velikost penisa
Kaj pa vem … najboljši so mi tam nekje od 16 – 22 cm približno (v kombinaciji s tem, da znajo lastniki dobro seksat). Če je večji (vendar ne sme biti prevelik, me lažje zadovolji, kaj morem). Kar se širine tiče, ne vem, ker še nisem videla kakšnega zares ozkega
Zdaj bo sigurno začel kdo sikat, kak sem plehka in podobno – toda dejansko me lažje zadovolji. Pa nisem neka raztegnjena tam spodaj.
Da nekdo kom pove da ima majhnega ali da ima majhno številko noge (moškemu npr.) ali da je preveč nizek, se mi zdi tako bedno, da bi take zadeve kaznovala. Zakaj sploh ponižati nekoga, če veš da mu bo še slabše zaradi tega? Če pa sploh ni pomembno ali ima 12 cm ali 16, ženska vagina je dolga 6cm do 7, mogoče 8, v času orgazma mogoče celo 10, sigurno pa ne 15 ali 20 in še posebaj ne 22 cm, in večina žensk ne rabi take korenjake, tako da neumno nekoga obremenjevati z zadevami ki niso pomembne. Tudi če je pretanek (ok, to je že malo bolj pomembno da je malo bolj debel, če je ženska zelo potrošena), je še vedno najpomembnejša tehnika, da je divji ko je to potrebno in da se trudi narediti pravo stvar ob pravem času. In samozavest. Višina debelina dolžina gor – dol.
To bi pa bolelo:))))))))))))[/quote]
sam si predstavljaš , če je že zdaj dolg 18, pa če ga s kladivom natolče, ma sem siguren da dobi ven ene 22, pa ko bi še zatekel in počrnel, pa na koncu bi bil tak ko od kakšnega črnega korenjaka)))
ženske bi v vrsti stale)))[/quote]
Si sploh ne znam predstavljat. Bo mogoče sanjski 26, upošteval tvoj nasvet in objavil “novo fotko”. Ali pa nas kar povabil, da si v živo ogledamo :))))
sam si predstavljaš , če je že zdaj dolg 18, pa če ga s kladivom natolče, ma sem siguren da dobi ven ene 22, pa ko bi še zatekel in počrnel, pa na koncu bi bil tak ko od kakšnega črnega korenjaka)))
ženske bi v vrsti stale)))[/quote]
Si sploh ne znam predstavljat. Bo mogoče sanjski 26, upošteval tvoj nasvet in objavil “novo fotko”. Ali pa nas kar povabil, da si v živo ogledamo :))))[/quote]
edino kar ne bo sanjsko bo njegov boleč izraz na licu, ko se bo kresnu))) razen če uživa v bolečini))
Forum je zaprt za komentiranje.