velike zizike….male zizike
Grem se stavit, da si šunka. Zato pa tudi taka panika, ko nekdo napiše, da je vitke postave, zdaj pa še to, da so majhne prsi velika žalost. Še malo pa boš priznala… :>[/quote]
Kakšna panika? Očitno še nisi srečal vitke z velikimi:). Grem stavit:))). Meni so moje všeč in jih ne bi zamenjala. Če bi imela žalost, se najbrž ne bi s tem sprijaznila. Simpl. Zdaj pa pokaži svoje opevano bogastvo:).
Veš kaj jaz rad rečem na to nazaj…. da naslednja ženska ki bo rekla komurkoli da ma malega naj nastavi rit brez lubrikanta za tistega ”malega” kurca… pa da vidimo če je res mali 😉
S tem si marsikaj povedala o sebi. Pa obnašaš se, kot vlačuga, jaz ne kažem vsaki svojega bogastva.[/quote]
Sorry, s številko A se ne bi sprijaznila. In kaj zato? Sem zdaj slabša od drugih? Naj rečem, da je A nekaj lepega za pogledat? Pač ni, a ne. To je vizualni vidik.
O svojem “bogastvu” ti na veliko pišeš na forum, torej si moški vlačuga:). Projeciraš. Meni ni treba, kapiš?:)
Kaj sem pa napisal o svojem bogastvu, da je to zate že “veliko”.
Jah, take kot si ti se potem še težje spoprijemajo s starostjo. Zapomni si, večje kot imaš bolj bojo v ku*cu zgledale z leti, ko se povesijo. Gravitacija dela svoje. Kapiš ?
Ne da se mi iskati za nazaj. Saj menda veš, kaj in o čem pišeš:)). Ej še en namig, da se ne boš več smešil pred ženskami. Majhen tič bo še vedno majhen, kljub britju po celi dolžini, širini:). In žensko ne moreš vedno postaviti na kolena, da bo rekla uauuu…enkrat ga bo videla tudi zviška:). Torej je tvoj napor povsem nepotreben, brezploden…
Ko bom stara, bom takrat razmišljala:). Verjamem v to, da bo šlo tudi na tem področju kaj naprej in ne bo treba za vsako korekcijo pod nož. Jst bom še vedno lepa, kaj pa ti?:))
Pri meni videz ne igra tok veliko vlogo, kot pri ženskah, tako da se ne obremenjujem z njim kaj preveč. Skrbim za svoje telo, predvsem zaradi zdravja, pa ker rad športam. Geni pa tudi niso tok slabi, imam še vedno vse lase, vizualno zgledam pa vsaj 5 let mlajši. U mad ?
Ah dej no. Ko govoriš o sebi, misliš le na svojo zunanjo podobo. Imaš se za oh in sploh, super modela, ki še fajn razmišlja:). Pa glej, saj meni je vseeno, kaj se ti plete v glavi. Samo ne pol drugim metat pod nos kakšne vlačuge so. Meni po pisanju deluješ vsaj 6,5 let starejši kot si. Too much zategnjene vratne mišice in nesproščenost v hrbtnem delu:)). Happy?
Gravitacija niedini razlog, da pride do tega. 🙂 Prsi pač nimajo mišic in njihova pokončnost je odvisna bolj od tega v kakšnem stanju so mišice pod njimi in okoli njih. Z leti se povesijo prav zaradi tega, ker te mišice oslabijo in ker hormonske spremembe v menopavz vplivajo tudi na spremembe v žlezah v prsih, zelo po domače povedano mlečna žleza propade. Z leti se pa ponavadi poveča maščobna masa v prsih, ki je pač zaradi osnovne funkcije dojk tam prisotna v izdatni meri. Mimogrede, ženske do 35. leta starsti med drugim ne naročajo na mamografijo tudi zaradi tega, ker naj ne bi imele dovolj maščevja. No, drug razlog je, da zavarovalnica tega ne krije, ampak to je že druga tema.
Sama oblika in velikost prsi pa je odvisna predvsem od razmerja med žlezami in vezivnim ter maščobnim tkivom v njih. Čvrste prsi imajo ponavadi manj maščobe. Ali so majhne ali velike je pa tudi odvisno od delovanja žlez, pa hormonov itd.. Nekaterim ženskam se že v t.i. pms obdobju pred menstruacijo povečajo lahko za eno številko, drugim pač ne. Nekaterim se prsi sploh pravilno ne razvijejo ali pa je ena dojka manjša, druga večja. V nosečnosti se praviloma z rastjo mlečnih žlez prsi povečajo vsem ženskam. Nekatere tudi pozneje ohranijo nekaj več volumna in na žalost predvsem po zaslugi povečane maščobne mase.
S telovadbo bodo nekatere ženske res pridobile tudi manjše prsi, ampak definitivno bodo pa bolj čvrste. Če je njihova “osnovna oblika” bolj majhna je pač bolj majhna. Še vedno boljše, da so majhne in čvrste, kot pa da je v njih sama maščoba, ki je mišice ne zmorejo držat pokonci. Ko se s starostjo zaradi hormonskih sprememb spremeni tudi žleza, je pa sploh boljše, da je te maščobe čim manj.
Drugače pa imajo lahko tudi suhice razmeroma velike prsi, pa tudi nekatere močnejše ženske razen veliko maščobe nimajo velikih prsi. Če ima ženska boke, ima ponavadi tudi prsi. Sploh takrat, ko je v rodnem obdobju. In narava je poskrbela na srečo ali na žalost, tudi za kopičenje maščob, ki so pomembne za rodnost oziroma proizvajanje estrogena.
Bikini_, tole v zvezi z mamografijo ti tko na pamet al iz strokovnih krogov?:) Res da ne hodim na tovrstne preglede, samo mi ni logično, da bi preventivo prelagali za po 35-em ravno zaradi večjega maščevja?:)). Če bi imeli razlog za prej, to nima veze. Mamografija se izvaja na vseh oblikah dojk. Tista, ki ima košarico A bo potrpela in stisnila zobe. Katera druga še čutila ne bo. Tko si razlagam.
Forum je zaprt za komentiranje.