velikost penisa
Hej, sanjski, tukaj je govora o velikosti lulčka:)…. ne pa o gledanju nekih intimnih delov:))
Ker si zaprosil za oceno “tvojega” sem ti napisala, da bi bilo treba v resnici videt in sprobat, ali je to to :))
Če bi:) sprobala, potem bi ti lahko povedala, kako se bi mi zdelo v praksi. Tako ti pa žal ne morem:)
jah no, s tehniko se ponavadi pri ženskah ne pride daleč, večina jih prisega na velikost, al pač ne?)))[/quote]
Ponavadi, še ni pravilo:)) da je tako.
Ja, to boste pa bolj moški vedeli, na kaj ženske prisegajo?[/quote]¸
ah ženske prisegate na pozornega, ljubečega,nežnega in podobna navlaka ljubimca…vse dokler ne da gat dol..pol pa ena malenskot rata velik problem in zasenči vse ostalo))) saj, kaj čte, ste pač plitke))) se ne spomnim da bi kak dec, vprašal žensko, ti, kako veliko pa maš ti?))) ai pač?))
he he he he… ti pa poleg vseh ostalih “vrlin” več kot očitno obvladaš tudi humor:)))) Bi lahko Serptentinška zamenjal:))) pa še dobro bi ti plačali:)[/quote]
ti, pa misliš da bi se serpentiškova baba strinjala če bi ga jaz zamenjal? kaj pa če ne bi tak dober oral ko on? kaj pa pol? pol bi me šele žrla)))
he he he he… ti pa poleg vseh ostalih “vrlin” več kot očitno obvladaš tudi humor:)))) Bi lahko Serptentinška zamenjal:))) pa še dobro bi ti plačali:)[/quote]
ti, pa misliš da bi se serpentiškova baba strinjala če bi ga jaz zamenjal? kaj pa če ne bi tak dober oral ko on? kaj pa pol? pol bi me šele žrla)))[/quote]
Tega pa jaz ne vem, ali bi se njegova strinjala, ali ne. Mogoče bi bil še boljši. Potem bi pa njegova kar hotla s teboj zamenjat. Malo strahu pa nikoli ne škodi:)
ti, pa misliš da bi se serpentiškova baba strinjala če bi ga jaz zamenjal? kaj pa če ne bi tak dober oral ko on? kaj pa pol? pol bi me šele žrla)))[/quote]
Tega pa jaz ne vem, ali bi se njegova strinjala, ali ne. Mogoče bi bil še boljši. Potem bi pa njegova kar hotla s teboj zamenjat. Malo strahu pa nikoli ne škodi:)[/quote]
eh ne, ne bomo rušili družinske idile serpentinškovih)))
Oooo, sanjski_26, ti bi kar z mano sprobal :)) Očitno ti vlivam neko “zaupanje”, da bi mi potem kar dovolil, da javno objavim oceno :))
Drugače pa, jaz nisem nikjer namigovala na to, da bi s teboj kaj sprobala. Sem samo podala mnenje, da se takšna ocena, kot si ti želel, ne more dat, brez da se sproba v praksi. Zato sem tudi napisala:
Če bi:) sprobala…. to pa še ne pomeni, Da bi:) :)))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.