velike zizike….male zizike
😉 vidiš da gre :D[/quote]
Hotela sem povedat, da poetov način pri ženskah ni veliko boljši kot tvoj. Je slab, vendar vseeno boljši :).[/quote]
Jaz nevem kaj si ti hotela povedat vidim pa kaj si napisala/povedala… in to je vse kar šteje… popravki ne štejejo 😉
če se pa že gremo onačinu pa ni bistvo KAKŠEN način je ampak kakšen je odstotek uspeha pri načinu ki ga uporabljaš….
Je pa res da so lahko eni manj ali bolj ”moralni” po moško/žensko …
Še predobro. A tebi je pa težko razumet, da sem obrnila na svoj mlin? Kaj ti ni jasno? :)))[/quote]
Ne spuščaj na svoj mlin, če nimaš kaj mleti… :)[/quote]
Ne sklepaj po sebi. In ne ceni ljudi, ki jih ne poznaš. 🙂
Ne sklepaj po sebi. In ne ceni ljudi, ki jih ne poznaš. :)[/quote]
Saj te ne cenim 🙂 niti malo :)[/quote]
In ti meni o razumevanju smisla povedanega? Hja, sam sebi pljuvaš v skledo z dvojnimi merili. 🙂
Saj te ne cenim 🙂 niti malo :)[/quote]
In ti meni o razumevanju smisla povedanega? Hja, sam sebi pljuvaš v skledo z dvojnimi merili. :)[/quote]
Dvojna merila tukaj res nimajo kaj iskat 🙂 pljuvanje na tla, pisanje po zidu, šlatanje kelnaric… tudi ne …
Ocenjevati nekoga, ki ga ne poznam, tega se izogibam
Cenim te pa še vedno ne… 🙂
praš jo, če bi ti dala/nastavi seksat za 10K€ … če privoli, ji pa ponudiš 20€ … bo vse jasno ☺[/quote]
20€??? se hecaš
Ne bi jo niti štapom dirao.. :)[/quote]
sej ji ne plačaš … tako pač zveš kaj je ☺
sej ji ne plačaš … tako pač zveš kaj je ☺[/quote]
Mah vem tud brez tega :)[/quote]
Ti pa res ne ocenjuješ ljudi. Celo veš. S tem pa poveš veliko predvsem o sebi, o meni namreč prav nič. Predvsem se pa ne obremenjuj s tem, ali bi me dirao ali ne, ker to sploh ni opcija zate.
Sicer imam tudi sama mnenje o ljudeh, ki takole žalijo po forumih. Pa ti ga ne bom pisala, ker se moraš že sam s sabo počutiti precej bedno, da se spuščaš na tak nivo.
Želim ti veliko prijetnejših dni, ker takšna ‘hrana’ je vedno kratkotrajna in se praviloma tudi vrne.
Mah vem tud brez tega :)[/quote]
Ti pa res ne ocenjuješ ljudi. Celo veš. S tem pa poveš veliko predvsem o sebi, o meni namreč prav nič. Predvsem se pa ne obremenjuj s tem, ali bi me dirao ali ne, ker to sploh ni opcija zate.
Sicer imam tudi sama mnenje o ljudeh, ki takole žalijo po forumih. Pa ti ga ne bom pisala, ker se moraš že sam s sabo počutiti precej bedno, da se spuščaš na tak nivo.
Želim ti veliko prijetnejših dni, ker takšna ‘hrana’ je vedno kratkotrajna in se praviloma tudi vrne.[/quote]
Life’s a piece of shit when you look at it
Life’s a laugh and death’s a joke it’s true
You’ll see it’s all a show keep ’em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you
Taki kot smo mi to vemo, da se vrne, zato pa se ne sekiramo pa vedno izkoristimo 😉
Dobra! Sicer pa se strinjam tudi s Sadnim, da je srečen, ker je moški. Če bi bil jaz ženska, najbrž sploh ne bi odhajal iz hiše, ker bi se ves dan igral s svojimi joški.:))[/quote]
:)))). Poet, je ze dobro, da odhajas iz hise in kaj lustnega napises in spesnis. 🙂 Ampak je res zanimivo, kako ste se nekateri raznezili in razigrali ob teh joskicah. 😉 Imate verjetno tudi lepe daljne nezavedne spomine, ko ste kot dojencki uzivali v narocju mame in cuzali in “flirtali”.
Dobra! Sicer pa se strinjam tudi s Sadnim, da je srečen, ker je moški. Če bi bil jaz ženska, najbrž sploh ne bi odhajal iz hiše, ker bi se ves dan igral s svojimi joški.:))[/quote]
:)))). Poet, je ze dobro, da odhajas iz hise in kaj lustnega napises in spesnis. 🙂 Ampak je res zanimivo, kako ste se nekateri raznezili in razigrali ob teh joskicah. 😉 Imate verjetno tudi lepe daljne nezavedne spomine, ko ste kot dojencki uzivali v narocju mame in cuzali in “flirtali”.[/quote]
Vedno se raznežim, zasolzim, zaslinim, naježim in otečem…kadar gnetem, mesim, mešam, božam, grizljam in sesam….kot otrok pa sem se rad igral v mivki, delal potičke in ustvarjal s plastelinom, hm, morda pa je moja sedanja obsedenost z zdravo prehrano (pomaranče, breskvice, jabolka, melone, lubenice..) res posledica iz otroštva?
:)))). Poet, je ze dobro, da odhajas iz hise in kaj lustnega napises in spesnis. 🙂 Ampak je res zanimivo, kako ste se nekateri raznezili in razigrali ob teh joskicah. 😉 Imate verjetno tudi lepe daljne nezavedne spomine, ko ste kot dojencki uzivali v narocju mame in cuzali in “flirtali”.[/quote]
Vedno se raznežim, zasolzim, zaslinim, naježim in otečem…kadar gnetem, mesim, mešam, božam, grizljam in sesam….kot otrok pa sem se rad igral v mivki, delal potičke in ustvarjal s plastelinom, hm, morda pa je moja sedanja obsedenost z zdravo prehrano (pomaranče, breskvice, jabolka, melone, lubenice..) res posledica iz otroštva?[/quote]
Poet, res me preseneča, da si tako navdušen nad airbagi v svojem avtomobilu. :))) Zdaj mi je jasno od kod ti navajaš košarico E. :)))
Naj vam – dragi moški – razblinim vaše sanje, v katerih se naslajate nad (pre)majhnimi in (pre)velikimi ženskimi zizikami…
Da ne boste mislili, da pa so vaše “košarice” nepomembne. Pri ženski ni tako hudo, če ima C, kakor zna biti hudo, če ima moški A in več ://
Margot- [sup]z diplomatskimi[/sup]
Kako pa si tip zmeri joške?
A ta tip ma večje od tebe? je to A al B al -A ???
[img]http://www.true-natural-bodybuilding.com/graf/true-natural-bodybuilder-front-big.jpeg[/img]
Jaz mam večje joške od 6 letne punce 😛
Nekdo me je seznanil z onakami in lahko bi tudi vi vedeli… 🙂
Kaj pomenijo oznake A B C D E F za velikost modrčka?
A – A mpak kje so?
B – Bolj malo se vidi!
C – Cucljal bi jih!
D – Dobre, dobre!
E – Enormno dobre!
F – Ful, silikona!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1005/lma-138091.gif[/img]