Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek velikost penisa

velikost penisa

niti ni tok važn kok je majhen, bolj je važno, da ni prevelik

Hmm če se ti nasexaš z njim in ne lulaš okol školjke potem je dovolj velik..p.s. ženske bolj na eurčke gledajo (pa nobenem povedat)

Kaj pa vem … najboljši so mi tam nekje od 16 – 22 cm približno (v kombinaciji s tem, da znajo lastniki dobro seksat). Če je večji (vendar ne sme biti prevelik, me lažje zadovolji, kaj morem). Kar se širine tiče, ne vem, ker še nisem videla kakšnega zares ozkega

Zdaj bo sigurno začel kdo sikat, kak sem plehka in podobno – toda dejansko me lažje zadovolji. Pa nisem neka raztegnjena tam spodaj.

Tisto vaše zadovoljstvo je samo v vaši glavi, zato ne stresaj oslarij..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Tisto vaše zadovoljstvo je samo v vaši glavi, zato ne stresaj oslarij..[/quote]

Ti DRRRRR stresaš oslarije. Ti razpucaj v tvoji glavi. Ti misliš, da smo vsi neumni, da si sam ti pameten. Je pa glih obratno.

hh..z eno sm se enkrt po msnju tipku pa je prbila da je že 9cm(LOL) dost velk, če je dost debeu.xD

(kok si ti str??..jaz sem meu 12cm v..mm..mislm da v petem osemletke..)

Da nekdo kom pove da ima majhnega ali da ima majhno številko noge (moškemu npr.) ali da je preveč nizek, se mi zdi tako bedno, da bi take zadeve kaznovala. Zakaj sploh ponižati nekoga, če veš da mu bo še slabše zaradi tega? Če pa sploh ni pomembno ali ima 12 cm ali 16, ženska vagina je dolga 6cm do 7, mogoče 8, v času orgazma mogoče celo 10, sigurno pa ne 15 ali 20 in še posebaj ne 22 cm, in večina žensk ne rabi take korenjake, tako da neumno nekoga obremenjevati z zadevami ki niso pomembne. Tudi če je pretanek (ok, to je že malo bolj pomembno da je malo bolj debel, če je ženska zelo potrošena), je še vedno najpomembnejša tehnika, da je divji ko je to potrebno in da se trudi narediti pravo stvar ob pravem času. In samozavest. Višina debelina dolžina gor – dol.

“Kakšna je razlika med penisom in življenjem?”

“Oba sta prekratka, ampak samo življenje je trdo do konca.”

12 cm je majhen, ampak važno,da je tvoja punca zadovoljna…

Kakšna je razlika med VIAGRO in otroško hrano FRUTEK?

Nobene.

Obe sta namenjeni temu, da iz malega zraste veliko:))))))

Ni za kupit celega prasca, če pol ne moreš niti 1 vredu klobase iz njega narest…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

moj partner ima velikost v trdem stanju 20cm,debelina 5cm.ne zamenjam ga saj mi to zelo ugaja.

Dobro!
Kaj ko bi kdo fotkico svojega korenjaka pripel, pa bomo ocenjevali od ena do pet? A? Bi Šlo??
Dajte fantje!

Elipsast 6/4 cm, dolžina” razburjenega” 22 cm.

hehe 😀

bikk, nisi nič mer zraven dopisal :))

evo tukaj fotka mojega..velikost je tm 17,5 – 18 cm.. (lahko bi slikal pod kakšnim kotom da bi izgledal večji) malo sem že slabo depiliran…

-punce,želim vaša oceno,v naprej hvala

*naj ocenite od 1 do 10.
(pa prosim ne mi namerno zbijati ega ali pa me poveličevat..tako kot se vam pač zdi)

ja za depilacijo pa le poskrbi:))
drugače pa slikica je luštna. za kakršnokoli oceno pa je potrebno to zadevo najprej sprobat:))))))))))))))))

Ampak, da si ga slikaš? Pa to je k bi se s kladvom usekal!

To bi pa bolelo:))))))))))))

To bi pa bolelo:))))))))))))[/quote]
sam si predstavljaš , če je že zdaj dolg 18, pa če ga s kladivom natolče, ma sem siguren da dobi ven ene 22, pa ko bi še zatekel in počrnel, pa na koncu bi bil tak ko od kakšnega črnega korenjaka)))
ženske bi v vrsti stale)))

To bi pa bolelo:))))))))))))[/quote]
sam si predstavljaš , če je že zdaj dolg 18, pa če ga s kladivom natolče, ma sem siguren da dobi ven ene 22, pa ko bi še zatekel in počrnel, pa na koncu bi bil tak ko od kakšnega črnega korenjaka)))
ženske bi v vrsti stale)))[/quote]

Si sploh ne znam predstavljat. Bo mogoče sanjski 26, upošteval tvoj nasvet in objavil “novo fotko”. Ali pa nas kar povabil, da si v živo ogledamo :))))

ženske bi v vrsti stale)))[/quote]

Si sploh ne znam predstavljat. Bo mogoče sanjski 26, upošteval tvoj nasvet in objavil “novo fotko”. Ali pa nas kar povabil, da si v živo ogledamo :))))[/quote]
edino kar ne bo sanjsko bo njegov boleč izraz na licu, ko se bo kresnu))) razen če uživa v bolečini))

:)))))

hej… lahko pa nas tudi kašna ženska preseneti in nam pošle v pogled svoj intimni del..bomo upam,da uspešno ocenili..

in Bibita..kako se tebi zdi to v praksi..da bi ga morala najprej sprobat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close