velikost penisa
Pa kdo sploh pravi, da je dolžina pomembna. Pomemben je čas v pripravljenosti (med drugim).
Pa kdo sploh pravi, da je dolžina pomembna. Pomemben je čas v pripravljenosti (med drugim).[/quote]
Naj si natoči čistega vina. Za kakšno Azijko, te so precej manjše rasti, bi bil ustrezen, za Slovenko pa definitivno premajhen. :))) Ali kaj pravijo Slovenke? Marko, tu moški komentarji nimajo smisla. haha 😀
Hej, majhen ali celo tanek penis ni težava, če ga pametno uporabiš. Vulva je ponavadi precej ohlapna in se napolni z krvjo, ko je ženska vzburjena. To pomeni, da jo najprej nakuri s prsti, da bo že “tesna”, preden potegneš ven podstandardnega otepača. Nalednja zadeva je pa malo bolj tehnične narave: ne porivaj ga not in ven. Če je tanek, potem bo premalo frikcije za oba. Delaj krožne gibe in obdelaj notranjost nožnice s krožnimi gibi. Zadeva fenomenalno deluje in je v veliko užitka obema. Majhen penis ali velika vulva nista nobena ovira. Malo tehnike, pa si kompatibilen tudi z velikanko.
Vsak ptič se s svojim kljunom nazoblje…..
Po tej logiki je bolj pomembno od “hrane” s katerim kljunom hoče bit pozobana.
Tako si kakšna krastača želi, da jo pozoblje štorklja, pšenička pa upa na vrabčka…
ccc Sadni, pa sem še razmišljala, al naj pogledam v to temo al ne, ker si ziher kaj trapastega napisal 🙂 :))))[/quote]
Samo trapastega ali resničnega tudi ? :)))[/quote]Robi, ti sploh veš, da je to zasebno vprašanje? Saj bi še odgovorila, ampak se tiče tudi Sadnega, ne morem tako netaktno govoriti o njem, to lahko samo o svojem bivšem, ki ne piše na ta forum; njega lahko kritiziram, pišem čez njega, kaj mi je naredil, da še zdaj ne morem spati, ipd… ne morem pa tu pisati o ostalih s foruma noo…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Potem je pa res že skrajni čas, da se osvobodiš navezanosti na bivšega, če zaradi njega ne moreš spati.
Bom raje nehal, ker nima to nobene veze z velikostjo penisa..Ali pač…Kaj pa vem…[/quote]Bom jaz tudi nehala. Z njim sva prijatelja. Nobene navezanosti se ne rabim osvobajati. Nikoli se nisva lastila. Robi, tisto je bila šala–
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] e si edina ki pove točno in to mi je vsec . jst ga imam 16 cm in objem 12cm al ce ni tehnike ce ni divjenja v sex nepomaga ni 30 cm ni samo jst imam 25 sem car a se niti punce nemarajo samo da dobi velikega punce rabe dober sex da je znori mislim ce punce vzivajo ko dobijo prst v vagino im je col tko da je samo tehnika naj bol bitna .
Forum je zaprt za komentiranje.