega imena. Tako kuuuul zveni, kenede.
Juz jor brejn, kekica.
Neumnostim se odgovarja – neumno. Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

Pošlji oblikovano (01-07-04 23:41)

Nobody men si pa prov kul, k vedno tko flegma odgovarjaš…Kar tako naprej, dej nam babam mal za grickat…

Ne slovenskega imena si zal nisem izbrala sama. In pohvala tvojemu nicku.. pove mnogo o tebi.

Nobody napisal :

Neumnostim se odgovarja – neumno !

Simpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se strinjam !

Ali veste zakaj ima črnogorec zraven postelje na nočni omarici dva kozarca?Enega polnega z pivom,drugega pa praznega.Zato,ker ne ve ali bo žejen ali ne,ko se zjutraj ob 11.30 zbudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close