Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vegetarijanstvo

Vegetarijanstvo

A ste ferbčno že poparčkali?

Joj, katenjka, glavno, da so za vse krivi nenaravoslovci … V skoraj vseh temah in postih jih omenjaš.

Mogoče bi bilo pa bolje, če bi državo vodili naravoslovci…:)

Jaz bi jo z vsem dolžnim iskrenim spoštovanjem poparčkala z Jasno in glasno. Ti2 si enostavno ne zaslužita trpljenja v moški navezi. :)) Kot neke vrste jagodni izbor.

Evo, sem dodala zadnji kamenček v mozaiku in dodala 10% stereotipne homoseskualnosti v človeško družbo in grem lahko pomirjena pod tuš.

V knjigah oziroma v nekem znanju sem le iskal načine kako svojo odločitev izraziti z besedami.
Niso pa knjige razlog, ampak nek notranji vzgib, k me je silil k branju takšnih in podobnih knjig, da sem lahko ubesedil svoj odpor do mesa.[/quote]

Če propagiraš vegetarijanstvo kot edini pravilen način prehranejvanja, ne moreš biti nepristranski, objektiven. Vsaka propaganda je ideologija.[/quote]
Saj tud to, da si nepristranski in objektiven, je na nek način ideoligija. Vsi se trudimo ravnat najboljše v nekem trenutku.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ste ga imeli priložnost izvoliti, in to ta pravega naravoslovca – Zmaga Jelinličiča Plemenitega 🙂

Ferbčno bi mogli poparčkati z Markotom 🙂 Marko pa prinesi ji kozarec Nutelle ta big verzijo.

Meni ni treba nič parčkat, ker para se parčkat ne da več. Trojček me pa ne zanima. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti, Mario Galunič in Spider. Saj bi se ujeli. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Evo, jaz ponujam roko sprave in pozivam vpletene, da pokadijo pipo miru. Nabavili bomo en maxi kozarec Nutelle in si jo prijateljsko namazali na kruh. :))

Mislim, da Mario ni tako “hiter”, da bi koga od naju ujel. Vsaj zase lahko to rečem. :p

Prinesi tole seboj k Robiju…. 😉
Kater bo želela jo bomo namazali kot s kremo za sončenje Princess28 bo pa lahko prazen kozarec odnesla. Mogoče ji prride prav…. 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako si vedu On_, jaz zbiram kozarce:) sploh od nutelle. So dobro odbojni:)

Kar draga moja sem trdobučen kot je ena omenila…. 😀
Ali predlagaš da na srečanje vzamem še čelado? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kater bo želela jo bomo namazali kot s kremo za sončenje Princess28 bo pa lahko prazen kozarec odnesla. Mogoče ji prride prav…. 😉 :D[/quote]
On_..Spet si mi vzel besede iz tipkovnice..:)

Saj Nutello lahko tudi jaz častim, če bo to prineslo spravo med ljudi.

Kater bo želela jo bomo namazali kot s kremo za sončenje Princess28 bo pa lahko prazen kozarec odnesla. Mogoče ji prride prav…. 😉 :D[/quote]

Saj Nutello lahko tudi jaz častim, če bo to prineslo spravo med ljudi.[/quote]

Se bojim, da nekateri pričakujejo ali iščejo kaj več kot le Nutello 🙂 za spravo.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sam js grem zdj res u štacuno po eno Nutello:)

Saj Nutello lahko tudi jaz častim, če bo to prineslo spravo med ljudi.[/quote]

Se bojim, da nekateri pričakujejo ali iščejo kaj več kot le Nutello 🙂 za spravo.[/quote]Odvisno od teže “grehov”…..
A te je kaj strah v tej smeri ali iščeš kaj več kot le nutello? :)))

Mogoče bi pa morali it na paitball… 😀 😀

Kaj pa pipo miru?

Se bojim, da nekateri pričakujejo ali iščejo kaj več kot le Nutello 🙂 za spravo.[/quote]Odvisno od teže “grehov”…..
A te je kaj strah v tej smeri ali iščeš kaj več kot le nutello? :)))

Mogoče bi pa morali it na paitball… 😀 :D[/quote]

Nutelle nekako ne jem, preveč cukra & čokolade; jaz pa imam sladek život pa mi res ne paše ;). Paintball je pa super zadeva, bila že 2x in da nekaj adrenalina, tako da RES odličen predlog! Grehi? Naj se bog z njimi ukvarja 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pač zdravim svoje komplekse, kaj pač morem, meni bog ni dal tolikšnega intuitivnega uvida (ali pa vendar?) da bi bila sposobna iti na kardeljevo ploščad ali na filofaks da bi lahko razvijala višje sfere in ne bi rabila delati z zemeljskimi substancami… mah včasih pomislim, saj bi še šlo, če mi ne bi v podzavest bila vžgana neka težnja po malikovanju družboslovnih nadljudi…ki, se mi zdi, bi se z njimi lahko srečala samo v asimptoti :)))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Saj ste ga imeli priložnost izvoliti, in to ta pravega naravoslovca – Zmaga Jelinličiča Plemenitega :-)[/quote]My heart goes to Jožef Jerovšek. :))))Še na gimnaziji sva bila isti, nostalgične nekje spomine bi lahko obujal z mano… pa še v istem narečju cccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kakšna pipa miru, sj nism indijanc:)

Saj ste ga imeli priložnost izvoliti, in to ta pravega naravoslovca – Zmaga Jelinličiča Plemenitega :-)[/quote]My heart goes to Jožef Jerovšek. :))))Še na gimnaziji sva bila isti, nostalgične nekje spomine bi lahko obujal z mano… pa še v istem narečju cccccc[/quote]

hehe jožef jerovšek je pa pogosto pri nas doma 🙂

My heart goes to Jožef Jerovšek. :))))Še na gimnaziji sva bila isti, nostalgične nekje spomine bi lahko obujal z mano… pa še v istem narečju cccccc[/quote]

hehe jožef jerovšek je pa pogosto pri nas doma :-)[/quote] Ja pozdravi ga, prosim prosim :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close