velike zizike….male zizike
Večinoma ja, obstajajo pa tudi izjeme. Gif, ki razsuje tvojo teorijo na prafaktorje :
http://www4.slikomat.com/13/1002/ufp-shay-p.gif%5B/quote%5D
Tole sta dva silikončka, ki pa nista za E košarico. Nekje C, mogoče D bi bila.[/quote]
Silikončki ne poskakujejo tako kot ta dva….nekje od oka je tole D košarica…
Večinoma ja, obstajajo pa tudi izjeme. Gif, ki razsuje tvojo teorijo na prafaktorje :
http://www4.slikomat.com/13/1002/ufp-shay-p.gif%5B/quote%5DSamo ta je tebe zgrešila….. na tvojo žalost….. :))))
Ima pa marsikatera vitka punca 75 C recimo. Na pogled to niso mali joški.[/quote]
Od C do E je pa kar velika razlika. Govorimo o E in vitki punci. C je seveda možno tudi pri vitki punci. Ampak 75E pa težko. 90E pa ni vitko :).[/quote]
75 E je že samo po sebi velika redkost. To so čudni telesni proporci. Običajno imajo ženske z E košarico res mal več obsega naokoli, bodisi da to lahko pripišemo njihovi konstituciji ali pa so malce bolje obložene. Potem tudi te prsi ne zgledajo več tako zelo velike.
Pri prsih je veliko odvisno tudi od “vizualnih učinkov”. Če je ženska nezašpehana in ima ozek pas, raven trebuh in boke, bo že s C košarico zgledala zelo prsata. Če so E prsi skoraj v isti ravnini kot trebuh, pa to kakšnega posebnega učinka ne naredi.
Pa da sept malo pofilozofiram. Tudi zalepe joške je potrebna telovadba. Predvsem za utrjevnaje mišic okoli njih, ki jih držijo “pokonci”. 🙂
Saj to jim ravno hočem dopovedat, da vitko je recimo 70, pa tudi 75 je še čisto ok (za monovske samske moške je seveda to čisto preveč debela). Ampak potem ni košarica E. Pri 70 je redkost že C. Niso pa redke z 90, 100 in E košarico :).[/quote]
No, jaz imam 75 in zaenkrat si lahko še preštejem vsa rebra. 75 je obseg, ki se meri pod prsmi. Tega moški včasih na vedo.
Saj to jim ravno hočem dopovedat, da vitko je recimo 70, pa tudi 75 je še čisto ok (za monovske samske moške je seveda to čisto preveč debela). Ampak potem ni košarica E. Pri 70 je redkost že C. Niso pa redke z 90, 100 in E košarico :).[/quote]
No, jaz imam 75 in zaenkrat si lahko še preštejem vsa rebra. 75 je obseg, ki se meri pod prsmi. Tega moški včasih na vedo.[/quote]
Meril ji res še nisem….je toliko prijetnejših opravil, ki jih rad počnem z njima…
Ne bodo. So že seznanjeni, da sem poročena. 🙂
Marsikateremu moškemu to glede modrcov ni prav nič jasno. Me je že večkrat kakšen spraševal kaj pomenijo te številke. Konfekcijske še razumejo, pa tisto S, M, L. Ko pride do modrcov pa tema. In potem so tukaj še različne mere, evropske, francoske, angleške. Da je stvar ja še bolj zakomplicirana.
Jaz nosim recimo 75 C, izjemoma kdaj D, če je kakšen čuden model, najbrž narejen na Kitajskem. To je UK in ameriška 34 C, francoska pa 90 C. In sem vitka. Včasih kakšna kolegica celo misli, da imam večjo številko.
Ne bodo. So že seznanjeni, da sem poročena. 🙂
[/quote]
Med drugim tudi vsi vemo, ker si omenila že parkrat, da se je menda tam leta ’98 en moški celo zazrl v tvoje bikinke! :)))) Spomini, nostalgija, moški…. :D[/quote]
To si pa ti nekaj pomešal. 🙂
v moje bikinke se je kakšen moški zazrl tudi leta 2013, če smo že pri tem. 🙂
Med drugim tudi vsi vemo, ker si omenila že parkrat, da se je menda tam leta ’98 en moški celo zazrl v tvoje bikinke! :)))) Spomini, nostalgija, moški…. :D[/quote]
v moje bikinke se je kakšen moški zazrl tudi leta 2013, če smo že pri tem. :)[/quote]
Vidim, da vodiš evidenco. 😀 Zamisli si ,da se to poletje ne bi noben zazrl v tvoje bikinke ali pa vsaj zažvižgal za tabo. 🙂 Živa groza, samo za mladimi gledajo, ne cenijo toliko trpke žlahtnine… :)))
v moje bikinke se je kakšen moški zazrl tudi leta 2013, če smo že pri tem. :)[/quote]
Vidim, da vodiš evidenco. 😀 Zamisli si ,da se to poletje ne bi noben zazrl v tvoje bikinke ali pa vsaj zažvižgal za tabo. 🙂 Živa groza, samo za mladimi gledajo, ne cenijo toliko trpke žlahtnine… :)))[/quote]
Oh, matjazko. V moj dekolte se vsak dan kdo zazre. Nisem neodkriti osamelec sredi planin. Pa tudi če se ne bi. Sem dvolj narcisoidna, da bi mi že pogled v ogledalo polepšal dan. 🙂
Zdaj pa grem kaj pametnejšega počet. Sem že preveč časa zapravila tukaj. Lepo se imejte še naprej. 🙂
Menda pogledi poročenega več štejejo, še posebej, če je lep in s višjim družbenim statusom! 😀 Prinašajo mnogo večje osebno zadovoljstvo, ali kako to točkuješ? :))) Škoda, da je problem pri moških, da izgubljajo fokus in se težko osredotočijo samo na eno stvar… 😀
[img]http://nude.sexy-young-babes.info/wp-content/original/2012_09/Nude-young-babes-in-Nude-teen-female-in-Great-tits-for-suck-hot-body.jpg[/img]
Evo vam primer super jošk… no pa tudi če so še malo manjše ni kaj dosti narobe (če splho kaj)
Forum je zaprt za komentiranje.